![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Microsoft Certified Professsional
Last Updated: Jul 10 2008 16:46, Started by
LoveDemon
, Sep 22 2003 00:49
·
0

Posted 22 September 2003 - 00:49

Ca sa obtii certificarea MCSE (Microsoft Certified System Engineer), trebuie sa te scotocesti de vreo 1700 de dolarei, in cel mai fericit caz, asta fara examene, care sunt si alea in jur de 75 bucata, sau chiar mai mult, plus TVA, remuneratie pentru buget.
MCSA-ul si MCDBA-ul (Microsoft Certified Systems Administrator, respectiv Microsoft Certified Database Administrator) sunt ceva mai ieftinute, adica numai in jur de 1000-1200 paralute. Stie cineva avizat de ce naiba sunt ele atat de scumpe (cursurile, ma refer, adica cam cat 4 ani de facultate la stat) si daca merita investitia asta, mai ales? :confused: |
Posted 22 September 2003 - 01:44

Poti sa NU faci cursurile ... examenele ORICUM le plateshti ... In principiu merita investitzia, macar ca te pune cu burta pe carte. ...
|
Posted 22 September 2003 - 18:20

Merci mult. Ai dreptate. Cam complicat sa NU faci cursurile, si asa trebuie sa fii foarte bun sa iei examenele chiar daca le faci. Chestia e ca sunt destul de scurtute, sub 5 zile fiecare, si nu stiu cata experienta si cunostinte poti asimila in rastimpul asta.
Merci inca o data. :love: |
Posted 22 September 2003 - 20:52

daca ai carticelele, poti sa asimilezi cat vrei si in cat timp vrei tu :P
|
Posted 22 September 2003 - 20:56

da, sunt multe notziuni shi abordari specifice MS ... unele chiar "ciudate" ... pentru asta is bune cursurile alea intensive ...
|
Posted 23 September 2003 - 02:16

Multumesc! /Jumpy
:kiss: Cred ca ma apuc, totusi, de cursurile alea. Sunt ele scumpe, da' intensive. /pC/ A propos, Tyby, ca tot ziceai tu de abordarile MS - sunt si cam ciudate, si cam costisitoare - crezi ca merita investitia in a invata DOAR despre abordarea Microsoft? Ca Linux-ul e tare iubit mai nou. Pstdgt, mare dreptate ai cu intrebarile alea! M-am gandit si eu sa invat din carticelele lor, chiar am facut rost de ele, dar mi-e foarte greu sa asimilez tot de acolo. Si fiecare lucrusor e important (de exemplu, care e configuratia minim necesara ca sa upgradezi la Windows 2000 Server. De ce naiba trebuie sa retii asa ceva??). Oricum, la cursuri importanta e si practica. Si iti asigura si masa de pranz... |
Posted 24 September 2003 - 04:32

O sa fii surprins cati fani Linux mananca paine dupa urma lui Bill. Daca vrei un job pe bani ia certificarile alea. Pentru a nu pierde contactul cu realitatea mergi in paralel si cu Linux (atat cat iti permite timpul). Succes!
|
Posted 24 September 2003 - 09:07

Eu cred ca cel mai simplu si cel mai putin costisitor ar fi sa inveti dupa .chm-urile de la Microsoft. win2k_server.chm, win2k_pro.chm, etc. Sunt foarte bune, cel putin pe mine m-au ajutat foarte mult.
|
Posted 24 September 2003 - 13:30

Ai putea sa-mi spui unde le gasesc, dmardale? M-ai ajuta mult. Merci!
|
Posted 25 September 2003 - 07:45

Certificarile sint bune, insa nu pt Romania, unde sint useless, cel putin daca vrei sa fii net adm in cine stie ce iCafe prin Pantelimon
. Intr-un semestru la masterat inveti mai mult ca MCSE+MCSA la un loc Iar referitor la Linux, nu stiu cum sta treaba in RO, insa majoritatea job-urilor din US necesita Windows XX+ Mac OS XX nu Linux Banii ii faci daca stii cele doua flavors de OS, nu Linux(nerds' home OS). Anyway, teste si simulari MCSA, MCSE gasesti la greu pe Kazaa. |
|
Posted 26 September 2003 - 15:43

pentru examenele Microsoft iti recomand sa studiezi intens documentatia lor (e pe bani, dar ...netu' e mare :) ).
pentru teste foloseshte Testking shi Transcender (mai sunt shi altii, dar Testking-ul a fost f. bun ptr. mine). Exista shi un site care te poate ajuta: www.mcsebraindumps.com Atentzie: nu invatza "papagal" raspunsurile...unii au mai luat shi asha examenele...dar nu e o garantzie, ca sa nu mai spun ca itzi "furi singur caciula"... certificarile sunt f. bune atata vreme cat nu te axezi pe un singur domeniu (bineinteles ca nu eshti expert in toate..dar sa ai habar...). ptr. un program de certificari pe termen lung eu tzi-as recomanda: MCSE, CCNA (CCNE de preferat...), CISSP, etc... |
Posted 26 September 2003 - 22:18

Merci mult, PreTXT!!
:kiss: __________________ He's not dead, he's electroencephalographically challenged. :D: |
Posted 27 September 2003 - 14:03

Ezact - PreTXT! :)
Always on-duty! Love Demon - intr-adevar, abordarile sunt un pic ciudate si exhaustive, dar parerea mea e ca merita ... la noi Linuz e iubit ... tocmai de-aia e un avantaj sa shtii windoz OK ... sunt mult mai multi cei care au idee despre linuz decat cei care shtiu servere de windos BINE ... ideea in businessu' asta NU e sa te faci admin la un iCafe in Pantelimon ... In cazul asta sunt aproape useless certificarile ... dar, oricum, daca asta e targetu', cam orice certificare e useless ... |
Posted 28 September 2003 - 00:44

LOL! ;yeslol; ;yeslol; ;yeslol;
Nici nu cred ca primesc astia fete ca admini la iCafe-urile din Pantelimon, asa ca din punctul asta i'm covered... Ma ajuta mult incurajarile. Merci, Tyby! /Jumpy |
Posted 28 September 2003 - 17:53

mersi, Tyby... is good to be back ;)
LoveDemon: daca obtzii certificarile target-ul tau ar trebui sa fie undeva mult mai sus... ptr. cei interesatzi de o mica statistica de pe net (din pacate nu mai shtiu site-ul): MCSA - 40.000USD/an MCSE + CCNA - 75.000USD/an MCSE+CCNE+CISSP - e suma cu 6 cifre....:) salariile respective sunt prin USA, bineintzeles (eventual poate ne confirma forumishtii care sunt pe acolo...) |
|
Posted 28 September 2003 - 18:53

Pt ca sunt un profan in domeniu am marea rugaminte urmatoare: pt a lua examenele MCSE (si de a si stii cum sa-mi pun la treaba cunostintele) ,ce carti,resurse net ( la modul concret) imi recomandati ? VA ROG !
Pana acum m-am gandit la cartile de la editura ALL care sunt mult mai moderate ca pret fata de cele din colectia Microsoft ( la Byblos parca ). Apropo de cursurile intensive sunt variante si variante : Ultrapro , CPI, ProManagement , IntelProf etc - unde vad ca difera nu putin scorurile . Si in final ce presupune CCNA , CCNE parca legat de Cisco,care sunt diferentele? Multumiri anticipate |
Posted 28 September 2003 - 20:28

man, no offense...dar termenii de "profan" shi "MCSE" sunt in contradictzie...eu itzi sugerez sa te gandeshti bine daca vrei sa te inhami la asha ceva...
dupa cum am spus mai sus, MCSE-ul nu are nici o valoare daca nu e sustzinut de un background solid, o experientza pe "campul de lupta" ;) la capitolul cartzi nu-tzi pot da sfaturi deoarece am studiat numai in format electronic. pentru cursuri..nu este reclama, ci doar parerea mea: IntelProf shi Logimax mi-au facut o impresie f. buna (am fost shi la cursuri shi la conferintze cu baietzii de acolo shi sunt profesionishti). am dat mai sus un site care te poate ajuta..in rest tzine deja de warez pentru ca totul e pe bani, asha ca nu-tzi pot da link-uri (PM eventual :) ) shi, in final, CCNA = Cisco Certified Network Administrator, CCNE = Cisco Certified Network Engineer arunca un ochi aici, fa-tzi un plan de bataie shi...bafta :) http://www.microsoft.../traincert/mcp/ http://www.cisco.com...ning/index.html |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users