![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Din culmile web designului!
Last Updated: Oct 17 2003 09:34, Started by
paul_angelescu
, Sep 09 2003 06:02
·
0

Posted 09 September 2003 - 06:02

Intrebarea care se pune este ce este web designul?Un prieten de-al meu a avut nevoie sa-si faca un site pentru firma lui si m-a rugat pe mine(el nu se pricepe la internet)sa-i gasesc o firma de web design.Nimic greu pana aici:am gasit liste intregi de firme.Partea interesanta a inceput o data cu contactarea lor:ori preturi cat casa,ori calitate care lasa mult de dorit.In cele din urma am apelat la Web Expert,care ofereau si preturi bune si lucruri de calitate.Va intreb deci:exista oare,dupa parerea voastra,web design de calitate la preturi accesibile?
|
Posted 09 September 2003 - 07:13

exista: vorbeshte cu "Shobolanu" aici pe forum. Se pricepe...
|
Posted 05 October 2003 - 04:18

Calitate ? EU !
Pretz ? EU ! :D Daca nu e ceva complicat, poate gasesti mici sperante. Sunt multi care chiar se pricep. |
Posted 05 October 2003 - 09:34

Apeleaza la o firma in domeniu. In cazul unei firme, de proiect se ocupa cel putin 3 persoane: una la design, una la implementare si una la programare.
Chiar daca pretul e mai mare, dar cel putin nu angajezi pe unul care se 'pricepe' la toate. |
Posted 05 October 2003 - 16:22

Dak vrei iti dau io un link da e km publicitate .... da un pm.
|
Posted 16 October 2003 - 21:11

paul_angelescu
Junior Registered: Sep 2003 Location: bucuresti Posts: 1 Cred ca e si ultimul :D |
Posted 17 October 2003 - 09:34

totul depinde de cat este dispusa o firma sa investeasca in imaginea ei. In momentul in care intr-o firma exista si departament marketing si mangement bun, vanzari etc. atunci nu se pune problema de preturi accesibile ci de calitatea produsului final.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users