![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Afaceri si investiti reale
Last Updated: Sep 17 2006 18:31, Started by
vascas
, Sep 07 2006 13:24
·
0

Posted 07 September 2006 - 13:24

Rog pe toti iubitorii de afaceri sa dea cat mai multe exemple din experienta lor de afaceri sau investii care au avut sau nu, succes
O sa incep eu ![]() dupa 2 saptamani de la terminarea facultatii am investit 100$ in mine, am facut un curs de : "Initiere in antreprenoriat". Cursul a durat o saptamana( 5 zile) Beneficiile imediate obtinute de mine la acest curs: - cunostinte noi(oameni diversi:manageri, functionari, studenti) - crearea unui "networking" - distractie - impartasire experienta de lucru , afaceri Beneficii pe termen lung: - un fost coleg de curs a devenit clientul firmei la care sunt angajat ![]() Concluzia mea: daca ai putini bani si nu stii ce sa faci cu ei, cea mai buna investitie este investitia in tine( cursuri/seminarii) |
Posted 07 September 2006 - 13:27

Quote - cunostinte noi(oameni diversi:manageri, functionari, studenti) - crearea unui "networking" - distractie - impartasire experienta de lucru , afaceri 2.in afara de distractie si povestiri, ceva mai concludent nu s-a intamplat ? sa dai 100 de dolari ca intr-un final sa..'cumperi' un client, mie personal nu mi se pare mare lucru. totusi, cu ultima parte sunt de acord |
Posted 07 September 2006 - 14:24

la 16 ani, am gasit un anunt pe net, dat de catre niste arabi cum ca ei cumpara livestock sheep, am gasit cu tatal meu oile respective si ne-am pus comision, i-am sunat pe arabi si inainte sa vina astia in Romania, au fost pe la mine, cei de la SIE, cum ca dle de unde ii stii tu pe arabi si ce lagaturi ai cu ei. Primul meu business strong
|
Posted 12 September 2006 - 12:16

la 16 ani, am gasit un anunt pe net, dat de catre niste arabi cum ca ei cumpara livestock sheep, am gasit cu tatal meu oile respective si ne-am pus comision, i-am sunat pe arabi si inainte sa vina astia in Romania, au fost pe la mine, cei de la SIE, cum ca dle de unde ii stii tu pe arabi si ce lagaturi ai cu ei. Primul meu business strong Tare! ![]()
1.creearea unui/unei NETWORK, networking in engleza inseamna relationare, socializare. 2.in afara de distractie si povestiri, ceva mai concludent nu s-a intamplat ? sa dai 100 de dolari ca intr-un final sa..'cumperi' un client, mie personal nu mi se pare mare lucru. totusi, cu ultima parte sunt de acord Eu fiind proaspat absolvent de ASE, aveam deja niste cunostinte despre contabilitate, management, finante, deci la curs n-am aflat prea multe informatii privind aceste aspecte. Cred ca merita sa dai bani, kiar numa' pt network. Alte beneficii: incredere in tine si spiritul tau de antreprenor ![]() |
Posted 12 September 2006 - 12:24

si totusi cineva care chiar este implicat in afaceri exista ?
ca ce am auzit pana acum mi s-a parut slabut de tot - multumesc |
Posted 12 September 2006 - 12:49

Quote ca ce am auzit pana acum mi s-a parut slabut de tot - multumesc tu crezi ca adevaratii antreprenori stau pe forum si raspund la topicuri... cei care fac bani klumea umbla tot timpul,muncesc sa scoata banuti(asa cred eu) sau stau la birou si cauta solutia cea mai buna |
Posted 17 September 2006 - 18:31

tu crezi ca adevaratii antreprenori stau pe forum si raspund la topicuri... cei care fac bani klumea umbla tot timpul,muncesc sa scoata banuti(asa cred eu) sau stau la birou si cauta solutia cea mai buna de acord cu 'Crysper' in cel mai bun caz poti sa dai de antreprenori pe site-uri de blog-uri, unde-si impartasesc experienta de exemplu: http://raduionescu.ro/ e un tip care a termnat ASE-ul acu cativa ani. Am fost la niste discursuri tinute de el despre succes, marketing etc. - foarte interesant. In fiecare an se organizeaza ceva interesant de catre AviceRomania si anume TrySuccess (http://www.trysuccess.ro ). Sunt invitati oameni de succes din Romania. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users