![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Din culmile web designului!
Last Updated: Oct 17 2003 09:34, Started by
paul_angelescu
, Sep 09 2003 06:02
·
0

Posted 09 September 2003 - 06:02

Intrebarea care se pune este ce este web designul?Un prieten de-al meu a avut nevoie sa-si faca un site pentru firma lui si m-a rugat pe mine(el nu se pricepe la internet)sa-i gasesc o firma de web design.Nimic greu pana aici:am gasit liste intregi de firme.Partea interesanta a inceput o data cu contactarea lor:ori preturi cat casa,ori calitate care lasa mult de dorit.In cele din urma am apelat la Web Expert,care ofereau si preturi bune si lucruri de calitate.Va intreb deci:exista oare,dupa parerea voastra,web design de calitate la preturi accesibile?
|
Posted 09 September 2003 - 07:13

exista: vorbeshte cu "Shobolanu" aici pe forum. Se pricepe...
|
Posted 05 October 2003 - 04:18

Calitate ? EU !
Pretz ? EU ! :D Daca nu e ceva complicat, poate gasesti mici sperante. Sunt multi care chiar se pricep. |
Posted 05 October 2003 - 09:34

Apeleaza la o firma in domeniu. In cazul unei firme, de proiect se ocupa cel putin 3 persoane: una la design, una la implementare si una la programare.
Chiar daca pretul e mai mare, dar cel putin nu angajezi pe unul care se 'pricepe' la toate. |
Posted 05 October 2003 - 16:22

Dak vrei iti dau io un link da e km publicitate .... da un pm.
|
Posted 16 October 2003 - 21:11

paul_angelescu
Junior Registered: Sep 2003 Location: bucuresti Posts: 1 Cred ca e si ultimul :D |
Posted 17 October 2003 - 09:34

totul depinde de cat este dispusa o firma sa investeasca in imaginea ei. In momentul in care intr-o firma exista si departament marketing si mangement bun, vanzari etc. atunci nu se pune problema de preturi accesibile ci de calitatea produsului final.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users