![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ajutor la Samba
Last Updated: Sep 18 2003 18:55, Started by
omega
, Sep 18 2003 18:49
·
0

Posted 18 September 2003 - 18:49

Nu de mult am instalat samba pe serverul meu (Slackware 8.0) si as dori sa configurez asa pe samba ca sa fie controler domain (ca de ex windows 2000) cu netlogon. Si as dori ca asta sa mearga cu win XP.
Help please. Mersi inainte PS. Nu pot sa dau smb.conf-ul meu pentru am sters-o cand am enervat la samba si serverul meu aproape a invatat sa zboara de la etajul 4 ![]() ![]() ![]() |
Posted 18 September 2003 - 18:55

nu e chiar asa de simplu..... citeste help-urile de pe site de la ei, ca-s foarte clare.
Trebe modificat si pe statii (gen gpedit.msc pt a convinge profilele sa nu mai fie roaming)..si alte chestii prin registri. Uite totusi un exemplu din configurarea unui PDC samba... e configurat cum am avut eu nevoie, dar nu ar trebui sa ai probleme sa intelegi. [global] domain logons = yes encrypt passwords = yes guest account = smbguest log level = 2 log file = /var/log/samba/log.%m max log size = 50 logon drive = u: logon home = %L%U.profile logon path = %Lprofiles%U logon script = logon.bat netbios name = linux os level = 99 preferred master = yes domain master = yes local master = yes security = user socket options = TCP_NODELAY IPTOS_LOWDELAY SO_RCVBUF=8192 SO_SNDBUF=8192 wins support = yes workgroup = secretmarenedivulgabil interfaces = eth1 [homes] comment = Home Directories browseable = no writable = yes read only = no create mode = 0600 directory mode = 0700 [netlogon] path = /home/netlogon read only = yes [privat] comment = director privat path = /date/users/%U/privat public = no [date] comment = date server path = /date public = yes writable = yes printable = no hide dot files = yes admin users = xxxxx |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users