Despre Zugrăveli
Last Updated: Mar 23 2023 11:36, Started by
cerbra
, Mar 27 2007 18:02
·
26

Posted 04 June 2007 - 20:59

du-te la magazin de specialitate, iti vor da sigur ce ai tu nevoie.
in completarea celor spuse deja, o idee buna ar fi sa scoti prizele, intrerupatoarele si sa le motezi la loc dupa ce termini. |
Posted 05 June 2007 - 15:09

k... merci la toti pentru sfaturi. sigur imi vor fi de ajutor... daca mai vrea cineva sa completeze ceva, va rog
|
Posted 05 June 2007 - 16:26

amorsa ti-o poti face singur: apa+aracet. nu trebuie sa fie foarte gros. cred ca la 900ml apa se pun 100ml aracet.
Cu respect, EU |
Posted 05 June 2007 - 16:37

pls help me.. spuneti-mi si mie cum se da cel mai usor tapetul jos de pe pereti.. pls.. am mare nevoie de sfatul vostru.. ce as putea folosi ? care e cea mai usoara metoda de dat tapetul jos ? pls heeeelp ! :*
|
Posted 05 June 2007 - 21:12

Candva, demult... pe vremea lui ceasca, aveam lipit cu aracet tapetul si l-am udat de zor cu carpe inmuiate in apa calda, apoi a iesit.. fashii, fashii.
|
Posted 12 June 2007 - 10:56

sfantu.dracu, on Jun 5 2007, 17:26, said: amorsa ti-o poti face singur: apa+aracet. nu trebuie sa fie foarte gros. cred ca la 900ml apa se pun 100ml aracet. Cu respect, EU legat de prize si intrerupatoare, subscriu! e o idee buna, altfel la prima remontare de prize o sa iti ramana dungulite albe pe langa cadrul remontat. cand dai lavabilul incearca intai sa dai pe la colturi/muchii, mai ales daca dai cu pensula in loc de trafalet pentru colturi. asa vei putea reduce numarul de locuri in care se va vedea ca ai folosit bidinea in loc de trafalet. |
Posted 27 June 2007 - 22:42

Frate stiu ca in Romania e mai rustic asa, dar inainte sa incepi pune draga niste hartie pe jos si niste banda aveziva la intrerupatoare ca sa nu iti faci de lucru prea mult dupa ce dai cu var.
|
Posted 05 July 2007 - 23:55

Iar daca mai ai si gauri in pereti le astupi dupa ce cureti peretii cu glet. Mai poti sa si indrepti peretii cu umplutura de glet dar inainte se da amorsa. Dupa "peticire" gletul se niveleaza cu smirghel. Pret aproximativ: 16 RON sacul.
|
Posted 16 July 2007 - 20:18

Ma apuc si eu de zugravit pentru prima data, asa ca spuneti-mi cum sa spal peretii de un lavabil bleu, cam murdar, sa pot da apoi amorsa, gled, amora si lavabil alb (daca am inteles corect ordinea). Se spala cu apa si detergent cu bidineaua, cu o cirpa sau cum?
|
Posted 17 July 2007 - 08:19

Si as mai folosi o solutie antimucegai, pe un perete am avut ceva probleme mai demult. Ce imi recomandati ? Nu m-as baga la o izolare deocamdata.
|
|
Posted 18 July 2007 - 08:52

Chiar nu mai zugraveste nimeni ?
![]() In fine, am ajuns la zugravit, unde credeam ca e cel mai usor, dupa curatat, chituit, etc Dar am dat de o problema: cand dau cu trafaletele pe perete, apar multe bule mici de aer care raman acolo iar cand se sparg raman mici cratere. Daca dau cu o pensula peste, arata perfect. Deci nu cred ca de vina lavabila (Danke de la Dufa). Trafaletul este unul de acelea din blanita. Sa fie prost ales? Astept un sfat, cat mai rapid, daca se poate ! |
Posted 19 July 2007 - 14:21

incearca si tu sa nu dai lavabilul asa de gros. o sa vezi ca desi nu vei avea un strat consistent din prima, efectul e mult mai bun la final. deci mai subtiaza si tu un pic lavabilul, nu prea mult insa. in mod normal dupa prima trecere a trafaletului raman bule de aer pe care le spargi dupa inca o trecere-doua. La mine o incarcare de trafalet ajungea cam pentru 1mp de perete (superweiss)
|
Posted 20 July 2007 - 12:57

Gata, am rezolvat, jumate eu, jumate meseriasii
![]() Am schimbat trafaletul, se pare ca nu era cel ideal. |
Posted 21 July 2007 - 20:44

Posted 21 July 2007 - 20:48

Initial am luat un set cu gratar, un trafalet de ceva sintetic, arata ca un fel de vata, era alb. Apoi am luat unul de bumbac de la dufa, de culoare verzuie (vezi si pe site-ul lor, dufa.ro). Asta a fost mai bun, la primul contact facea acele bule dar dispareau imediat. Eu am luat doar rola, la 110.000 lei. Arata altfel decat primul, are niste fire de bumbac, celalalt era ceva incalcit. Mai sunt unele asemanatoare, albe cu cateva dungi colorate pe ele, am inteles ca si acelea sunt bune. Oricum, eu am fost plina de bune intentii, dar am abandonat dupa prima mana.
![]() |
Posted 30 July 2007 - 00:34

shpampy, on Jun 5 2007, 15:09, said: k... merci la toti pentru sfaturi. sigur imi vor fi de ajutor... daca mai vrea cineva sa completeze ceva, va rog |
|
Posted 30 July 2007 - 00:38

kerkyra, on Jul 21 2007, 20:48, said: Initial am luat un set cu gratar, un trafalet de ceva sintetic, arata ca un fel de vata, era alb. Apoi am luat unul de bumbac de la dufa, de culoare verzuie (vezi si pe site-ul lor, dufa.ro). Asta a fost mai bun, la primul contact facea acele bule dar dispareau imediat. Eu am luat doar rola, la 110.000 lei. Arata altfel decat primul, are niste fire de bumbac, celalalt era ceva incalcit. Mai sunt unele asemanatoare, albe cu cateva dungi colorate pe ele, am inteles ca si acelea sunt bune. Oricum, eu am fost plina de bune intentii, dar am abandonat dupa prima mana. ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users