![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
haine originale din afara; intrebare?
Last Updated: Aug 20 2006 21:50, Started by
blue_123
, Aug 20 2006 17:05
·
0

Posted 20 August 2006 - 17:05

vreau sa deschid un stand intr-un centru comercial si as dori sa comercializez asemenea produse sport ORIGINALE nike , adidas, puma. Eu vreau sa le aduk din afara, de ex din italia unde am gasit produse care identice in mall costa de 3-4 ori mai scump.
daca magazinul are autorizatie sa vanda produse de imbracaminte si eu reusesc cumva sa aduk marfa cu factura in tara am voie sa o vand in romania??? am nevoie de autorizatie de la producator??? repet aduk marfa legal cumpar de la nike factory italia care are adidasi cu 19 euro perechea si vand in magazinu meu cu 1,5 mil in conditiile in care in mall aceeasi adidasi costa 2,4 mil. mersi anticipat de sfaturi!!! Edited by blue_123, 20 August 2006 - 17:06. |
Posted 20 August 2006 - 17:29

Nu e nici o problema cu producatorii, doar sa ai grija cum afisezi sigla lor pe acolo, cel mai bine ar fi sa le dai un telefon si sa-i intrebi. Oricum vezi k la pretul cu care le cumperi tu acolo se mai adauga si vama, si taxele de transport, deci mai creste.
|
Posted 20 August 2006 - 17:32

Nu cred ca-i vreo problema, daca-s originali. Sa poti tu sa-i vinzi la 1.5 milioane, asta-i problema.
http://forum.softped...showtopic=99390 |
Posted 20 August 2006 - 17:49

blue -uite nu stiu sa-ti zic exact dar am o prietena care e sefa la nike si pot sa-ti zic ca lucreaza cu un fel de exclusivitate pe romania -adica toti care vand in romania trec prin ei -ca sa ai stand sau magazin puma sau nike tre sa vb sigur cu reprezentanta romania
|
Posted 20 August 2006 - 18:04

Esti sigur? Eu cred ca daca vrei sa aduci adidasi direct din fabrica de la Nike trebuie prin ei. Daca ii iei din alta parte treaba ta.
Atata timp cat nu pui sigla Nike Adidas pe magazin. Edited by don_dannielo, 20 August 2006 - 18:04. |
Posted 20 August 2006 - 18:42

pappilon prietena ta lucreaza la ELTEC?? daca da pls poti sa imi dai o adresa de email sau un nr de telefon ca vreau sa ma interesez. mersi anticipat
Edited by blue_123, 20 August 2006 - 18:42. |
Posted 20 August 2006 - 19:09

Blue, sigur trebuie cumparati din Romania, de la firmele autorizate.
Cei de afara care iti vand tie produsele originale pentru a fi ulterior comercializate pot fi actionati in judecata de romanii nostru care au contract pe regiunea asta. Solutia ar fi sa-i cumperi din afara pe persoana fizica si sa-i revinzi aici. Cred ca merita incercat. Nu e riscul atat de mare. In cel mai rau caz te dau in judecata ![]() |
Posted 20 August 2006 - 19:26

Blue, sigur trebuie cumparati din Romania, de la firmele autorizate. Cei de afara care iti vand tie produsele originale pentru a fi ulterior comercializate pot fi actionati in judecata de romanii nostru care au contract pe regiunea asta. Solutia ar fi sa-i cumperi din afara pe persoana fizica si sa-i revinzi aici. Si Elmecii nu sunt romani, sunt grecotei. |
Posted 20 August 2006 - 20:12

daca is pers fizica nu mia fac magazin el vand asa le negru de acasa si nu are nimeni ce imi face si mai ales cum sa ma prinda
|
Posted 20 August 2006 - 21:19

poti sa vinzi in romania orice produse din colectiile mai vechi de 1 an fara sa ai nevoie de autorizatie sau avizare de la cel care are drepturile de vanzare pentru marca respectiva.
|
|
Posted 20 August 2006 - 21:50

De unde scoateti prostiile astea cu autorizatia producatorului?!
Scrie in vreo lege din Romania chestia asta?! In lege scrie clar, sa nu fie falsuri. Asta cu autorizatia producatorului este ca ei sa te recunoasca ca reprezentant oficial. Nimic mai mult. Quote poti sa vinzi in romania orice produse din colectiile mai vechi de 1 an fara sa ai nevoie de autorizatie sau avizare de la cel care are drepturile de vanzare pentru marca respectiva. Edited by xoo, 20 August 2006 - 21:51. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users