Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre proiectarea drumurilor urb...

Final Cut Camera

Z6III vs Z8

Foloseste careva CFD-uri si sa ai...
 Un calculator ieftin ?!

macbook pro 16 VS AMD Laptop

Sistem ON-GRID fara curent din re...

rectin Romania - site uri fake
 Recomandare telefon

Achizitie SSD

Cum se vor numi romanii care vor ...

Recomandare videoproiector buget ...
 Are importanta unde este faza sau...

Sunt bune apometrele radio?

SUA intenționeaza sa interzi...

Piscina + pompa + diferential = c...
 

TVR 1 HD și TVR 2 HD.

- - - - -
 • Please log in to reply
1806 replies to this topic

#1801
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 17,035
 • Înscris: 06.11.2018
Sunt ceva probleme la TVR, pe TVR 3/Cultural și Sport deja rulează un crawl: "Din cauza unor defecțiuni tehnice, emisia canalelor TVR 1 SD, TVR 2 SD, TVR Info HD, TVR Moldova și TVR Internațional este temporar afectată. Mulțumim pentru înțelegere"

Recent a revenit în emisie și TVR Info, apare și pe el crawl-ul.

Edited by IceCoolExtreme, 20 April 2024 - 09:49.


#1802
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 17,035
 • Înscris: 06.11.2018
SERIALUL COREEAN „FLOAREA NOPȚII”, PRODUCȚIE 2024, SE VEDE LA TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradițiilor absurde ale vremii și trăiește o viață dublă. Cele 12 episoade ale serialului pot fi văzute de luni până vineri, de la 16.45, la TVR 1.

Măritată de foarte tânără cu fiul unei familii de vază din regatul Joseon, Jo Yeo-Hwa a rămas văduvă imediat după căsătorie. De 15 ani, ea duce o viață retrasă, devotată memoriei răposatului ei soț, rareori ieșind din casa socrilor în timpul zilei. Noaptea, însă, viața lui Yeo-Hwa se schimbă radical: tânăra sfioasă se transformă într-o eroină neînfricată, capabilă să înfrunte răufăcătorii și să-i salveze pe cei neajutorați. Yeo-Hwa se simte în siguranță în spatele măștii care-i acoperă fața, sărind în secret peste zidurile proprietății. Întâlnirea cu chipeșul ofițer Park Soo-Ha îi va pune însă la încercare și sentimentele, și ambiția de a continua să lupte pentru cauze importante...
https://youtu.be/sRh...cqopgCF8SDNCTLV
Până când va reuși să ascundă secretul periculos al vieții ei duble? O poveste fascinantă, un serial îndrăzneț, plin de suspans și aventură, romantism și cutume, „Floarea nopții” (KNIGHT FLOWER/NIGHT BLOOMING FLOWER – Coreea de Sud, 2024) se vede la TVR 1 din 23 aprilie, la ora 16.45, de luni până vineri.

Acțiunea serialului „Floarea nopții” este plasată în zilele dinastiei Joseon, dar filmul nu este o dramă epică, istorică, în sensul clasic. Se regăsesc în el scene îndrăznețe de comedie, de dragoste și chiar o notă de thriller. Mentalitatea vremii în Joseon era ghidată de etica socială neo-cunfuciană. Pe atunci, statutul social al unei văduve îi restricționa acesteia orice libertate. Această circumstanță oferă cârligul perfect pentru un scenariu K-drama plin de prospețime.

Tânăra văduvă Jo Yeo-Hwa, care nici măcar nu și-a întâlnit vreodată soțul decedat, pur și simplu nu se poate convinge să-și petreacă restul lungii sale vieți într-o izolare onorabilă, virtuoasă, în mare parte invizibilă pentru restul lumii, încercând să nu fie o povară prea mare pentru socrii ei. Nu vrea ca întreaga ei existență să fie redusă la virtutea doliului. Așadar, în timpul zilei, viața ei este aceea de văduvă onorabilă și noră decentă. Cu toate acestea, noaptea, îmbrăcată în negru, poartă pantaloni și mască, se cațără peste pereți, sărind peste acoperișuri și îi ajută pe săraci – ca „Midam”, un fel de Robin Hood din Joseon. Cu această viață dublă, totul merge bine. Până într-o zi...

Construindu-și intriga pe fundalul destul de trist al unei tradiții absurde în ceea ce privește tratamentul aplicat văduvelor, serialul coreean „Floarea nopții”, producție realizată în 2024, oferă ca alternativă emanciparea inteligentă. Refuzând să se înscrie în tiparul clasic și să facă o plecăciune conformă, personajul principal găsește soluții creative pentru a face față vieții.

Sursa http://www.tvr.ro/se...vr-1_45372.html

MĂDĂLINA DOBROVOLSCHI ȘI BOGDAN MUZGOCI, GAZDELE CAMPANIEI „OMUL ANULUI” LA TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi și Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale unor eroi de lângă noi. Telespectatorii pot vota protagoniștii fiecărei ediții și transmite propuneri pentru a fi înscrise în cursa pentru „Omul anului”.

Lansată în 2023, campania „Omul anului” a fost primită cu bucurie de telespectatorii TVR. Oameni obișnuiți, mulți dintre ei necunoscuți publicului larg, au avut ocazia să fie apreciați de o țară întreagă pentru fapte deosebite, pentru realizări personale de excepție, pentru felul în care au reacționat într-o situație limită, pentru modelul pe care îl oferă comunității lor.

Anul acesta, spectacolul poveștilor emoționante și al oamenilor buni continuă la TVR. Televiziunea Română dă startul campanei sociale „Omul anului", un amplu proiect dedicat celor care cred în puterea lor de a schimba lumea. TVR marchează, astfel, un nou sezon al recunoașterii și celebrării eroilor din comunitatea noastră, persoane ale căror fapte de generozitate, curaj și solidaritate inspiră și mobilizează întreaga societate.

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi și Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale unor astfel de eroi. Telespectatorii vor putea vota protagoniștii fiecărei ediții timp de o săptămână, până la următoarea ediție și, în același timp, vor putea transmite propuneri pentru a fi înscrise în cursa pentru „Omul anului”.

„E o mare bucurie pentru mine cooptarea în proiectul Omul anului! Este o oportunitate să descoperim împreună cu telespectatorii oamenii valoroși de lângă noi și minunatele lor povești de viață! Și îi încurajez pe cei ce ne urmăresc să ne propună candidați pentru statutul de Omul anului, pentru că, sunt sigură, fiecare dintre noi știe oameni care se implică, oameni care și-au făcut misiune din a face mult bine! Eroii nu sunt doar în povești, în filme, sunt printre noi, iar Televiziunea Română își propune să îi aducă în prim plan. Acești oameni ne dau siguranța că revoluția faptelor bune este posibilă! Și cred că cel mai funcțional proiect de țară pe care putem să îl construim pornește de la a fi bun!”, a declarat Mădălina Dobrovolschi, gazdă a programului alături de Bogdan Muzgoci.

„În calitate de prezentator în cadrul proiectului Omul anului de la TVR 1 îmi asum nu doar rolul de povestitor, ci și pe cel de purtător al emoțiilor și admirației față de eroii, uneori anonimi, ai societății noastre. Fiecare întâlnire în studioul emisiunii va fi o oportunitate unică de a împărtăși cu publicul poveștile uimitoare ale celor aleși să fie Omul anului, dar și de a aduce în lumină pasiunea și devotamentul ce animă aceste fapte remarcabile. În fiecare cuvânt rostit și fiecare imagine prezentată, căutăm să transmitem nu doar informație, ci și să atingem corzile sensibile ale sufletelor noastre, evidențiind astfel frumusețea și generozitatea umană care, deseori, stau în spatele acțiunilor de curaj și sacrificiu. Este o călătorie fascinantă și emoționantă în inimile și mințile celor care, prin gesturile lor, reușesc să inspire și să schimbe lumea în bine”, a adăugat Bogdan Muzgoci.

Mădălina Dobrovolschi a fost redactor-prezentator la Realitatea TV, editor-prezentator Antena 3, editor-prezentator știri și realizator talk-show politic la B1 TV. În 2016, a moderat la TVR 1 emisiunea „Prim-plan” - un program de dezbateri și analize privind principalele subiecte ale momentului respectiv. Din toamna 2022, Mădălina Dobrovolschi moderează la TVR 1 emisiunea „Țară, țară, cine ești?”, un format inedit, care contrapune două Românii: una a problemelor și alta a soluțiilor.

La 35 de ani, Bogdan Muzgoci e jurnalist cu aproape 15 ani de televiziune. A fost reporter pentru B1 TV, Digi 24 și Realitatea TV, moderator de talk-show și prezentator de prime time. Din 2022 a intrat în echipa Televiziunii Române, ca prezentator al programului matinal „3 ceasuri bune”, iar din toamna anului 2023 moderează „Punctul critic”, emisiune de dezbateri pe teme acute ale societății.

Sursa: http://www.tvr.ro/ma...-tvr_45385.html

#1803
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 17,035
 • Înscris: 06.11.2018

PROGRAME SPECIALE DE PAȘTE, LA TVR | VIDEO


TVR a pregătit un program dedicat și divers pentru perioada sărbătorilor de Paște. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme artistice tematice, ediții speciale ale unor programe apreciate de public, dialoguri esențiale, prezentări de locuri încărcate de spiritualitate, dar și show-uri care creează o atmosferă plină de cântec, bucurie și voie bună, toate se regăsesc în oferta televiziunii publice.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Pbzn_L3QJk4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
În Vinerea Mare, în 3 mai 2024, de la ora 18.00, TVR 1 difuzează Denia Prohodului, în direct de la Patriarhia Română, iar de la ora 23.00, sub genericul „Lumină din lumină”, telespectatorii pot urmări un concert emoționant de pricesne și cântece pascale.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/j7QH_ztmFzY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sâmbătă, 4 mai, la ora 21.00, TVR 1 programează filmul artistic „Maria din Nazaret” (partea a II-a), urmat de o ediție specială a emisiunii „Universul credinței” (ora 23.00), care include un interviu cu pr. Bogdan Tătaru Cazaban și slujba Învierii Domnului, în direct de la Patriarhia Română.

În prima zi de Paște, duminică, 5 mai, de la ora 12.10, emisiunea „Tezaur Folcloric” invită publicul să petreacă „Împreună de Sfintele Paști”, alături de artiști precum Liviu Olteanu, Alexandru Pal, Roxana Reche, Polina Gheorghe și Taraful din Grecești.

Mirela Zeța și Dragoș Huluba aduc, de la ora 14.30, „Gala umorului” – cu mari actori ai Generației de Aur, iar de la ora 17.00, Cristian Tabără și Cristina Șoloc prezintă un episod special al emisiunii „Exclusiv în România” – „Suflet ucrainean, duh ortodox în Botoșani”. De la ora 18.00, o putem urmări pe Paula Seling în concertul său „Aniversar 25”.

Seara, de la ora 21.00, Iuliana Tudor dă startul „Petrecerii... cu cântec”, un show de divertisment care îl are ca invitat principal pe Nicolae Furdui Iancu.

Distracția continuă la TVR 1, luni, 6 mai, de la ora 13.00 (partea I) și de la 14.45 (partea a II-a), cu Iuliana Tudor amfitrion „La masa de Paști”.

La TVR 2: Liturghie de la Catedrala Sf. Iosif, interviuri despre tainele credinței, dar și divertisment

Vineri, 3 mai, de la ora 21.45, documentarul „Părintele Arsenie Boca, omul lui Dumnezeu”, regizat de Nicolae Mărgineanu, prezintă personalitatea unică a părintelui care atrăgea mii de credincioși dornici să-i asculte învățăturile în vremurile în care regimul comunist l-a vânat constant (reluare sâmbătă, ora 13.30).

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 10.00, invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic dejun cu un campion”, pr. prof. univ. dr. Emanoil Băbuș, cercetător și scriitor, vine cu destăinuiri nu doar despre tainele credinței, ci și despre provocările lumii contemporane.

Tot sâmbătă, de la ora 15.00, Marina Almășan și Dan Helciug prezintă o ediție specială „Rivalii".

De la ora 23.45, în Sâmbăta Mare, în emisiunea „Adevăr și curaj”, TVR 2 transmite un interviu realizat de Rafael Udriște cu pr. Damaschin Grigoriatul de la mănăstirea Grigoriu (Sf. Munte Athos), iar duminică, 5 mai, de la ora 08.00, sub genericul „Repere sacre”, Sfânta Liturghie de la Catedrala Sf. Iosif din București.

În sfintele zile de Paște, duminică (ora 14.40) și luni (ora 20.00), TVR 2 difuzează „Drag de România noastră 2!”, cu Paul Surugiu Fuego, alături de celebra Orchestră a Fraților Advahov și de invitați remarcabili.

La TVR 3: Liturghii, în direct, de la Blaj și Cluj, tradiții, spiritualitate, dar și voie bună

Începând de joi, 2 mai, TVR 3 transmite, sub genericul „Lumină din Lumină”, oficiile liturgice greco – catolice și ortodoxe, care au loc în Catedrala Arhiepiscopală Majoră „Sfânta Treime” din Blaj, respectiv la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă din Cluj.

În emisiunea „Vine Cluju’ pe la noi!", prezentată de Sergiu Vitalian Vaida, pe 5 și 6 mai, la ora 13.30, telespectatorii pot descoperi tradiții pascale autentice și pot asculta melodii de voie bună.

Duminică, „Meseriașii” spun poveștile oului încondeiat de la 16.30, iar de la ora 19.05, TVR 3 transmite documentarul „Rugă pentru bisericile de lemn din Vaslui”.

De la ora 17.30, „Caravana TVR 3” poposește în inima etnofolclorică a Bucovinei, la Mănăstirea Humor, Fundu Moldovei și Ciocănești, unde oamenii locului vorbesc despre tradiții, spiritualitate și ofertele turistice ale zonei.

Seara, de la ora 22.00, telespectatorii sunt invitați la concertul extraordinar „Origini”, susținut de Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii din Chișinău.

La TVR CULTURAL: Documentare, concerte, dialoguri esențiale și filmul „Andrei Rubliov”

Vineri, 3 mai, ora 16.55, este difuzat tulburătorul „Recviem” al lui Mozart pus în scenă, în premieră, în antica Arenă din Verona, în 2020, când a fost închinat victimelor coronavirusului.

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 13.30, la „Adevăr și curaj”, realizatorul Rafael Udriște propune un dialog cu părintele Gheorghe Holbea, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București, despre petrecerea Sărbătorilor Pascale într-o lume aflată sub imperiul consumerismului, al marketingului și al rețelelor de socializare.

De la ora 17.00, ediția „Omul și timpul” filmată la Aiud, arată cum petreceau deținuții politici Sărbătorile Pascale în închisori, în anii '50, iar de la ora 20.00, filmul „Andrei Rubliov”, în regia lui Andrei Tarkovski, ilustrează imaginea Rusiei secolului XV, în care oamenii sunt nevoiți să înfrunte invaziile tătare, luptele dintre cnejii rivali, foametea, tortura și munca grea, având drept unic sprijin credința în Dumnezeu. În această perioadă turbulentă își realizează operele Andrei Rubliov, pictorul de icoane. Filmul a fost distins cu Premiul FIPRESCI, la Festivalul de la Cannes, în 1969.

TVR INFO aduce, pe lângă cele mai importante știri, o serie de filme documentare: „Marile mistere ale omenirii” (5 mai, ora 11.00) „Armenia-fructele Raiului” (5 mai, ora 16.00), „Irlanda- plimbare prin tărâmuri celtice” (5 mai, ora 17.00), „Biodiversitatea în pericol: soluțiile (5 mai, ora 19.00), „Elisabeta a II-a și Charles: mamă și fiu” (5 mai, ora 21.00). În Vinerea Mare, la ora 21.00, Cătălin Ștefănescu ne propune să explorăm întrebări esențiale legate de credință și societatea contemporană, în ediția specială „Ce mai înseamnă credința azi?”.

Românii din afara granițelor pot urmări, la TVR INTERNAȚIONAL și TVR MOLDOVA, programe preluate de la TVR 1, TVR 2, TVR 3 și TVR CULTURAL, dar și emisiuni proprii, realizate în spiritul sărbătorii pascale: în 3 mai, ora 21.00, TVR Internațional difuzează o ediție specială a emisiunii „Terasa urbană”, în care artistul Kyrie Mendel ne invită să trăim clipe de inspirație, împreună cu artiști valoroși, personalități culturale importante, care au făcut carieră internațională, iar luni, 6 mai, de la ora 21.00, avem „Tradiții de Paște”, cu Tatiana Slivca, o ediție domnească într-o zi împărătească.

Sursa: http://tvr1.tvr.ro/p...-tvr_45586.html

#1804
CHchannelplus

CHchannelplus

  Junior Member

 • Grup: Junior Members
 • Posts: 94
 • Înscris: 08.04.2023
Televiziunea Română va derula un proiect editorial de anvergură, în perioada 10 mai-7 iunie 2024, pentru reflectarea campaniei privind alegerile locale și ale reprezentanților României în Parlamentul European. 10 dintre cele 14 canale ale SRTv vor difuza emisiuni electorale dedicate, astfel încât publicul să cunoască mai bine candidații și să-și formeze o opinie înaintea votului din 9 iunie 2024.

Link: http://tvr1.tvr.ro/t...tare_45615.html

#1805
_Gaby_

_Gaby_

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,123
 • Înscris: 15.11.2021
Vor difuza toate înafară de TVR 2, TVR Sport, TVR Folclor și TVR Sport.

#1806
CHchannelplus

CHchannelplus

  Junior Member

 • Grup: Junior Members
 • Posts: 94
 • Înscris: 08.04.2023
Ai scris de 2 ori TVR Sport. Trebuia TVR Cultural.

#1807
_Gaby_

_Gaby_

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,123
 • Înscris: 15.11.2021
Corect! Am gândit bine, am scris prost.🤦🏻‍♂️
Mulțumesc!♡

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate