Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

TVR 1 HD și TVR 2 HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
1787 replies to this topic

#1243
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
La dreq. Astia, in loc sa faca o societate unica din SRR si TVR, condusa de profesionisti si cu obiective clare, atat de audienta cat si de culturalizare a natiei, ei mai inventeaza niste functii platite baban pentru politruci :ciocan: Cand sa sper si eu ca vom avea un radio si o televiziune publica la fel ca afara, vin astia cu politizarea si mai puternica :puke:

#1244
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,723
  • Înscris: 06.11.2018
Lista emisiunilor cu sezoane noi pe TVR 2:
Sâmbătă, 10:00 - Mic dejun cu un campion
Sâmbătă, 17:00 - Frați de viță
Sâmbătă, 17:30 - Motorvlog
Duminică, 09:00 - Ferma
Duminică, 10:00 - Pescar hoinar
Duminică, 10:30 - Natură și aventură
Duminică, 12:30 - Sănătate cu de toate
https://www.paginade...e-noi-emisiuni/

Cătălin Ștefănescu se întoarce cu ediții noi de Garantat 100%, la TVR 1. Scriitorul Mircea Cărtărescu va fi invitatul ediției de duminică, 21 martie.

Emisiunea se vede de la ora 23:00.

Garantat 100% va avea o pauză duminica viitoare, 28 martie, când sunt meciuri de la Euro ale naționalei de Tineret U-21.
https://www.paginade...ditii-noi-2021/

#1245
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,723
  • Înscris: 06.11.2018
Emisiunea pentru copii „1,2,3 și afli tot ce vrei” realizată de Irina Mohora va avea și un al doilea sezon. Producția va difuza ediții noi începând de sâmbătă, 27 martie, de la ora 09:00, pe TVR 1. https://www.paginade...hora-sezon-nou/

#1246
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,409
  • Înscris: 29.04.2010
Sambata asta o sa fie haioasa emisiunea, e invitat Connect-R :D

#1247
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,723
  • Înscris: 06.11.2018

TVR 3 anunță noi sezoane ale emisiunilor consacrate, dar și premiere


Primăvara aduce, săptămânal, la TVR 3, peste 40 de ore de programe culturale, se arată într-un comunicat al postului. Sezoane noi ale emisiunilor consacrate, dar și producții realizate în premieră, vă așteaptă din 29 martie, la TVR 3.

Cultură, informație și educație, la TVR 3, unde creatori din toate domeniile, de la București, Cluj, Craiova, Iași, Timișoara, Târgu Mureș, Chișinău, se întâlnesc cu telespectatorii lor.

Principalele evenimente, din timpul unei săptămâni bucureștene, își vor găsi locul la 'Tură prin cultură', sâmbătă, ora 21.50, la emisiunea al cărei titlu șugubăț este o ilustrare perfectă a conținutului.

Marius Constantinescu și Irninis Miricioiu vor povesti ce cărți s-au mai lansat, ce spectacole se mai joacă – chiar și online, ce expoziții s-au mai vernisat sau – noutățile pregătite de TVR 3, unde cultura se află la ea acasă.

'Cult@press' vă propune, sâmbăta, de la ora 19.50, să rămâneți conectați la realitatea culturală, proiectată în paginile presei de profil. Titlurile și articolele vă sunt semnalate de Carmen Târnoveanu și Irninis Miricioiu. Revista presei culturale oferă informații percutante și îndeamnă la reflecție.

Tot sâmbăta, de la ora 21.00, avem 'Seara de dans contemporan', un parteneriat cu Centrul Național al Dansului București, care ne propune spectacole reper din anii 2000, dar și proiecte coregrafice noi. Bogdana Pascal ne invită să urmărim legătura între generațiile de artiști ce se vor intersecta în fiecare seară de sâmbătă.

Nici artele plastice nu sunt uitate: zilnic, de luni până duminică, de la ora 22.50, Ileana Ploscaru Panait va administra fiecărui telespectator 'Pastila de artă'.

Ne întâlnim cu 'A doua Românie', cea de dincolo de granițe, în emisiunea moderată de Corina Dobre, sâmbăta, de la 15.30, după aceea sunteți invitați „La un pas de România', emisiune realizată de Aura Dobre, la ora 16.30, în Maramureșul Istoric din dreapta Tisei, Regiunea Transcarpatia, Ucraina.

TVR 3 continuă să vă aducă acasă, opere dramaturgice de excepție, la Teatrul Național de Televiziune, în fiecare duminică, de la ora 20.00, un proiect al Casei de Producție TVR.

Programele care au fidelizat telespectatorii TVR 3 se regăsesc în oferta noastră. Vineri, ora 21.00, mergeți pe 'Drumul lui Leșe'! Sezonul 13 îl aduce pe Maestrul Grigore Leșe cu propriile chipuri ale umilinței, dar și cu amintiri, destăinuiri, mărturii ale personalităților invitate. De la ora 23.00, 'Deportații' lui Radu Găină își mărturisesc, cutremurător, în noi episoade, lupta pentru supraviețuire.

Sâmbăta, la 13.30, Daniela Mitache reia incursiunea în istoria de 155 de ani a instituției etalon a țării, sub genericul 'Academia Română-prezentul continuu'. De la ora 20.30, la  'Vizual',  Marius Constantinescu ne descoperă arta din perspectiva fotografiei, a arhitecturii, a designului, a urbanismului, sau peisagisticii. Sâmbăta continuă cu ritmuri de rock aduse de Doru Ionescu la 'Remix' și se încheie cu film.

Duminica, de la ora 13.00, Monica Nicolescu îi aduce la TVR 3 pe românii care trec prin 'A doua emigrare', după ce se întorc din străinătate. Mircea Neacșa ne invită, de la ora 16.00, la „Cântec și poveste', în București, Muntenia și Dobrogea. În cursul săptămânii, de luni până vineri, la ora 19.00, programul ajunge în toate regiunile țării.

Între orele 20.00 și 23.00, dăm startul unui veritabil maraton cultural prin întreaga țară, cu emisiunile „Cap de afiș', „CULT@rt', „Piper pe limbă', 'Ghici cine vine la cină?', 'Picătura de cultură', 'Cu cărțile pe față'. Dialogurile lui Andrei Marga vor putea fi urmărite duminica.

Casa de Producție TVR ne prezintă sâmbăta, la prânz, 'Locuri, oameni și comori' cu Emilia Nicolaescu, iar seara, 'Regatul sălbatic' cu Mihai Enea. Nu lipsesc nici documentarele, care vor fi difuzate nu doar sâmbăta ci și duminica, de la ora 19.00.

'Recitalurile Concursului Internațional George Enescu', Festivaluri de muzică din 2020, 'Poesis' cu momente din arhiva de aur a Televiziunii Române, 'Spectacolul lumii', 'Nocturne', nu lipsesc din grila TVR 3, iar duminica dimineața este rezervată spiritualității.

Sursa: https://tvmania.ro/t...ere-287234.html

Paul Surugiu-Fuego dă startul celui de-al șaselea sezon al emisiunii difuzate de TVR 2 duminică, 4 aprilie, de la ora 15.00 alături de nume consacrate. https://tvmania.ro/f...tie-287201.html

#1248
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,362
  • Înscris: 06.11.2014
The Tale of Nokdu pe TVR? Ce tare! Mi-a placut la nebunie serialul :D

#1249
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,723
  • Înscris: 06.11.2018

TVR 2 va difuza un program special de Paștele catolic


Transmisiuni live, documentare și debutul unor sezoane noi ale emisiunilor consacrate sunt atracțiile din grila acestui sfârșit de săptămână.

Credincioșii catolici se pregătesc de sărbătoarea Învierii Domnului, care anul acesta va avea loc pe 4 aprilie. TVR 2 va difuza programe dedicate marii sărbători și va transmite în direct ceremoniile religioase de la Catedrala Sfântul Iosif din București și Vatican.

Paștele catolic, dar și restricțiile cauzate de pandemia de Covid-19, ne oferă prilejul să petrecem mai mult timp acasă, alături de familie. În aceste condiții, TVR 2 s-a gândit la un program variat, pe gustul tuturor telespectatorilor care vor putea astfel să petreacă timp de calitate alături de cei dragi.

