Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...

[UNDE] reciclare cd / dvd

Foliere geamuri
 Microsoft Defender

cartela Internet Europa

Sondaj EV

Testerul pe VAG arata devieri la ...
 Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.

Interpretare XML

PPCEnergy - Emiterea facturii in ...
 Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!

"Spionul" nostru cel de t...
 

Problema cu cablu

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
iulian.dronca

iulian.dronca

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,681
  • Înscris: 15.05.2006
Am probleme cu cablul din monitor ca nu mai face contact bine si culorile apar rosiatice. Nu pot nici sa-l schimb deoarece cablul face legatura cu monitorul in interiorul acestuia. Mai exista vreo varianta in afara de a schimba monitorul?

#2
Doru_Neo

Doru_Neo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,135
  • Înscris: 22.05.2005
Du monitorul la un service. Cablul VGA se schimba in 10 min.

#3
Danitzi

Danitzi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,723
  • Înscris: 02.11.2005

View Postiulian.dronca, on Sep 9 2006, 14:56, said:

Am probleme cu cablul din monitor ca nu mai face contact bine si culorile apar rosiatice. Nu pot nici sa-l schimb deoarece cablul face legatura cu monitorul in interiorul acestuia. Mai exista vreo varianta in afara de a schimba monitorul?
Esti sigur ca este de la cablu? daca este de la cablu il poti inlocui chiar tu, faci rost de un cablu vga de la un monitor defect/vechi si cu un pistol de lipit schimbi firele unul cite unul (scoti un fir de la cablul defect, bagi in loc acelasi fir de la cablul bun si tot asa pina termini)

#4
iulian.dronca

iulian.dronca

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,681
  • Înscris: 15.05.2006
Da, sunt sigur ca e de la cablu. Pana acum am reusit sa il pun intr-o anumita pozitie ca sa vad culorile ok, dar mai nou nu reusesc nicicum.
Ma gandeam sa umblu la fire dar ma tem ca nu reusesc sa le schimb cum trebuie si nu mai pot folosi monitorul deloc. Dintr-un rau fac un rau si mai mare.

#5
Gussy

Gussy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 03.06.2005

View Postiulian.dronca, on Sep 9 2006, 12:19, said:

Da, sunt sigur ca e de la cablu. Pana acum am reusit sa il pun intr-o anumita pozitie ca sa vad culorile ok, dar mai nou nu reusesc nicicum.
Ma gandeam sa umblu la fire dar ma tem ca nu reusesc sa le schimb cum trebuie si nu mai pot folosi monitorul deloc. Dintr-un rau fac un rau si mai mare.


Poate sa fie vreo lipitura rece; atunci cand misti cablul se misca usor si placa pe care sunt fixate firele. Eu am avut aceeasi problema. Cand il puneam intr-o anumita pozitie mergea.

#6
jamalex2000

jamalex2000

    Astept sa apara Starcraft 2!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,338
  • Înscris: 05.07.2006
si eu am aceeasi problema...mergi la service...

#7
apollo_expert

apollo_expert

    Inactive Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,826
  • Înscris: 12.06.2004
E clar ca sunt probleme cu cablul. Cauze? O cauza este chiar greutatea propriului cablu care in timp tot trage in jos si conductoarele din interior la un moment dat cedeaza. Solutia cea mai optima este, dupa cum s-a zis si mai sus, sa mergi intr-un service. Nu te apuca sa tai cablul sa faci tu lipituri. E posibil sa te alegi cu un monitor sau placa video arsa sau chiar ambele. Ciao. B)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate