![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
google?
Last Updated: Jan 13 2004 18:31, Started by
ovidiu
, Sep 19 2003 23:13
·
0

Posted 06 November 2003 - 01:43

legal, nu ai ce sa le faci.
in legatura cu link-ul.... uite aici: http://www.google.it...m to google&lr= sper sa te ajute |
Posted 07 November 2003 - 06:47

Eu cred ca cel mai important este numarul de linkuri spre situl tau de la pagini cu multi vizitatori. Prin aceasta metoda am adus in fata si "saituri" cu "cadre" care nu arata nimic pt. motoare in sursa .
|
Posted 07 November 2003 - 14:20

cele mai importante lucruri pt Page Rankingul tau sunt, dupa parerea mea:
1. play by the rules (adika fara text invizibil in pagina, fara keywords puse special pt trafic samd..) 2. sa ai cat mai multe linkuri catre tine de pe pagini care au Page Rank de preferinta mai mare de 5. Aici trebuie sa fi un pic atent, pt ca degeaba prima pagina a sitului meu are ranking 8/10, daca pagina pe care figureaza link-ul catre tine are un PR de 0/10. si ultimul, dar nu in ultimul rand: 3. sa figurezi in bazele de date importante pt motoarele de cautare: dmoz, google directory, inktomi, (mai erau vreo 3 dar imi scapa acum) |
Posted 08 November 2003 - 09:11

ce parere aveti depre promovarea siturilor realizate cu "frames"?
|
Posted 08 November 2003 - 09:49

Eu zic sa te lasi de frames...
Unele motoare de cautare nu sunt foarte destepte si in plus e ceva invechit. |
Guest_Lord Kelvin_*
Posted 11 November 2003 - 18:53

Posted 13 January 2004 - 18:31

Pe la sfarsitul anului trecut google-ul si-a schimbat algoritmul de cautare(adica nu una dintre schimbarile alea dese si simple).
S-ar putea sa fie mai dinamic-site friendly ...ca sa zic si eu mai greu |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users