Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare bascula (si altele) For...

Problema anxioasa, e normal cum g...

Vitrina sucuri

F.Charm - La inalțime
 Marker de scris pe bidoane

Lecțiile trase de comandanti...

Recomandare telefon pt poze si ba...

Casa de paie
 Verificare baza de date a politiei

Xiaomi sub 1200 lei

programul Marțea Mastercard

Adaptare aspirator pe baterii, la...
 Resetare baterie Acer Aspire E5-575

AMD Ryzen 7800X3D - stuttering

Recomandare router 4G/5G

Ucigand cu cruzime in numele lui ...
 

Instalare Windows XP SP2/SP3 pe SATA

- - - - -
  • Please log in to reply
965 replies to this topic

#19
adryan8

adryan8

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.09.2006
Am modificat kit-il de windows, am facut cd-ul bootabil si am bootat propriul PC cu el (nu laptop-ul). Se incarca programul setup pana la un punct in care zice ca nu a gasit fisierul iastor.sys.sys.
Probabil, in liniile de cod nu trebuie pus iastor.sys.sys ci simplu iastor.sys (ma gandesc si eu).

#20
dann23

dann23

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 28.08.2006

View Postadryan8, on Sep 6 2006, 15:10, said:

Am modificat kit-il de windows, am facut cd-ul bootabil si am bootat propriul PC cu el (nu laptop-ul). Se incarca programul setup pana la un punct in care zice ca nu a gasit fisierul iastor.sys.sys.
Probabil, in liniile de cod nu trebuie pus iastor.sys.sys ci simplu iastor.sys (ma gandesc si eu).

da. asa e. n-am fost atent cand am scris. am sa corectez si postu de mai sus
sau poate nu  :D . se pare ca nu mai merge sa dau edit

Edited by dann23, 06 September 2006 - 17:37.


#21
adryan8

adryan8

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.09.2006
Din pacate, persoana cu laptopul a rezolvat cu instalarea SO (nu a mai avut rabdare si l-a dus la cineva in oras care traieste din asa ceva) si nu am mai apucat sa rulez CD-ul. Am vazut pe forumul Chip ca cineva avea exact aceeasi problema (luase exact acelasi tip de laptop  - deh, 18 milioane lei vechi costa). Oricum, iti multumesc mult pentru sprijin.

#22
BorisFlokow

BorisFlokow

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 28.08.2004
As dori sa stiu si eu cum pot integra driverele pentru un HP NX6325. Pe site-ul producatorului nu apar driverele pentru SATA ... este vreo solutie? M-ar multumi si figura cu discheta daca as stii ca merge pe un floppy USB. Primesc la laptopul asta windows original ... deci mi-ar place sa il folosesc ... chiar si cu conditia de a-mi cumopara floppy extern. Oricum driverele de sata sunt de negasit pe net :((

#23
dann23

dann23

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 28.08.2006

View PostBorisFlokow, on Sep 9 2006, 10:05, said:

As dori sa stiu si eu cum pot integra driverele pentru un HP NX6325. Pe site-ul producatorului nu apar driverele pentru SATA ... este vreo solutie? M-ar multumi si figura cu discheta daca as stii ca merge pe un floppy USB. Primesc la laptopul asta windows original ... deci mi-ar place sa il folosesc ... chiar si cu conditia de a-mi cumopara floppy extern. Oricum driverele de sata sunt de negasit pe net :((

poate nici nu trebuie drivere pentru sata

#24
BorisFlokow

BorisFlokow

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 28.08.2004
Acum am inteles, e alt sistem, acest laptop vine fara cd-uri si are pe hdd o partitie ascunsa unde are kit de windows, si numaistiuce drivere ... si nu stiu exact cum se face ... dar nu se folosesc cd-uri. Totul este ca nu vreau sa risc, si as vrea sa stiu si eu cum pot sa formatez complet hdd-ul si sa instalez windows'ul meu ... sau chiar sa scriu pe un cd kit-ul original de windows (de pe acea partitie) pentru a nu mai tine spatiul ocupat pe acel hdd si a putea formata si repartitiona singur hdd-ul dupa bunul meu plac. Crezi ca exista aceasta posibilitate? Presupun ca daca ard pe un cd/dvd tot ce este pe acel hdd ... ar trebui sa mearga chestia asta. Singura problema este ... ca mi-ar parea rau sa dau banii si sa nu pot folosi acest laptop asa cum vreau eu.

#25
dann23

dann23

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 28.08.2006
iti bagi nasu unde nu trebuie.
cam toti producatorii de laptopuri se folosesc de HPA (Host Protected Area) prin care exista una sau mai multe partiitii ascunse pe hardisk si care nu le vezi din windows. acolo sunt instalate diverse utilitare si are si posibilitatea de a restaura sistemul. la facilitatea asta nu ai acces asa usor si ti-as recomanda sa te documentezi mai bine inainte de a sterge tot hardisku-ul. partitia ascunsa poti sa o faci inaccesibila si rescriind mbr.

si nici un laptop nu vine fara cd. chiar daca e un rescue cd si tot are macar unul. iar daca vrei neaparat sa nu stergi partia ascunsa cel mai bine lasa laptopul asa cum vine.

#26
BorisFlokow

BorisFlokow

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 28.08.2004
Nu, deci acest laptop chiar vine fara nici un fel de cd, am citit asta pe un alt thread aici ... deci nu e gluma. Treaba este ca vreau sa partitionez hdd-ul incat sa am o partitie de sistem de 15Gb ... maxim 20 iar restul sa fie o partitie de stocare, se poate face acest lucru? Intradevar mi-ar conveni sa il las cum este el, cu softul lui de restore ... etc, dar as vrea sa am doua partitii totusi. Cum voi putea trece la Windows XP Professional pe viitor?

#27
eckoravee

eckoravee

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 13.09.2006
LAPTOP AMILIO M1437G aceleasi laptop am si eu si aceasi problema, intrebarea mea e care dintre voi poate sa ma ajute cu acest windows? puteti sa imi scrieti la [email protected].
Am incercat tot ce am vazut pe aici pe forum si tot nu am reusit sa-l fac, poate sunt greu de cap..am modificat windows-ul adaugand acele linii de comanda si fisiere si tot nu a mers.

best regards

Eko

#28
dann23

dann23

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 28.08.2006

View Posteckoravee, on Sep 13 2006, 09:32, said:

LAPTOP AMILIO M1437G aceleasi laptop am si eu si aceasi problema, intrebarea mea e care dintre voi poate sa ma ajute cu acest windows? puteti sa imi scrieti la [email protected].
Am incercat tot ce am vazut pe aici pe forum si tot nu am reusit sa-l fac, poate sunt greu de cap..am modificat windows-ul adaugand acele linii de comanda si fisiere si tot nu a mers.

best regards

Eko

si ce eraore iti da? crezi ca eu ghices in stele?  :D

#29
dann23

dann23

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 28.08.2006
laptopul are controller via deci solutia e mai sus. citeste cu atentie

#30
websitefinder

websitefinder

    pretendent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,402
  • Înscris: 15.06.2006

View PostBorisFlokow, on Sep 10 2006, 17:01, said:

Treaba este ca vreau sa partitionez hdd-ul incat sa am o partitie de sistem de 15Gb ... maxim 20 iar restul sa fie o partitie de stocare, se poate face acest lucru? Intradevar mi-ar conveni sa il las cum este el, cu softul lui de restore ... etc, dar as vrea sa am doua partitii totusi. Cum voi putea trece la Windows XP Professional pe viitor?

Foloseste Partition Magic!

#31
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,124
  • Înscris: 05.01.2006
Salutare. am aceeasi probleme pe un laptop amilo si eu. De fapt am Cd original doar ca e in spaniola si nu ma descurc in aceasta limba si vroia, sa-l pun in engleza doar ca .... nu merge. cd-ul in spaniola stie si sata dar cd-ul care l-am facut rost nu stie asa ceva. am comparat fisierele SETUPTXT.sif si am adaugat liniile de mai jos (dupa multe incercari nereusite... sau incomplete)... si acuma mi se incarca win dar dupa ce termina de instalat adica dupa faza "removing temporar file...." mi se face ecranu negru, imi apare mouse-ul si in loc sa-mi apara obisnuitul inceput al win cu protect your computer, fa-ti user, verifica update-uri pe net....  se restarteaza iar cand porneste imi apare cum ar incepe win... si dupa care BSOD... si se inchide... Adica dupa ce am stat vreo 2 nopti de am comaparat fiserele, am facut iso-uri, am ars de vreo 20 de ori kit-ul de win, am instalat de vreo 5 ori complet... acuma imi apare ecran albastru si nu mai stiu ce sa-i fac...
Va rog, ajutati-ma si pe mine...
Am atasat mai jos ce randuri am pus plus mentiunea ca in i386 am pus toate fisierele la care fac referinta aceste linii (aici am tot completat kitul deoarece cand se incarca win-ul si ii dadeam drumul din nou imi zicea... windows cann not fin file.... scoteam fisierul de pe cd original il puneam in iso si tot asa)...

Inafara de liniile completate de mine nu am adaugat sau nu am sters nimic!!! Liniile completate de mine:
in -- [SourceDisksFiles]
iaStor.inf=1,,,,,,,4,0,0
iaStor.sys=1,,,,,,,4,0,0
iaStor.cat=1,,,,,,,4,0,0
iaAHCI.inf=1,,,,,,,4,0,0
iaAHCI.cat=1,,,,,,,4,0,0
SiSRaid.inf=1,,,,,,,4,0,0
SiSRaid.sys=1,,,,,,,4,0,0
sisraid.cat=1,,,,,,,4,0,0
Property.dll=1,,,,,,,4,0,0
viamraid.inf=1,,,,,,,4,0,0
viamraid.sys=1,,,,,,,4,0,0
viamraid.cat=1,,,,,,,4,0,0
nvraid.inf=1,,,,,,,4,0,0
nvraid.sys=1,,,,,,,4,0,0
nvraid.cat=1,,,,,,,4,0,0
nvraidco.dll=1,,,,,,,4,0,0
nvatabus.sys=1,,,,,,,4,0,0
idecoi.dll=1,,,,,,,4,0,0
adpu320.inf=1,,,,,,,4,0,0
adpu320.sys=1,,,,,,,4,0,0
adpu320.cat=1,,,,,,,4,0,0
SiWinAcc.sys=1,,,,,,,4,0,0
Si3112r.inf=1,,,,,,,4,0,0
si3112r.sys=1,,,,,,,4,0,0
Si3112r.cat=1,,,,,,,4,0,0


in -- [HardwareIdsDatabase]
PCI\VEN_8086&DEV_27C3&CC_0104="iaStor"
PCI\VEN_8086&DEV_27C1&CC_0106="iaStor"
PCI\VEN_8086&DEV_27C5&CC_0106="iaStor"
PCI\VEN_8086&DEV_2652&CC_0104="iaStor"
PCI\VEN_8086&DEV_2652&CC_0106="iaStor"
PCI\VEN_8086&DEV_2653&CC_0106="iaStor"
PCI\VEN_8086&DEV_24DF&CC_0104="iaStor"
PCI\VEN_8086&DEV_25B0&CC_0104="iaStor"
PCI\VEN_1039&DEV_0180="SiSRaid"
PCI\VEN_1106&DEV_3249="viamraid"
PCI\VEN_1106&DEV_3149="viamraid"
PCI\VEN_1106&DEV_3164="viamraid"
GenNvRaidDisk="nvraid"
*_NVRAIDBUS="nvraid"
*NVRAIDBUS="nvraid"
PCI\VEN_10DE&DEV_008E="nvatabus"
PCI\VEN_10DE&DEV_0085="nvatabus"
PCI\VEN_10DE&DEV_00D5="nvatabus"
PCI\VEN_10DE&DEV_00EE="nvatabus"
PCI\VEN_10DE&DEV_00E3="nvatabus"
PCI\VEN_10DE&DEV_00E5="nvatabus"
PCI\VEN_10DE&DEV_0035="nvatabus"
PCI\VEN_10DE&DEV_0036&CC_0104="nvatabus"
PCI\VEN_10DE&DEV_003E&CC_0104="nvatabus"
PCI\VEN_10DE&DEV_0053="nvatabus"
PCI\VEN_10DE&DEV_0054&CC_0104="nvatabus"
PCI\VEN_10DE&DEV_0055&CC_0104="nvatabus"
PCI\VEN_9005&DEV_801D="adpu320"
PCI\VEN_9005&DEV_801E="adpu320"
PCI\VEN_9005&DEV_801F="adpu320"
PCI\VEN_9005&DEV_800F="adpu320"
PCI\VEN_9005&DEV_800F&SUBSYS_005F9005="adpu320"
PCI\VEN_9005&DEV_8000&SUBSYS_00609005="adpu320"
PCI\VEN_9005&DEV_8010&SUBSYS_00409005="adpu320"
PCI\VEN_9005&DEV_8011&SUBSYS_00419005="adpu320"
PCI\VEN_9005&DEV_8012&SUBSYS_00429005="adpu320"
PCI\VEN_9005&DEV_8014&SUBSYS_00449005="adpu320"
PCI\VEN_9005&DEV_8015&SUBSYS_00409005="adpu320"
PCI\VEN_9005&DEV_8016&SUBSYS_00409005="adpu320"
PCI\VEN_9005&DEV_8017&SUBSYS_00449005="adpu320"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_61121095="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_611215D9="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_34228086="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_B0031458="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_A0111019="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_A0121019="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_A0131019="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_A0141019="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_A0151019="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_1014147B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_100B147B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_1402147B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_1404147B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_1802147B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_1804147B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_1C00147B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_5930107D="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_249510F1="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_809D1043="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_0270A0A0="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_044DA0A0="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_044CA0A0="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_92011905="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_92151905="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_904C1905="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_904B1905="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_A41810FD="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_A41910FD="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_A71910FD="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_90171695="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_C2001297="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_C2011297="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_15D40035="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_340217F2="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_100415BD="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_F641270F="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_0C0F105B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_0C13105B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_0C58105B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_0C40105B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_0C41105B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_0C42105B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_0C43105B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_0C44105B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_0C22105B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_0C2A105B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_2A1E103C="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_65121095="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_B0031458="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_1014147B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_1021147B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_100B147B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_1C06147B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_1C00147B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_1C03147B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_1C04147B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_1406147B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_1407147B="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_90191695="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_C2021297="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_C2031297="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_C2041297="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_534D108E="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_02B71014="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_02C51095="Si3112r"
PCI\VEN_1095&DEV_3512&SUBSYS_2A1E103C="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_436E&SUBSYS_436E1002="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_436E&SUBSYS_0A44174B="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_436E&SUBSYS_0A45174B="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_436E&SUBSYS_00301462="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_436E&SUBSYS_A43110FD="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_436E&SUBSYS_F3631297="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_436E&SUBSYS_07201462="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_436E&SUBSYS_B0031458="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_436E&SUBSYS_92691509="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_436E&SUBSYS_5005148C="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_43791002="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_437A1002="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_3009103C="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_3009103C="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_207717C0="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_207717C0="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_2A20103C="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_2A20103C="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_92761509="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_92761509="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_92771509="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_92771509="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_3005148C="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_3005148C="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_71241462="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_71241462="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_81541043="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_81541043="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_816F1043="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_816F1043="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_21811071="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_21811071="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_12CB10CF="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_12CC10CF="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_1B341019="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_1B341019="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_1B351019="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_1B351019="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_71411462="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_71411462="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_0A54174B="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_0A54174B="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_0A55174B="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_0A55174B="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_0A56174B="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_0A56174B="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_0A58174B="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_0A58174B="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_3003148C="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_3003148C="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_3004148C="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_3004148C="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_0A62174B="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_0A62174B="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_43791849="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_437A1849="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_D0081631="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_D0081631="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_4379&SUBSYS_B0031458="Si3112r"
PCI\VEN_1002&DEV_437A&SUBSYS_B0031458="Si3112r"


