![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Pentru un Magazin
Last Updated: Aug 21 2006 10:29, Started by
nutumdp
, Aug 16 2006 08:27
·
0

Posted 16 August 2006 - 08:27

Sal, Pentru a vinde unul din sprodusele Nokia, LG, Panasonic, Motorola (ma refer la telefoane), imi trebuie cumva acordul PRODUCATORULUI?. Sau le pot vinde ca pe un simplu comert! Chiar daca nu sunt cumparate de la reprezentanta
|
Posted 16 August 2006 - 09:00

Sal, Pentru a vinde unul din sprodusele Nokia, LG, Panasonic, Motorola (ma refer la telefoane), imi trebuie cumva acordul PRODUCATORULUI?. Sau le pot vinde ca pe un simplu comert! Chiar daca nu sunt cumparate de la reprezentanta Daca nu le cumperi de la importator o sa trebuiasca sa asiguri service-ul. |
Posted 16 August 2006 - 13:08

Da de service stiam, dar ma refeream la acord, adica am voie sa vand orice telefon nu?, indiferent din sursa de provenienta! (china, israel sau finlanda) fara sa am autorizatie de la NOKIA , PANASONIC, etc.!
Da de service stiam, dar ma refeream la acord, adica am voie sa vand orice telefon nu?, indiferent din sursa de provenienta! (china, israel sau finlanda) fara sa am autorizatie de la NOKIA , PANASONIC, etc.! |
Posted 16 August 2006 - 14:08

Poti sa vinzi absolut orice atata timp cat ai factura si nu e produs interzis
![]() |
Posted 16 August 2006 - 16:51

Cu o mentiune: nu ai voie sa afisezi siglele de capul tau. Pentru asta s-ar putea sa existe ceva conditii, in functie de producator. Adica sa nu ai casete luminoase, bannere sau alta forma de afisaj publicitar, ca sa nu pari ca ai fi distribuitor autorizat / oficial.
|
Posted 16 August 2006 - 19:53

da, de luat in calcul si treba cu reclamele, dar ceva nu imi suna a bine, stiti cand sa facut razia aia cu adidasi sau cu treininguri, care aveau inscriptia Adidas, Nike, etc., aceasi faza sa intamplat si la accesoriile de telefoane!. Deci exista lege care sa-mi interzica sa vand accesorii?(care binenteles nu sunt originale!) sau telefoane?
Adica ce vreau sa zis la Germanos un tel poate este 10mil la mine acelasi tel este 8mil dar difera calitatea la ei este original la mine poate nu? Ma poate acuza de concurenta neloiala? |
Posted 16 August 2006 - 19:56

atata timp cat ai acte la ele, s-au platit taxe si nu e un produs de genul pannasonic, nu cred ca ai de ce sa te temi.
|
Posted 16 August 2006 - 21:30

Quote stiti cand sa facut razia aia cu adidasi sau cu treininguri, care aveau inscriptia Adidas, Nike, etc., |
Posted 17 August 2006 - 07:29

Da corect, dar in telefoane cum sta treaba?, eu le cumpar cu factura chiar daca nu sunt originale (made in china), ce probleme pot aparea?
|
Posted 17 August 2006 - 08:18

Quote eu le cumpar cu factura chiar daca nu sunt originale (made in china), ce probleme pot aparea? |
|
Posted 17 August 2006 - 09:29

deci in concluzie pot avea probleme la produsele care nu sunt originale? care nu sunt cumparate de la producatori sau distribuitori? si daca imi trebuie vreo autorizatie pentru a le vinde!
|
Posted 17 August 2006 - 10:30

Pai daca telefonul pe care scrie NOKIA nu e Nokia, ci e fals, atunci fii sigur ca o sa ai probleme. Daca te gindesti la accesorii, ce intelegi prin originale? Daca ai handsfree Futake si pe el scrie Nokia ai probleme. Daca scrie Futake si chiar e Futake n-ai ce probleme sa ai.
|
Posted 17 August 2006 - 14:42

Cum poate un telefon sa fie fals... totusi nu vorbim de perechi de adidasi sau canadiene... Daca este achizitionat din China inseamna neaparat ca este fals?! Poate nu stii, dar China este printre cei mai mari(poate chiar cel mai mare) exportator de produse electronice/electrocasnice din lume.
|
Posted 18 August 2006 - 08:48

Da hai sa vedem altfel lucrurile:- sa zicem ca am spre vanzare acumulatori de Nokia care ii vand la 300.000 binenteles ca nu sunt originali, nu scrie nokia pe ei urmarile?
Iar la telefoane nici eu nu am de unde sa stiu daca sunt sau nu sunt originale, eu le iau cu factura!, faza este sa nu ma trezesc cu baietii veseli si sa imi comfiste marfa! Atunci ce trebuie sa fac? |
Posted 18 August 2006 - 09:04

atata timp cat nu scrie ceea ce nu e (adica acumulator noname, insa cu sigla nokia pe ea), atata timp cat ai acte de provenienta pentru ce vinzi, si iti platesti taxele, nu prea ai de ce sa te temi din partea statului roman.
|
|
Posted 18 August 2006 - 13:28

pai nu din partea statului roman dar poate ca are pretentii Nokia!
|
Posted 18 August 2006 - 14:12

Da hai sa vedem altfel lucrurile:- sa zicem ca am spre vanzare acumulatori de Nokia care ii vand la 300.000 binenteles ca nu sunt originali, nu scrie nokia pe ei urmarile? Iar la telefoane nici eu nu am de unde sa stiu daca sunt sau nu sunt originale, eu le iau cu factura!, faza este sa nu ma trezesc cu baietii veseli si sa imi comfiste marfa! Atunci ce trebuie sa fac? in schimb daca vinzi telefoane (cu inscriptia) nokia care nu sunt fabricate de nokia, da, poti avea probleme... inca ceva care parca s-a pomenit: esti obligat prin lege sa oferi garantie si manual de utilizare in limba romana (la telefoane) cred ca ti s-a explicat destul de clar ce si cum.... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users