Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Whatsapp Web pe Xp

Am desfundat scurgerea de la cada...

Înnadire cablu UTP

Anorexia in Romania
 Recomandare casca telefon

Recomandare set oale inox 500-100...

Cumparare iPhone 15 din USA.

Pantofi alergare
 Incalzire electrica in adezivul g...

Wahl, Babyliss, Gamma

Naveta zilnica

Putem avea nași la nunta nec...
 Stergere periodica mailuri yahoo

Inlocuire emblema Passat B8 cu di...

video portret in landscape

Am fost eu plecat multa vreme din...

pt posesorii de tomtom

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

shitzy

shitzy

New Member

• Grup: Members
am si eu o mare rugaminte la cei care au harti pt tomtom one sau go cu tot cu cod de activare sa ma ajute si pe mine contra cost.ma intereseaza major roads of europe si benelux in special dar daca sunt mai multe harti cu atat mai bine.astept un raspuns de la voi.multumesc

xchris

xchris

New Member

are cineva fisierul mid pt europa de west si centrala(pt 910)?e mic si nu vreau sa descarc tot pachetul pt acest fisier.

Merci anticipat!

xchris

xchris

New Member

View Postxchris, on Mar 19 2007, 00:54, said:

are cineva fisierul mid pt europa de west si centrala(pt 910)?e mic si nu vreau sa descarc tot pachetul pt acest fisier.

Merci anticipat!

nu mai este nevoie...merci!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate