Despre CAINI
Last Updated: Feb 05 2023 19:11, Started by
morogan
, Sep 09 2003 21:16
·
28

Posted 29 October 2003 - 21:10

da,
sant destul de scumpi. de la 150$ in sus, depinde cum te descurci. ia un pekinez daca vrei sa te remorcheze.... :Beer: |
Posted 29 October 2003 - 21:27

... eventual daca are Tico, i-ar ajunge si un Chihuahua... :D
|
Posted 29 October 2003 - 23:06

la 150$imi scot singur masina de oriunde ar fi...si ies mai ieftin si cu potolul(nu balotez eu mai mult decat el!)...bine,o sa ziceti ca e bun la paza dar,am deja pe cineva care se ocupa de asta:
Attached Files |
Posted 31 October 2003 - 21:36

...de vazut ati vazut poza,da' nare nimeni nimic de zis pe tema asta?...ca de exemplu ce cata kotoyu meu la un theard de caini?
daca nu va plac felinele am altceva ptr voi...scuze de ceata de pe poza,da' fiinta aia nu statea 2 secunde intr-un loc... Attached Files |
Posted 31 October 2003 - 22:10

Quote Originally posted by cristian_sen ...de vazut ati vazut poza,da' nare nimeni nimic de zis pe tema asta?...ca de exemplu ce cata kotoyu meu la un theard de caini? daca nu va plac felinele am altceva ptr voi...scuze de ceata de pe poza,da' fiinta aia nu statea 2 secunde intr-un loc... Man, orice vietate care nu e om e minunata! Nici vorba sa fie 'renegata' vreuna Asa ca eu o sa imi expun 'averea' Tiger - Boxer Tigrat 3 luni Nero - Cocker Spaniel negru, 8 ani - momentan sta cu parintii mei 2 broaste testoase de Florida Acvariu de 100l cu cca 20 de pesti Asadar nici vorba ca pe-aici vre-o vietate sa fie renegata! AH! Si 1 bucata nevasta!! :nu: |
Posted 31 October 2003 - 22:19

e dura rau de tot felina ta...ce e?...si dupa ce se uita??? si pezevenghiul meu facea cam la fel (mai ales iarna,la caldura) dar dupa cateva bobarnace in nas l-am dezvatat;avea o boala cu mataraie de cable din spatele comp...
Attached Files |
Posted 31 October 2003 - 22:27

:jaw-dropp
meseriasi motanii. pacat ca n-am si eu o poza cu Motofleasca, motanul meu catelu ala a fost bagat in priza? :thinking: |
Posted 31 October 2003 - 22:32

Quote Originally posted by Eichmann :jaw-dropp meseriasi motanii. eu am pisica :ciocan: rasa este birmaneza. Acum sforaie pe pat... :) |
Posted 31 October 2003 - 22:33

o ruda apropiata omului, ca tot vin sarbatorile./deal/
Prin Asia sant foarte apreciati ca si catei ..... Attached Files |
Posted 31 October 2003 - 22:42

...ai atins punctul sensibil cu vietatile...da CHIAR toti oamenii???
nu de alta dar mai avem nevoie unii de altele (nu toti suntem insurati :D ) si de exemplu o caracatita e minunata numai gatita....dar oricum am inteles ideea care ai vrut tu sa o transmiti si cam trebuie sa-ti dau dreptate! Oricum la mai multe !(animalute de casa si curte;neveste nu se prea mai poate...decat daca esti musulman,da' nici nu prea se risca...si cunosc destui) ps:inca un catel frumos...am si un filmulet cu el,unde se vede mult mai bene Attached Files |
Posted 31 October 2003 - 22:51

Ideea e in felul urmator: arata-mi un caine (de-astia am) care sa te dezamageasca cu adevarat... Iubirea pe care o are un caine pt stapanul sau e de neimaginat si neegalat.. Am 1mil de povesti, patzanii, de devotament, pe care un om nicicand nu le va 'aplica'. Si, in plus, cfresterea unui catelus, este absolut identica cu cresterea unui copil, din toate pdv. Trecut si vazut!
|
Posted 31 October 2003 - 23:13

pai deea ta s-a inteles de prima oara,eo nu am vrut decat sa glumesc...si da,se stie ca devotamentul unui caine(mai ales daca l-ai cresut de mic) e sfant....pisicile NE TOLEREAZA pe langa ele pentru ca avem acces la frigider (un fel de corn al abundentei pentru ele);daca l-ar putea deschide singure ar fi mari probleme...un caine daca-l certi ,mai lasa capul jos,stie ca a gresit pe cand o pisica te lucreaza pe la spate...nu-s decat niste '' ghemotaoce cu personalitate si gheare''
ps:dupa cum se misca,inclin sa cred ca totusi acel catel a fos uitat prea mult in priza...alta poza cu el: Attached Files |
Posted 31 October 2003 - 23:30

...iar despre crescutul unui caine prefer sa cred ca e un antrenament serios inaintea cresterii unui copil adevarat
aici pisicu meu se credea bibelou cu ochi de terminator (al maidanezilor,ca-i este frica de soareci!!!) Attached Files |
|
Posted 02 November 2003 - 23:56

dar destul cu animale mari cu blana si urechi...poza cu alta vietate pe pamant (nu va zic de privirile si comentariile care-mi distrageau atentia...de aia cred ca am facut vreo 30 poze pana am prins ceva..)
Attached Files |
Posted 09 November 2003 - 10:28

Eu am un Amstaf. Si zic ca-i mai misto. Is mai prezentabili
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users