Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...
 Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM

Asigurare auto hibrid
 Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard

3 Doors Down - Kryptonite
 Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...

Izolatie intre parter si etaj
 

TVR 1 HD și TVR 2 HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
1787 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Grila TVR 2 intra in noul sezon.
Articol de Alexandru Bala.
Al doilea program al postului public de televiziune va trece, oficial, la grila de toamna incepand cu 18 septembrie.                                  
                                 Producatorii TVR 2 au balansat in noul sezon ponderea formatelor consacrate cu cea a noutatilor. Printre ultimele, se numara show-uri ca "Arena leilor" (un format international), "Campionatul de comedie" sau "Romania Underground".
Conform lui Razvan Nicolescu, director TVR 2, procesul de targetare inceput in primavara va continua cu programe adresate persoanelor cu studii medii si superioare.
Maruta preia haturile "Tonomatului"
Buletinul informativ "Ora de stiri" va debuta pe un alt tronson orar, de la ora 21.00, fiind difuzat pe tot parcursul saptamanii. De luni pana vineri, stirile vor fi prezentate de Adriana Muraru, iar Monica Ghiurco ii va prelua sarcinile in weekend.
La sfarsitul lunii septembrie, Catalin Maruta (foto) se va intoarce ca moderator al unuia dintre cele mai "longevive" formate ale postului, "Tonomatul DP 2", dupa un periplu la Realitatea TV.
Un program special in noua grila este "Jobbing", fiind dedicat prezentarii unor alternative viabile la emigrare. Emisiunea va fi difuzata in fiecare marti de la ora 20.00.
Emisiunile "Bazar" si "COOLmea distractiei" vor fi mentinute in grila de programe. Prima se va concentra pe calatorii in America de Sud, in timp ce Viorel de la 3 Sud Est a ramas singurul prezentator al show-ului "COOLmea distractiei", dupa plecarea Sabrinei.
La capitolul seriale si filme artistice, TVR 2 mizeaza pe formate mai vechi, ca "Brideshead revisited", un serial britanic multipremiat realizat in 1981, fara sa neglijeze noutatile. Un exemplu este seria americana "Grey’s Anatomy", laureata a premiilor Emmy.
Fiecare seara de miercuri este dedicata filmelor la TVR 2. Printre peliculele anuntate in grila se numara "Pulp fiction", "The hours", "Tommy" si "Ed Wood".
                                                                                                                                                                                                   Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=271902

Edited by megafanro, 12 September 2006 - 22:54.


#2
*Victor*

*Victor*

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,218
  • Înscris: 31.01.2006
Și "Caracatița"? "Caracatița" la ce oră va fi? Până acum era la o oră convenabilă.

#3
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

 *Victor*, on Sep 13 2006, 00:08, said:

Și "Caracatița"? "Caracatița" la ce oră va fi? Până acum era la o oră convenabilă.
La ora : 18:30. :rolleyes:

Edited by megafanro, 13 September 2006 - 00:45.


#4
Lucian M

Lucian M

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 12.04.2005
"Grey’s Anatomy" merita vazut.  :coolspeak:

[ http://www.greysanatomyonline.com/images/5.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

"Grey’s Anatomy" alaturi de "Lost", "Desperate Housewives" si "Dancing with the Stars" (varianta americana a show-lui "Dansez pentru tine") sunt cele mai urmarite productii ABC.

Edited by Lucian M, 14 September 2006 - 20:03.


#5
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Postul TVR 2 se imbraca si el in haine de toamna, din 18 septembrie, propunand telespectatorilor sai o serie de noutati, programe experimentale si indraznete, dedicate unui public cu studii medii si superioare. O premiera in noua grila a postului public o constituie programul "Arena leilor", dupa formatul international de succes "Dragon's Den". Acestuia i se adauga emisiuni precum "Campionatul de comedie", "Arta supravietuirii", "Eu-Ro Case" si "Romania Underground". Serialele si filmele ocupa si ele un loc important in programul TVR 2. Daca seara de duminica este dedicata "celor mai bune seriale din lume", ziua de miercuri e dominata de filme de referinta ale ultimilor ani, pelicule care au schimbat sau sunt in curs de a schimba fata cinematografiei mondiale, de la "Pulp Fiction" la "The Hours", de la musicalul "Tommy" la "Ed Wood". Si, nu in ultimul rand, in grila de toamna a TVR 2 figureaza programe mai vechi care s-au bucurat de aprecierea deosebita a publicului, de la "Tonomatul DP2", avandu-l drept gazda pe Catalin Maruta, la "Bazar" si "COOLmea distractiei", prezentata de Viorel de la 3rei Sud-Est. Sursa: România Liberă, pag. 10, nr. 5028, sâmbătă,16 septembrie 2006.

Edited by megafanro, 16 September 2006 - 14:11.


#6
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

TVR 2 atacă subiectele tabu ale prezentului.

Un nou proiect independent despre aspectele mai puțin cunoscute ale vieții înconjurătoare debutează duminică, de la ora 14,00, la TVR 2.

  • Producția "Fără limite" va fi prezentată sub forma unor  miniserii de documentare pe diferite subiecte incitante, îndrăznețe sau delicate, mai mult sau mai puțin abordate: droguri, gay, muzică electronică, galerii de fotbal, K1, icoane mass-media, urban people (i-pod generation, skaters, graffiti artists). Pentru realizarea fiecărui documentar, producătorii au avut ideea de a colabora cu mai mulți regizori ai generației tinere: Jean Lorin Sterian, Marin Dinescu, Ivo Baru, Alexandru Vitzentzatos. Reportaje sau filme, investigații sau portrete ce trec dincolo de stereotipuri sau convenții vor capta audiența prin modalitatea de prezentare. Primul episod din "Fără limite" are ca subiect central marijuana. Materialele sunt bazate pe confesiuni, portrete, filmări gen reality și nu pe anchetă clasică sau moralizatoare. (D.B.)


#7
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

Publicul TVR 2 iși face emisiune.
  

TVR 2 va difuza saptamanal, incepand cu 12 ianuarie, emisiunea "Home made.ro", care pune accent pe continutul generat de utilizatori.
  

  
  • Telespectatorii postului public isi vor putea arata creatiile facute cu ajutorul camerelor video, foto, webcam sau al telefoanelor mobile. Emisiunea va fi difuzata incepand cu ora 22.40 si „va aduce filmulete comice de pe internet direct pe ecranele televizoarelor”, spune un comunicat de presa al postului TVR 2.
  • „Home made.ro” este prima emisiune bazata pe continut generat de publicul din Romania. Formula are insa ceva vechime pentru ca mai multe posturi romanesti difuzeaza astfel de emisiuni, dar cu clipuri din strainatate.
  • Emisiunea va fi o extensie a noii culturi dezvoltate pe internet prin circulatia filmuletelor comice trimise prin e-mail sau pe site-urile speciale. Mariana Rusen, purtatorul de cuvant al postului TVR 2, crede ca odata cu ieftinirea aparaturii de la 1 ianuarie 2007, romanii isi vor permite cumpararea de terminale mobile (telefoane 3G, iPod-uri, computere portabile) cu tot mai multe calitati si vor trimite filmulete pentru a fi difuzate pe TV. Acest mijloc de comunicare ofera o expunere mai mare clipurilor publicului decat internetul, considera Rusen.
  • Pentru a starni interesul telespectatorilor, producatorii emisiunii vor oferi premii in bani celor care isi trimit creatiile. Acestea vor fi selectate si analizate de un juriu avizat. „Daca imaginile trimise vor fi interesante nu trebuie sa fie neaparat si nostime. Oricum, emisiunea va fi pe teme”, a spus Rusen, care sustine faptul ca emisiunea nu se va baza numai pe umor facil, ci si pe lucruri serioase.
  • Realizatorii emisiunii au testat piata si se asteapta la o reactie pozitiva din partea telespectatorilor. Acest tip de „jurnalism colectiv” ia amploare in Marea Britanie, unde „ziaristii cetateni”, adica furnizorii materialelor video sau ai informatiilor de interes, primesc in cazul difuzarii un minimum de 100 de lire sterline (150 de euro) de la postul comercial Channel 5.
  • Televiziunea publica BBC a lansat in noiembrie un serviciu similar, dupa ce tabloidul „The Sun”, cel mai bine vandut ziar din insula, a dat tonul in octombrie.
  Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=286808

Edited by megafanro, 08 January 2007 - 00:32.


#8
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

TVR 2 îi antrenează pe afaceriști la "Arena Leilor".

  • Postul TVR 2 va lansa joi "Arena Leilor", o replica autohtona a programului de tip "business reality-show", "Dragon’s Den", difuzat in tari precum  Australia, Noua Zeelanda, Ucraina si Marea Britanie.
  • In "arena" se vor confrunta trei oameni de afaceri dispusi sa investeasca intre 20.000 si 100.000 de euro pentru o afacere propusa de unul dintre cei trei concurenti ai emisiunii.
  • Marius Ghenea, Dragos Atanasiu si Sorin Posa sunt personalitatile din lumea afacerilor care vor participa la premiera emisiunii. Productia va fi difuzata in fiecare joi de la ora 20.00 si o va avea ca gazda pe Corina Secheres. In alegerea milionarilor din juriu, primul criteriu a fost transparenta afacerilor acestora, adica posibilitatea de a justifica sumele pe care le-au obtinut de-a lungul carierei.
  • Cel de-al doilea criteriu este disponibilitatea afaceristilor de a investi intr-un domeniu diferit fata de cele care i-au consacrat. In fiecare sezon de difuzare vor fi "lei" diferiti, iar suma investita va varia in functie de afacere. Concurentii trebuie sa construiasca un plan de afaceri care sa justifice suma solicitata de la investitori.
  • Pana pe 4 ianuarie s-au inscris 480 astfel de competitori, de varste diferite, insa cu preponderenta tineri. Un format asemanator are succes si in America, prin emisiunea "The apprentice", gazduita de magnatul Donald Trump si preluata in Romania de postul Antena 3.
Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=286950

#9
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

Sitcom britanic multipremiat, la TVR 2.

  
  • Maine, la TVR 2, va debuta The Office, considerat unul din cele mai bune sitcomuri britanice din ultimul deceniu. Dovada stau nu numai audientele mari inregistrate in peste 80 de tari, ci si premiile obtinute de acest serial: Best New TV Comedy, la British Comedy Awards; Best Comedy, la  South Bank Show Awards; Best Entertainment, la Broadcasting Press Guild TV and Radio Awards (toate in 2001); Best Comedy Performance (Ricky Gervais) si Best Situation Comedy, la BAFTA TV Awards (2002); Best Comedy Actor (Ricky Gervais) si Best TV Comedy, la  Globurile de Aur 2004.
   Personajul principal este David Brent, directorul unei companii care vinde hartie.
  
  • El se considera nu numai un magician al afacerilor, dar si cel mai nostim, cel mai indragit si cel mai bun sef din toate timpurile. Din pacate, parerea pe care o are despre propria persoana este departe de adevar. In realitate, el este un clovn care ii pune in situatii neplacute pe angajati, prin glumele lui nesarate.
  • Unul dintre subalternii lui David Gareth, sef de serviciu, are grija ca toata lumea sa stie ca si el este sef, chiar daca unul mai mic. Este infatuat si isi inchipuie ca toate femeile sunt moarte dupa el. Singurul motiv pentru care ceilalti il suporta este faptul ca e cel mai bun cal de bataie cand vine vorba de farse. E tinta permanenta a poantelor de tot felul, pe care le incaseaza fara ca macar sa-si dea seama. Tim, reprezentant de vanzari, e mult prea inteligent pentru un asemenea loc. El este coplesit de inutilitatea muncii pe care trebuie sa o faca si de mediocritatea care il inconjoara. Singura satisfactie la serviciu este sa il necajeasca pe Gareth si sa ii faca discret curte secretarei. Periodic, o invita in oras, in ciuda refuzurilor permanente ale fetei. Dawn este secretara, cea care trebuie sa inghita majoritatea glumelor nesarate facute de sef. Dar ignora totul cu stoicism, fiind interesata doar de sarcinile de serviciu. Este logodita cu un individ din afara firmei, dar nu o deranjeaza atentiile lui Tim, chiar daca le refuza constant.
  • Realizat sub forma unui asa-zis documentar al BBC despre viata cotidiana intr-o companie de provincie, serialul pune la zid ipocrizia si snobismul intalnite de multe ori in relatiile dintre sefi si subalterni. Gratie umorului tipic englezesc, telespectatorii din lumea intreaga s-au delectat cu serialul care ironizeaza subtil o lume comuna multora dintre noi. (D.P.)
   [ http://www.tvr.ro/tv/tvr2/promo/imagini/the%20office3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Sursa:  http://www.gandul.in...__la_tvr_2.html

Edited by megafanro, 20 January 2007 - 13:04.


#10
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Duminică, 21 ianuarie, ora 22.10 - în ciclul Mari Seriale-

                

The Office.

                                                

(THE OFFICE - Marea Britanie, 2001)


                    Regia:
Ricky Gervais, Stephen Merchant;
                Cu: Ricky Gervais, Martin Freeman,   Lucy Davis;
                            
  • Best New TV Comedy, British Comedy Awards, 2001;
  •                 Best Comedy - South Bank   Show Awards; Best Entertainment and Writers, Broadcasting Press
                      Guild TV and   Radio Awards 2001;
                    

  • Best Comedy Performance (Ricky Gervais) and Best Situation   Comedy, BAFTA TV Awards 2002;
                    

  • Best Comedy Actor (Ricky Gervais) and Best TV   Comedy, Golden Globe Awards 2004;
              

  •                   Comedie. În neînsemnatul său birou, a cincea   roată la căruța unei firme de                   comercializare a hârtiei, David Brent se crede   cel mai nostim, cel mai îndrăgit, cel                   mai  șef din toate timpurile. Ei bine,   nu este. Dar asta nu-l împiedică să facă pe                   bufonul în fața subalternilor   lui sătui până peste cap de un asemenea șef. Din                   păcate, glumele nesărate pe   care le face nu denotă, așa cum crede David, un simț al                   umorului, ci un   talent deosebit de a da cu bâta în baltă și a provoca adevărate                 dezastre.
  • Subalternii lui David Brent sunt:
                                                                                                                                                                  - Gareth, șef de serviciu,   are grijă ca toată lumea să știe că și el este șef,                   chiar dacă unul mai mic.   Este infatuat, de-a dreptul idiot și își închipuie că                   toate femeile sunt   moarte după el. Singurul motiv pentru care ceilalți îl suportă
                  este faptul   că e cel mai bun cal de bătaie când vine vorba de glume și farse. E                   ținta   permanentă a poantelor de tot felul, pe care le încasează fără ca măcar                   să-și dea seama.
                  - Tim, reprezentant de vânzări, mult prea inteligent   pentru un asemenea loc. El este                   copleșit de inutilitatea muncii pe care   trebuie să o facă și de mediocritatea care                   îl înconjoară. Singura   satisfacție la serviciu este să îl necăjească pe Gareth                   și să îi facă   discret curte secretarei, pe care o admiră foarte mult. Periodic o                   invită în   oraș în ciuda refuzurilor permanente ale fetei.
                  - Dawn este secretara, cea   care trebuie să înghită cea mai mare parte a glumelor                   nesărate făcute de   șef. Dar ignoră totul cu stoicism, fiind interesată doar de                   sarcinile de   serviciu. Este logodită cu un individ din afara firmei, dar nu o                   deranjează   atențiile lui Tim, chiar dacă le refuză constant.
                [ http://www.tvr.ro/tv/tvr2/promo/imagini/the%20office1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.tvr.ro/tv/tvr2/promo/imagini/the%20office4.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: TVR. - http://www.tvr.ro/tv...romo/office.php -              


Edited by megafanro, 20 January 2007 - 13:29.


#11
ruben_timisoara

ruben_timisoara

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,527
  • Înscris: 23.09.2006
ATENTIE, MOCULESCU, DIN NOU
[ http://www.ziarulcn.com/poze/2007/01/30/45058.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
"Atentie! Se canta. Din nou." emisiunea prezentata de compozitorul Horia Moculescu se intoarce cu nume si decoruri noi. "Intram in casa oamenilor duminica, la o ora la care crestinii iau pranzul. E nepoliticos sa intram in intimitatea familiilor in blugi rupti sau cum da Dumnezeu. Publicul trebuie respectat, de la muzica pe care i-o propui, pana la haina pe care o imbraca artistul", a marturisit Horia Moculescu. Compozitorul se incapataneaza sa propuna publicului melodii cantabile in interpretari live. La "Atentie! Se canta. Din nou" play-backul e interzis.

sursa:http://www.ziarulcn....-nou-45058.html

Edited by ruben_timisoara, 30 January 2007 - 16:40.


#12
Lucian M

Lucian M

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 12.04.2005
:nonobad:

"Atentie! Se canta. Din nou." e pe TVR 1.

#13
ruben_timisoara

ruben_timisoara

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,527
  • Înscris: 23.09.2006
Maine, ora 00:00, la TVR 2

TRANSFER, intr-un nou format

06 februarie 2007


Emisiunea Transfer revine pe 7 februarie intr-un nou format. Emisiunea isi va schimba nu numai forma, ci si continutul. Daca in ultima perioada Transfer a fost un loc de intalnire pentru graficieni si artisti din aria digitala, in acest sezon emisiunea revine la conceptul initial, mai variat datorita diversitatii abordarilor.

Pe langa show-urile grafice obisnuite, vor aparea in Transfer personaje ale vietii culturale romanesti contemporane, de la graficieni la dansatori, de la actori la pictori, de la Mircea Cartarescu la Ada Milea. Scopul declarat al acestei serii este de a promova scena romaneasca a artistilor vizuali, a tinerilor regizori, fie ca sunt VJ-i, fie ca realizeaza scurt sau lungmetraje.
Vor fi expuse in emisiune si creatii ale studentilor UNATC, care nu au avut prilejul sa isi faca cunoscute lucrarile decat la festivaluri.

Tot maine, Transfer isi va relansa site-ul. Accesand www.tvr.ro/transfer veti da peste un mix de blog si videoteca virtuala. Vizitatorii vor putea accesa link-uri ale creatiilor video ale artistilor romani si straini, vor putea afla mai multe informatii si vor putea sa interactioneze. Oricine este interesat isi poate posta comentariile pe blog si pe forum.

Transfer este o productie Videorgy si poate fi urmarit la TVR 2, in fiecare miercuri si in reluare sambata, aproape de miezul noptii.

sursa:http://www.gandul.in...nou_format.html

#14
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

TVR 2, somat pentru "Sexualitate bizara".

  • Consiliul National al Audiovizualului (C.N.A.) a sanctionat postul public TVR 2 cu o amenda de 5.000 de lei pentru difuzarea episodului "Sexualitate bizara", din seria de documentare "Lumi ciudate", la o ora nepotrivita, informeaza Mediafax.
  • TVR 2 a difuzat episodul, care continea imagini si informatii specifice legate de sex, putin inainte de ora 19.00, cu avertizare AP (Acordul Parintilor). Membrii C.N.A. au precizat ca materialul ar fi putut difuzat foarte bine dupa ora 22.00 si "chiar ar fi fost amuzant". Consiliul a mai sanctionat Antena 1 cu somatie publica pentru difuzarea de promo in cadrul unei emisiuni.
Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=296456

#15
ruben_timisoara

ruben_timisoara

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,527
  • Înscris: 23.09.2006
[ http://www.tvr.ro/studiouri/_shared/tvrAuto.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

În data de 19 martie cele 4 studiori teritoriale ale TVR- Iași, Cluj, Timișoara, Craiova- demarează un ambitios proiect teleastic comun. La cele 4 stații existente, se adaugă și programul TVR București (găzduit de TVR 2), program care completează astfel-la nivelul întregii Românii  nevoia de informare locală, de reflectare a realităților în/din teritoriu. Comunitățile locale, minoritățile (naționale, etnice, religioase etc) și evenimentele din viața acestora au acum un spațiu destinat de exprimare.

Astfel, în fiecare zi, între 16,30-18,30 TVR difuzează un Magazin intitulat Autostrada TVR, cu sloganul Tu ai prioritate!, Magazin care este urmat de un Jurnal de știri locale (30 min., între 18,00-18,30).

Autostrada TVR este structurat pe sloturi orare cu module tematice comune: info, minorități etnice, sport, cultură, muzică (de toate genurile), sociale, sănatate, reportaj, documentar etc. Evident, toate programele au ca target zona de interes și de acoperiere alocată. Pe lânga faptul că, luat în ansamblu, asigură prin acoperire și prezență jurnalistică o imagine extrem de fidelă a realitaților directe din România profundă, are și avantajul de a oferi posibilitățile unor duplexuri sau multiplexuri.

TEME

    * Luni: minoritati, info, sport;
    * Marti: muzica, consilii locale (sociale), reportaj;
    * Miercuri: tineret, femei/familie, sanatate;
    * Joi: economie, cultura, religie;
    * Vineri: mini-magazin (diverse rubrici);
    * Sâmbata: reportaje, muzica, diverse;
    * Duminica: copii, muzica, diverse.


sursa:http://www.tvr.ro/studiouri/

Edited by ruben_timisoara, 16 March 2007 - 17:34.


#16
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

Emil Gradinescu prezinta "Replay" la TVR 2.


O noua emisiune sportiva va incepe luni la TVR 2, de la ora 12.00.

  • Emil Gradinescu si Marian Olaianos vor reaminti telespectatorilor, in emisiunea „Replay”, de luni pana vineri, momentele importante ale echipei nationale de fotbal, de-a lungul ultimelor decenii.
  • „Povestea Nationalei 1970” sau „Cum se explica dezastrul cu Yugoslavia din 1976” sunt doar doua variante de continut cu care cei doi vor sa atraga publicul la TVR 2.
  • Emil Gradinescu si Marian Olaianos vor prezenta emisiunea alternativ si vor avea invitati in studio personaje din  epoca de aur a fotbalulului romanesc.
Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=300598

Edited by megafanro, 15 April 2007 - 23:56.


#17
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

Arena Leilor, al doilea sezon la TVR 2.
  

  • Singurul "business reality-show" din Romania, Arena Leilor, revine la  TVR 2 cu un nou sezon din 3 mai, ora 20. Fiind vorba de o noua serie, vor fi nu doar noi concurenti, ci si schimbari si printre Leii prezenti in Arena. Dintre cei cinci oameni de afaceri care au participat la prima serie a emisiunii, trei au ales sa vina in continuare si sa negocieze cu candidatii noi oportunitati de a investi.
  • Este vorba de Dragos Anastasiu, Marius Ghenea si Cristina Batlan, milionari din Top 300 al celor mai bogati romani in 2006. Cei trei vor avea un nou partener de "lupta" cu concurentii in Arena, si el membru al aceluiasi "club" al milionarilor de top.
  • Conform Top 300, Gyorgy Baba din Targu Secuiesc are cea mai mare avere dintre toti Leii de pana acum, fiind cunoscut pe piata distributiei de electrocasnice. Insumate, averile celor patru depasesc 100 de milioane de dolari, iar faptul ca au venit la TVR 2 demonstreaza ca sunt dispusi sa faca afaceri cu acei concurenti care se dovedesc parteneri seriosi.
Sursa: http://www.gandul.in...n_pe_tvr_2.html

Edited by megafanro, 03 May 2007 - 01:48.


#18
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

TVR 2 schimbă grila.

  • TVR 2 trece astăzi la grila de vară, ale cărei emisiuni și transmisii diverse vor intra în competiție directă cu… vremea frumoasă de afară și cu tentația ieșirilor la iarbă verde. Pentru că este vacanță, la TVR 2 debutează din 18 iunie tronsonul pentru copii, cu serialul S.F. "Spellbinder" (de la ora 13), urmat de la ora 13.30 de emisiunea "ACB… De Ce?" O altă noutate este tronsonul de serial de la ora 16, când, de luni până vineri, va fi difuzat sitcomul american "Orășelul nostru drag".
  • Cătălin Măruță face mari pregătiri, fiindcă, la fel ca vara trecută, va muta "Tonomatul DP2" din „garsonieră“ la malul mării. TVR 2 a pregătit telespectatorilor săi fideli reîntâlnirea cu "Farmece", serial care va fi difuzat de luni până miercuri de la ora 20.05. Tot la capitolul „reveniri“ se înscrie și Campionatul de comedie, difuzat de luni până vineri de la ora 19.35. Una dintre surprizele verii este legată de "ARTMANIA", festivalul de muzică rock de la Sibiu. Prin intermediul TVR 2, publicul va urmări cele mai bune momente artistice și interviuri, detalii organizatorice și de culise.
Sursa: http://www.gandul.in...tml?3939;348353

Edited by megafanro, 18 June 2007 - 00:06.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate