![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Font Search
Last Updated: Sep 18 2003 00:00, Started by
orly
, Sep 15 2003 18:05
·
0

Posted 15 September 2003 - 18:05

salut!
Am nevoie de experienta voastra in fonturi! As vrea sa stiu si eu ce fonturi sunt cele de pe pagina www.mediatrust.ro. Ma intereseaza fonturile de la cele 2 meniuri (orizontal si vertical). Va multumesc, Florian |
Posted 17 September 2003 - 09:02

Cred ca am ceva asemanator scrisului de la meniul de sus, dar pe cel din lateral, nu l-am vazut niciodata :(
O solutie ar fi sa cauti pe site-urile cu fonturi free... nu e cea mai usoara solutie... dar... E o problema destul de greu de rezolvat daca nu stie nimeni fontul... Am patit-o si eu.... |
Posted 17 September 2003 - 09:11

pe lateral este folosit bitLow ,iar sus este un font pixelat. Cauta pe site-uri de specialitate pt el sau ,repet, ASK THEM !
|
Posted 18 September 2003 - 00:00

merci pt raspuns
i-am intrebat pe tipi care au facut site-ul (archiweb) dar nu am primit nici un raspuns. poate totusi intra cineva pe thread care stie.... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users