in ---- [SCSI.Load]
iaStor=iaStor.sys,4
SiSRaid=SiSRaid.sys,4
viamraid=viamraid.sys,4
nvraid=nvraid.sys,4
nvatabus=nvatabus.sys,4
adpu320=adpu320.sys,4
Si3112r=si3112r.sys,4

Acestea fiind zise va rog ajutati-ma si pe mine sa gasesc o solutie... Tineti cont ca am si cd-ul original in spaniola... Multumesc!

#32
dann23

dann23

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 28.08.2006
pai dupa cum ai modificat fiserul txtsetup.sif nu setuptxt.sif cred ca ai citit printre randuri.
am sa postez din nou cum sa modifici fisierele un pic mai tarziu


buna bruneta ai la avatar :D

Edited by dann23, 01 October 2006 - 15:20.


#33
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,124
  • Înscris: 05.01.2006

View Postdann23, on Oct 1 2006, 15:13, said:

am sa postez din nou cum sa modifici fisierele un pic mai tarziu
1.am rezolvat-o cu WUCDCreatorSetup-1.0.1.exe luat de aici de pe softpedia
2. am gresit cand am scris aici dar am modificat ce trebuia... adica: "txtsetup.sif"...

View Postdann23, on Oct 1 2006, 15:13, said:

buna bruneta ai la avatar :D
asa-i?  :coolspeak:

#34
dann23

dann23

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 28.08.2006
nu m-am referit la numele fisierului ci la ce ai scris in el.
si mai e un fisier de modificat: dosnet.inf

#35
adyna27

adyna27

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 28.09.2006
la mine a functionat modelul de laptop HP NX6310

Mulumesc

#36
schili01

schili01

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 18.10.2006
:death:  Deci ce stupid e omu ca citeste de 100 ori si nu pricepe nimic. Si acum sa va zic si de ce: in timp ce ma apucam sa fac acele modificari am citit de 100 ori thread-ul dar nu s-a legat nimic de mine deoarece desi scrie k bietul dan a gresit iestor.sys.sys eu tot nu am realizat k trebuiesc modificate asa k al 2lea cd l-am gresit pe o chestie ce putea fi evitata daca eram mai atent, la al 3lea cd bootabil windows a mers (apropo tre sa facem cd botabil si eu unu nu stiam cum si de ce asa k am cautat de mam saturat) oricum ideea e k acum merge si sunt fericit :coolspeak: Dan Rulllllllllllllllzzzzzzzzzzzzzzzz

ups!!!!!!!!!!! i spoke to soon imi dadu eroare cand incepu sa copieze fisiere pt instalare windows ceva gen "cyclone.inf" iam dat escape si a trecut peste ele (3 fisiere diferite denumite altfe). Zice k s-ar putea sa nu mearga windowsul
:death:

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate