![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
editare filme
Last Updated: Sep 17 2003 12:38, Started by
studentu
, Sep 11 2003 13:24
·
0

Posted 11 September 2003 - 13:24

Care este cel mai bun editor d efilme pe care l-ati folosit?
Sa zicem ca fac un filmulet in 3Dstudio max sau alt program 3d si il randez cu fundal negru Stiti vreun soft care sa poata sa imi scoata fundalul si sa lipeasca filmul peste altul filmat cu camera video? |
Posted 11 September 2003 - 13:59

pai exista mai multe... profesionale.
poti sa incerci avid (www.avid.com), produsele de la in-sync(www.in-sync.com)- blade, speed razor. mai exista dps. velocity, final-cut(daca ai mac),stratasfera(asta e f.f.f scumpa...). incearca un blade - il poti lua trial version - 15 zile (asa il am si eu). mai poti incerca si un adobe premiere, dar...eu nu am fost niciodata multumit de el... e semiprofesional ...sa zicem in priincipiu, sa ai in atentie avidul si cele de la in-sync |
Posted 11 September 2003 - 14:00

"si il randez cu fundal negru" incearca sa il randezi ca targa32 (cu canal alpha)... o sa-ti mearga in majoritatea programelor...
|
Posted 13 September 2003 - 02:22

da, cel mai bine e sa lucrezi pe canalul alpha facut pentru asta
dar un soft bun de compozitie si efecte este After Effects, tot de la Adobe offtopic : vladi, unde lucrezi ? |
Posted 14 September 2003 - 21:20

Merci mult de sfaturi!
Abia astept sa downloadez cate ceva si sa vd cum ma descurc 10x :oK: |
Posted 17 September 2003 - 12:33

Am citit pe net mai demult cand nu ma interesa domeniul
asta ca Adobe Premiere 7 poate importa fisiere swf A facut cineva chestia asta ? Mai sunt si alte programe care pot importa swf? Din moment ce lucrez in flash si am facut sau am ceva animatii mi se pare o idee buna sa le folosesc daca se poate. :yeah baby |
Posted 17 September 2003 - 12:38

cel mai bine ..uita-te la www.adobe.com :) o sa te lamureasca ei...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users