Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Poti sa iei somaj cu depozite ban...

Analiza tehnica

Sumele impuse la stat se regasesc...
 Sfat secțiune lemn acoperi&#...

Electronica pentru copii

Anouk - SACRIFICE

CASS 10% pe dobanda depozite banca?
 Criza de generatoare electrice HY...

Montaj semineu pe pardoseala parc...

FATMA -

Institutia medierii
 Mașini mici fașneț...

La multi ani @persona695!

La Multi Ani de Sfantul Andrei!

Trebuie sa economisim energie sau...
 

o interbare ???(pt.desing)

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
neo

neo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 344
  • Înscris: 10.12.2001
cum se face de la unele situri adresa de sus ex.www.softnews.ro nu se schimba daca dai pe programe sau la forum ....oriunde.......cum se face de nu se schimba adresa.......







_______________
Daddy, what does "Formatting Drive C:" mean?

#2
Bandderas

Bandderas

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 23.02.2002
Nu se schimba deoarece in fiecare pagina este trecut titlul paginii respective ;)  :drac:

#3
sniper`

sniper`

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 20.02.2002
banderas.. sorry k zic ..dar nu am intzeles nika din ce ai zis :)

"Nu se schimba deoarece in fiecare pagina este trecut titlul paginii respective "
credeam k aici se explica lucruri .. ( no offense)

#4
BIGphAntom

BIGphAntom

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,206
  • Înscris: 30.11.2001
eu am inteles, cred asta am intrebat shi eu mai devreme, dar n-am primit raspuns!!!

DACA este asa lamauritzi-ma shi pe mine!!!

mergetzi la www.pcconcrete.ro shi incercatzi sa intratzi adanc in orice subpagina .... shi vetzi vedea ca de fapt , in browser la address bar o sa scrie tot www.pcconcrete.ro, cu toat ca daca ati fi fost atentzi undeva (in IE coltz stanga jos pe o bara va aparut www.pcconcrete.ro/probleme/recente/recente01.htm sau ceva asemanator !)

Cred ca asta a vrut sa intrebe , daca nu sorry shi incercatzi sa ma lamuritzi shi pe mine !

pot introduce ceva linii in sau altundeva pentru a mi se ascunde adresele subpaginilor ???

#5
neo

neo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 344
  • Înscris: 10.12.2001
aha vdedeti bigphantom a inteles ce am vrut sa spun........de exemplu eu am vazut asta la www.fratzia.net

#6
sniper`

sniper`

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 20.02.2002
bhey....depinde.....cel mai ushor ar fi sa faci un frameset ... shi in frameu de main sa fie toata activitatea, ramanand in continuare index.html...deci ramane adresa simplu ...fara nika scris sus i.e. www.softnews.ro ... dar aici nu cred k e cazul .... nu shtiu php ...deci mai departe nu am curaj sa zic nimik.Daca shtie cineva o alta solutzie .. pliz let me know k shi io sunt curios

:D :D :D :D :D :D :D :D :cool: :D :D :D :D :D :D :D

#7
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,265
  • Înscris: 29.11.2001
ia incercatzi sa bagatzi la TOATE paginile din site , la sectziunea TITLE in HEAD aceeashi denumire ...

Efectul va fi cel scontat! Asta pentru titlul de sus de pe bara Browserului...

Pentru adresa - frameuri sau scripting ...

#8
Monitoxus

Monitoxus

    Back!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,184
  • Înscris: 26.11.2001
Well... la noi este INCLUSA toata partea de sus.. meniul ..etc sunt toate INCLUSE ! De aceea rulam pagini .shtml ! Folosim SSI ! (server side include .. parca)  :D

Asadar.. mai clar toate paginile au celasi HEAD .. OK ?  ;)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate