![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
winamp 2 subtitrare
Last Updated: Sep 24 2003 17:09, Started by
adiharan
, Sep 15 2003 00:59
·
0

Posted 15 September 2003 - 00:59

stiti vereun plugg-in or something sa mearga subtitrarea in winamp 2?
|
Posted 15 September 2003 - 07:53

Lol
This is strange ! De ce ai folosi Winamp 2 pentru a vedea filme ? Winamp este pentru fisiere audio, chair daca are si facilitati video Pentru Video si subtitrari: bsplayer http://www.softnews..../11-2-1-1.shtml |
Posted 15 September 2003 - 10:14

poate se referea la subtitrarea unei melodii la care nu intelegi toate cuvintele :)
|
Posted 15 September 2003 - 11:24

ma mir si eu ca cineva vrea sa vada filme cu winampu'. dar daca asa vrea omu', ce ne bagam noi? poate e fan winamp! (si eu sint, insa doar in ceea ce priveste mp3-urile - dar sa nu bat cimpii...)
in ceea ce priveste subtitrarile, cred ca pentru a vedea subtitrarile, ai avea nevoie de: 1. plugin-ul pentru winamp care sa te lase sa vezi aceste filme. incepind cu versiunea 2.91 (cred) acesta se distribuie la un loc cu kitul de winamp unul dintre aceste pluginuri se cheama TARA for winamp 2. filtrele activex care sa-ti afiseze aceste subtitrari (divx G400 sau vobsub, depinde care preferi) 3. subtitrarea propriu-zisa bafta |
Posted 16 September 2003 - 14:47

Exista si plugin-urile cerute (suporta atat timestamp cat si frame-uri):
DivXExtension Plug-in By: Sebastian Gil Author's Comment: Video support for WinAMP. Now you can play your favourite DivX video + subtitles in winamp. DivX Ext PRO Plug-in By: Sebastian Gil Author's Comment: New version of video support for WinAMP. Allows you to play DivX and other video formats + subtitles in winamp. Ca sa le gasesti si sa le downloadezi da un search la pagina winamp-ului. |
Posted 23 September 2003 - 00:52

oameni buni, vreau sa am sunetul din filme prin Ozone...atata tot..
am cautat si dupa numele plug-ului, si dupa al auctorelui...nimik. |
Posted 23 September 2003 - 00:59

pai bsplayer are suport pt pluginuri DSP Winamp... ia baga un ochi prin optiuni
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users