Sfârșitul de săptămână va aduce sezoane noi ale unor emisiuni consacrate. Reprize proaspete de râs la „Gala umorului” (din 2 aprilie, ora 20:00), ediții noi la „Femei de 10, bărbați de 10” (din 3 aprilie, ora 15:00), dar și la „Distracțiile lui Cazacu”, emisiune care schimbă ora de difuzare - în fiecare sâmbătă, de la ora 18:00. Noi sezoane ale emisiunilor „Zile cu stil” (din 3 aprilie, ora 18:30) și „Cap compas” (din 3 aprilie, ora 12:30). „Drag de România mea!” a pregătit, duminică, de la ora 15:00, surprize la începutul unui nou sezon, iar cel mai longeviv program TV, „D-ale lu' Mitică”, aniversează 22 ani cu un nou sezon din 4 aprilie, de la ora 17:00.

Calendarul celebrărilor liturgice prezidate de Papa Francisc în Săptămâna Sfântă continuă pentru al doilea an în contextul restricțiilor impuse de autorități cauzate de pandemia de Covid-19. Din Duminica Floriilor până la tradiționala ceremonie pascală „Urbi et Orbi”, zilele Săptămânii Sfinte și Triduum-ului pascal în Cetatea Vaticanului urmează îndeaproape riturile liturgice, la care participă un număr restrâns de credincioși.

Programul transmisiunilor în direct la TVR 2:

CREDO. Via Crucis, 2 aprilie, de la ora 22.00. Papa Francisc va conduce rugăciunea devoțiunii Calea Crucii. La fel ca anul trecut, aceasta va avea loc pe esplanada Bazilicii Sfântul Petru. Meditațiile de la Calea Crucii din acest an au fost pregătite de cercetașii catolici din Foligno și de credincioșii parohiei „Sfinții Martiri Ugandezi” din Roma.

CREDO. Vigilia Pascala, 3 aprilie, ora 20:30. Papa Francisc celebrează solemnitatea Vigiliei Pascale la altarul din Bazilica San Pietro. De la ora 20:00,
Sărbătoarea Învierii va fi prefațată de o descriere a ultimilor pași dinaintea răstignirii în documentarul „Miresme la mormânt”.

Duminica Paștelui, 4 aprilie. De la ora 8:00, sub genericul „Repere sacre” se va transmite Sfânta Liturghie Romano-Catolică din Catedrala Sfântul Iosif. De la ora 13:00, în solemnitatea Învierii Domnului, Papa Francisc va adresa tradiționalul mesaj pascal și de binecuvântare „Urbi et Orbi”.

Transmisiunile în direct de la Vatican și documentarul „Miresme la mormânt” se vor difuza și pe TVRI și TVR Moldova.

Producții de divertisment, umor, dar și multe informații utile se regăsesc în emisiunile din grila de primăvară TVR 2. În fiecare vineri, de la ora 20:00 Corina Dănilă și Dragoș Huluba ne invită la „Gala umorului”. În noul sezon sunt pregătite zece ediții cu momente memorabile ale umorului românesc. Îi vom revedea pe Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Octavian Cotescu, Stela Popescu, Ștefan Bănică și mulți alții. Așa cum ne-am obișnuit, și în acest sezon momentele de arhivă vor alterna cu cele din studio. „În această perioadă de pandemie, cu multe restricții, avem nevoie de umor. Cum vinerea, de la ora 20:00, trebuie să fim în casă, am putea, de ce nu, să ne uităm la Gala umorului”, propune Corina Dănilă.

„Înfruntăm pandemia si începem un nou sezon al emisiunii „Femei de 10, Bărbați de 10”, anunță Marina Almășan. „Și pentru ca „reintrarea în mână” să aibă loc cât mai plăcut, prima ediție, sâmbătă 3 aprilie, de la ora 15:00, am adunat povești extraordinare din sfera muzicii românești. Telespectatorii TVR 2 se vor bucura să afle ce mai face Elena Cârstea, care e povestea șlagărului „Dacă pleci” - istorisită de însuși autorul său, Cătălin Crișan, și cum poate microbul muzicii să devină numitor comun pentru trei generatii: compozitorii Ionel Tudor, Andrei Tudor și senzaționala Maia Tudor”, adaugă realizatoarea.

La începutul anului, Cătălin Cazacu, prezentatorul showului „Distracțiile lui Cazacu”, anunța că, pentru o perioadă, se mută în Zanzibar. Sâmbătă, de la ora 18:00, în debutul celui de-al doilea sezon al emisiunii, va povesti pe larg despre vacanța sa. „A fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o. Mi s-a potrivit mănușă. Am trait la fel ca localnicii și am simțit ce înseamnă să descoperi acea insulă”, a spus Cătălin Cazacu.

Tot sâmbătă, de la ora 18:30, Alina Ionescu dă startul celui de-al șaselea sezon al emisiunii „Zile cu stil”. Printre invitații primei ediții se numără Mircea Bărbulescu și Antonia Nae.

Sursa: https://www.hdsateli...special-de.html

#1250
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,723
  • Înscris: 06.11.2018
Televiziunea Publică anunță un nou sezon al emisiunii de călătorii prezentată de Cristi Tabără - „Exclusiv în România”.

Prima ediția se va vedea duminică, 4 aprilie, de la ora 17:00, pe TVR 1.

https://www.paginade...-tvr-sezon-nou/

#1251
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,159
  • Înscris: 13.03.2016
TVR 1

Everybody Loves Raymond-din 12 aprilie,2 episoade,luni-vineri 18:30

#1252
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
Adica serialul pe care-l dadea Pro TV in '95-96? Bravo, tembeliziune publiCA CAre esti tu :ciocan:

#1253
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,095
  • Înscris: 21.05.2019
excelent, sa difuzeze comedii clasice, sunt de 100 ori mai bune ca mizeriile de azi! Bravo!

#1254
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,409
  • Înscris: 29.04.2010
Nu prea am mai vazut teatru pe tvr1 si tvr3. Mai dau, sau au renuntat?

#1255
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,241
  • Înscris: 30.03.2019
N-am mai prins o revizie de ceva timp :)

Attached Files



#1256
CABLE MAN

CABLE MAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,829
  • Înscris: 11.01.2006
Duminica la ora 20.00 se difuzeaza piese de teatru pe TVR 3.

#1257
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,723
  • Înscris: 06.11.2018
Primul pas către demiterea şefei TVR. Comisiile parlamentare au respins rapoartele de activitate
https://www.paginade...r-2021-20105612

#1258
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,723
  • Înscris: 06.11.2018

Nou serial polițist cu detectivul Blochin. Pe TVR


Attached File  BLOCHIN-LA-GRANITA-LEGII-serial-nou-miercuri-si-joi-la-TVR1-1024x683.jpg   66.1K   0 downloads
Televiziunea Publică va difuza, în următoarele cinci săptămâni, un serial polițist avându-l în prim-plan pe detectivul Blochin.

Producția se numește „Blochin: Granția Legii” și se va difuza miercuri și joi, de la ora 23.00, pe TVR 1.

Serialul a fost realizat în 2015 de televiziunea germană ZDF.

Povestea serialului

Henry Blochin are un trecut întunecat. Când avea 14 ani și trăia în lumea interlopă berlineză, el a fost împușcat și s-a trezit la morgă, fără să-și mai amintească ceva despre viața lui de până atunci.

A adoptat numele unui fotbalist și a început o viață nouă: s-a însurat și a intrat în poliție. Dar trecutul nu a încetat niciodată să îl hăituiască.

În prezent, inspectorul Blochin – cu un caracter dificil – traversează o perioadă foarte proastă. Cazul extrem de exploziv la care tocmai lucra a fost mutat la Poliția Penală Federală, un vechi prieten este șantajat, iar sănătatea soției sale, bolnavă de scleroză multiplă, se înrăutățește pe zi ce trece.

Toate acestea îl fac pe Blochin să fie ca o bombă cu ceas ce poate exploda în orice moment. Iar actualul caz de care trebuie să se ocupe nu face decât să înrăutățească lucrurile – pentru că uciderea unui traficant de droguri pe care Blochin l-a cunoscut cândva declanșează o anchetă complicată, care-l implică într-un șir de evenimente neprevăzute și amenințătoare.

Sursa: https://tinyurl.com/vw3yhpcx

#1259
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,939
  • Înscris: 18.09.2008
https://www.paginade...-laude-20105989

Doina Gradea a dat un interviu de "ramas-bun". PNL si USR i-au pus gand rau si, cel mai probabil, va pleaca acasa.

Ce a zis Gradea, printre altele:

Quote

- Aici nu se face televiziune după ureche. Cred că ăsta e secretul succesului programelor TVR.


E si greu sa faci 0.5 rating in prime-time. Eu cred ca daca punea MIRA, tot atat facea. Sau daca redifuza momente de arhiva. Se pare ca, desi a lucrat in trustul Pro, nu a invatat care e succesul. Daca Pro era condus de ea, si facea 0.5 rating in prime-time, nu mai apuca sa ajunga la Sirbu in birou, era deja data afara. Nu spun ca TVR trebuie sa se bata cu Pro in audienta, dar nici cu canalele de muzica populara sau de desene animate.

Quote


- Am făcut tot ce am putut mai bine în interesul public


Interesul public nu a existat, de aia si audientele

Quote


- Mandatul CA-ului condus de mine va rămâne ca un reper în istoria TVR


Da, va ramane, asa cum a ramas si cel dinaintea lui.

Quote

- Am venit în TVR precum un soldat trimis la război fără armură, fără nimic. Și am trecut dincolo de unele tranșee.


"Armura" aia valoreaza vreo 80 de milioane de euro/an. Luati, nu din publicitate, ci de la Buget.

Quote

- Am realizat cele mai mari investiții din ultimii 20 de ani.


Asa o fi, dar daca nimenu nu observa...

Quote


- Am reușit să facem trecerea la HD pentru TVR1 și TVR2, care era atât de necesară și totuși nu a făcut-o nimeni până la noi.


Corect, dar rating-ul e la fel si in HD. Un content bun, e bun si in SD si in HD.

Quote

- Am stabilit un obiectiv anual – în primul rând, „fără datorii”. Am greșit că am făcut profit în fiecare an, spun gurile rele, pentru că în companiile publice nu trebuie să faci profit, doar în privat.

E usor sa faci profit cu "bani de la parinti". Daca traiati exclusiv din publicitate, cu rating-ul vostru cu tot... nu ati fi rezistat o luna, la ce salarii sunt acolo.

Quote

- Profitul TVR din ultimii trei ani îi va încurca cu siguranță pe unii, în viitor, care trebuie să țină această linie.

Da, incurca, mai ales Disney Channel, Cartoon Network si Nickelodeon.

TVR este atat de anosta, incat nu ma pot uita nici macar la stiri la ei. Prefer alte posturi mai dinamice. Degeaba ai cel mai mare studio de stiri din Romania, daca e vai de mama lui si folosit prost. Ca sa nu mai spun ca celelalte emisiuni sunt anoste, fara pic de substanta. Sa-si aduca aminte doamna, cand se faceau cele mai mari formate la TVR si erau pe locul 1. Cum Vacanta Mare, Divertis si meciurile fugeau de TVR, ca sa nu ia bataie. Acum, la 0.5 rating, nu mai fuge nimeni.

E pacat ca TVR a ajuns ce a ajuns, dupa ce a avut si perioade bune, in istoria sa. E pacat cand ma uit la RAI si vad formate mari de divertisment, festivaluri muzicale, emisiuni excelente in day-time. Ca sa nu mai zic de ZDF, ARD si BBC. Poate cu 80 de milioane de euro pe an nu se pot face chestii de acelasi nivel, dar se pot face chestii mai bune, decat cele existente.

#1260
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,145
  • Înscris: 30.08.2017
Gata, o debarca pe vaca aia?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate