![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Idei de investitie ($2000-3000 luna)
Last Updated: Sep 20 2006 18:50, Started by
Seinfeld
, Sep 09 2006 08:28
·
0

Posted 09 September 2006 - 08:28

Fiind un follow up la thread-ul cu 1000 euro, apelez si eu la inteligenta colectiva.
Castig lejer peste $2000 luna (freelancer, IT), vreau sa-i fac sa faca pui. Nu cer solutii utopice dar nici nu vreau sa imbatranesc langa ei ![]() ![]() Un amanunt - ca multi altii pe pozitia mea, n-am nici o forma legala in Romania pentru ceea ce fac (deci sunt "la negru" desi fac o munca perfect legala). Am contract cu clientii mei, pentru tara respectiva, dar in Ro valoreaza zero. Alt amanunt - Valoarea veniturilor este constanta. Multumesc ![]() |
Posted 09 September 2006 - 09:28

Banii astia ti-i poti legaliza, iti faci o firma, iar la 2-3 mii venit lunar poti lua credit bancar carca.
|
Posted 09 September 2006 - 13:20

Posted 09 September 2006 - 16:16

Ce afacere să faci cu un salar decent? Problema e ca nu stau banii pe mine (m-am impacat cu ideea, stiu sa-i fac da' nu stiu sa-i pun la ciorap, nu le poti avea pe toate ![]() Totusi, paradoxal, daca ii spui unui roman de rand cat castigi...are o reactie de genul: ![]() ![]() Adica pentru el inseamna bani al dracu de multi. Probabil inteleg eu prost notiunea de "mult" si "putin" dpdv al banilor. Sau poate-s rupt de realitate, nu mai stiu ce e foamea sau ce e grija zilei de maine. Poate m-ajutati voi sa-nteleg. ![]()
decent oriunde, dar nu in romania Referitor la afacere: Am o multime de idei, cunoscand marketul online foarte bine.. am idee cam pe unde sa ma bag si pe unde nu. totusi vreau SI altceva. Am observat ca banii se fac foarte usor cand iti place ce faci si mai ales cand esti stimulat de suma. In curand o sa ma plictisesc de suma pe care o iau acum, si o sa vreau mai mult. Vreau palpitatii, stress s.a.m.d. Deocamdata doar incep ma plictisesc din cauza timpului liber, sunt obisnuit sa fiu incordat non stop si sa nu dorm noptile, am ramas in priza de la job-uri din trecut. Am alocate 140 ore pe luna / $20 ora, care-s mai mult formale, nu ma-ntreaba nimeni cat si cum lucrez atata timp cat dau un "heads up" odata la 2 zile si-mi termin treaba foarte bine si in timp util. OK, alta ipoteza: ma plictisesc de suma X, ajung la $5000 luna, unde investesc totusi ceva ? ![]() Edited by Seinfeld, 09 September 2006 - 16:24. |
Posted 09 September 2006 - 16:21

daca nu iti vine nici o idee macar incepe un plan de economisire pentru o pensie privata
![]() da, nu o sa faca pui decat ff tarziu, dar in lipsa de altceva, e bine sa ai ce manca la batranete |
Posted 09 September 2006 - 16:24

Posted 09 September 2006 - 16:34

Fiind un follow up la thread-ul cu 1000 euro, apelez si eu la inteligenta colectiva. Castig lejer peste $2000 luna (freelancer, IT), vreau sa-i fac sa faca pui. Nu cer solutii utopice dar nici nu vreau sa imbatranesc langa ei ![]() ![]() Un amanunt - ca multi altii pe pozitia mea, n-am nici o forma legala in Romania pentru ceea ce fac (deci sunt "la negru" desi fac o munca perfect legala). Am contract cu clientii mei, pentru tara respectiva, dar in Ro valoreaza zero. Alt amanunt - Valoarea veniturilor este constanta. Multumesc ![]() Nu cred ca toata lumea sctie ce e ala "freelancer, IT" nu crezi asa ca ar trebui explicat termenul ! Apoi vezi ca exista firme specializate care te pot indruma ce , cum si in ce sa-ti investesti banii ! |
|
Posted 09 September 2006 - 16:43

Sa-ti zic cum sta treaba, strangi vreo 10,000 de parai. Faci sau platesti pe cineva sa-ti faca un site de genu:"Mediul de lucru in diverse companii" e nisa asta fratilor.
-4000 site-ul, script si SEO -4000 bagi in promovare la greu da in chestii inteligente, adsense deja incepe sa semene cu un fel de scamm, se plang companiile ca baga milioane de $ in adsense si nu le iese aproape nimik (daca nu ma crede cineva dau link) -1000 iti faci firma si 1000 i ti la 'depozit' O sa inceapa peste cateva luni sa scoti parai si in vreo 8-9 luni daca chiar atrage chestia asta o sa-ti scoti investitia |
Posted 09 September 2006 - 16:49

Poti sa iti faci firma, iar apoi prin unele artificii contabile poti sa iti faci carte de munca si un salariu foarte mare. Te duci la banca, faci un credit pt garsoniera/apartament, cu banii platesti creditul, si inchiriezi si mai scoti ceva bani. Valoarea apartamentelor oricum creste...deci ei iesi destul de bine. Asta`i parerea mea...eu asa as face
|
Posted 09 September 2006 - 17:54

Un sfat general: investeste in ceea ce te pricepi. Daca cineva te plateste pentru ceea ce faci, inseamna ca el castiga si mai bine de pe urma muncii tale.
|
Posted 09 September 2006 - 21:13

Posted 09 September 2006 - 21:50

Bursa ! cauta un Broker si intra in bussines ... iti garantez ca nu o sa mai dormi noptile
![]() |
|
Posted 10 September 2006 - 08:57

http://www.francize....og_francize.asp
Nu stiu ce francize sunt acolo. M-am uitat odata si stiu ca sunt cateva. Orienteaza-te la ceva magazine de fornetti(nu te costa mai mult de 10000 euro, cu tot cu cuptoare). Spatiul e esential. ![]() Si pe urma, mai vezi tu... Incepe cu ceva mic prima oara. ![]() |
Posted 10 September 2006 - 11:11

Eu iti spun un lucru: investeste in tine!!!!
Daca vezi ca ies bani grosi din munca ta, cine te opreste sa iti aduci ceva "acoliti" pe langa tine? Acum iei un om, se face munca mai multa sau mai repede, ies bani mai multi pe ora... si tot asa. Daca te tine bibilica, ajungi mare si tare. Dar mare grija la cine aduci pe langa tine. Sporuri.. si sa ne spui peste un an cati bani castigi.... ![]() |
Posted 13 September 2006 - 11:12

Daca vrei ceva care nu fie time-consuming subscrie la un fond deschis de investitii. Ai de castigat pe termen lung.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users