Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Fedex tot imi trimite facturi de ...

Portretul combinatorului la tiner...

Fals/ uz de fals?

Credit pe cartele
 Nu pot sa prelungesc un domeniu, ...

Sfc scannow blocat la 99 la suta

hdd 2,5" sata 250GB unallocat...

Comparatie consum inverter vs non...
 Hidrofor defect arunca apa inapoi...

Apa la sticla din sticla

Întrebuințare telefoane vechi...

Dacia Lodgy sau Dacia Docker ?
 Valeriu Nicolae

Exista vreun dezavantaj la constr...

Senzori de miscare ce nu aprind l...

Problema martori semnalizare dire...
 

PROBLEMA CU WEBCAM-UL !

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
volfied1st

volfied1st

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 10.10.2005
Salut. AM un webcam marca JTech WC-3000. Se instaleaza automat cand il introduc in usb, o vad apoi in my computer langa partitii, si functioneaza. Insa, in YM nu imi merge neam. AM YM vers 8, am bagat si altele mai vechi, am reinstalat windows, am bagat alte codecuri, insa la fel. Va atatsez o poza. Daca s-a mai intalnit cineva cu problema asta va rog sa ma ajutatzi.

Attached Files

  • Attached File  1.jpg   26.81K   201 downloads


#2
Doru_Neo

Doru_Neo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,135
  • Înscris: 22.05.2005
Ai instalat driverele la ea cat si cele USB? In fereasta cu camera web dute la File -> Preferences -> Camera Source si acolo selecteaza camera ta web (modelul) fara (VFW)la urma. Ex. selectezi Tech WC-3000 nu - Tech WC-3000(VFW)

#3
volfied1st

volfied1st

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 10.10.2005
Problema e urmatoarea ca nu gasesc drivere mai noi la JTech WC-3000. Stiti unde as putea gasi sau are cineva asa ceva? Persoana de la care o am o folosea cu driverele care si le lua automat si mergea. Insa la mine, nu. AM mai avut o camera si intalneam aceeasi problema ? am sa incerc si sa intri in camera source si va spun dupa. multzam.

#4
volfied1st

volfied1st

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 10.10.2005
Am rezolvat. Era de la Camera Source. Am si TV tuner si era pus ala. MS mult !

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate