![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Yakumo DeltaX 5 BT (GB)
Last Updated: Sep 16 2006 21:51, Started by
balaurul
, Sep 08 2006 16:49
·
0

Posted 08 September 2006 - 16:49

Am achizitionat un Yakumo DeltaX 5 BT (GB) si am instalat iGo 2005 card cumparat !
Se conecteaza la GPS, palpaie un bec verde (vorba vine, pe ecran) ... Nu se conecteaza ! Nicicum. Incerc afara, in casa, diferite porturi com, SIRF / NMEA ... etc etc. Autodetect, de fiecare data zice ca e instalat cu succes, dar semnal IOC. Ce sa fac ??? Multumesc. |
Posted 08 September 2006 - 19:49

multumesc, a mers ! Dar a durat o vesnicie, a avut vre-un efect si ploaia ??? Adica patura de nori ???
Oricum precizia pe vremea asta e proasta, semnal slab si iGO zice ca am precizie 50 de metri ... 8.5 metri, cu celalat (asus + GPS extern bluetooth) am precizie 0.75 metri. Multumesc inca odata, toata stima ! |
Posted 08 September 2006 - 21:14

sal,
poate sa imi spuna si mie cineva daca merita sa imi iau un pda Yakumo DeltaX 5 BT pt navigatie cu igo romania? |
Posted 09 September 2006 - 14:53

merge, e bun, sistemul de prindere in masina a perfect (adica reusit bine)
nu am nici o problema cu el. 512 memorie interna, procesor la 300 mhz. Eu zic ca e bine. Cardurile MMC sunt ieftine (970 mii unul de un giga). NU e nustiu ce marca, dar ... repet, are toate dotarile moderne, arata atragator, si are o gramada de accesorii in cutie. Asta a fost 10.8 milioane de la un magazin de calculatoare. Totusi, daca e montat in masina, si se poate, recomand cu caldura o antena externa pentru gps (are conector). \ Detalii mai multe o sa va pot da dupa ce o sa-l mai folosesc o vreme, sa vad cum se comporta in comparatie cu celalalt pe care-l am (Asus MyPAL 620 BT). Stima. |
Posted 09 September 2006 - 20:39

merge, e bun, sistemul de prindere in masina a perfect (adica reusit bine) nu am nici o problema cu el. 512 memorie interna, procesor la 300 mhz. Eu zic ca e bine. Cardurile MMC sunt ieftine (970 mii unul de un giga). NU e nustiu ce marca, dar ... repet, are toate dotarile moderne, arata atragator, si are o gramada de accesorii in cutie. Asta a fost 10.8 milioane de la un magazin de calculatoare. Totusi, daca e montat in masina, si se poate, recomand cu caldura o antena externa pentru gps (are conector). \ Detalii mai multe o sa va pot da dupa ce o sa-l mai folosesc o vreme, sa vad cum se comporta in comparatie cu celalalt pe care-l am (Asus MyPAL 620 BT). Stima. sal am cumparat pda-ul yakumo, dar aceeas problema "zice ca sa conectat cu succes la receptorul gps" dar nu are semnal gps Trebuie sa stau cu el afara(30-40 min)??? |
Posted 16 September 2006 - 21:51

mi-am cumparat recent si eu unul, gps-ul merge perfect, totu-i bine dar am o intrebare: unde pot gasi niste jocuri pentru windows mobile 5? am downloadat mai multe jocuri (~300mB) dar nici unul nu merge instalat pe pocket pc. daca ma poate ajuta cineva, il rog sa-mi dea un PM
later edit: am gasit, trebuiau instalate de pe pc cu ppc-ul conectat prin usb si cu microsoft activesync instalat Edited by agent__7, 16 September 2006 - 22:06. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users