Poll question
Last Updated: Sep 03 2003 10:55, Started by
Pittick
, Aug 27 2003 18:30
·
0

Posted 27 August 2003 - 18:30

Doresc sa creez pe situl la care lucrez un poll.
Sa zicem ca intrebarea poll-ului este "de unde accesezi situl?" si variantele de raspuns (radio buttons) sunt : "Acasa", "Servici", "Scoala".... Vreau ca in momentul in care se selecteaza o optiune si se apasa Submit, sa fii directyionat catre o pagina mika (eventual un pop-up) unde sa fie afisate rezultatele in procente... adik ceva de genu "x % Acasa ; x% servici, etc" ..... In ce anume pot sa fac asa ceva (jscript, php...) si , mai precis, cum? eventual ceva linkuri ajutatoare sau documetnatiii.. mentionez ca este prima oara cand fac asa ceva, de aceea si intreb, sper sa fiti ingaduitori, apreciez, 10x |
Posted 27 August 2003 - 18:42

iti trebuie PHP pt procesarea raspunsului si a rezultatelor, un DB sau un textfile pt stocarea lor, si eventual un JS pt deschiderea popup-ului.
|
Posted 27 August 2003 - 19:19

c uatle cuvinte trebe sa fac tot situl in PHP... sau ma rog, sa schibm extensia in php.... implicit sa bag PHP in IIS si sa caut host de PHP..... altu`
alte solutine nu exista? XML in JS/HTML se poate? ca sti uca se face foarte bine asa ceva in asta.... acuma cautam niste carti, ceva resurse legate de el.. |
Posted 27 August 2003 - 19:36

nu, nu se poate face fara scripting... si nu, nu trebuie sa faci tot site-ul in php (nici sa schimbi extensia la nimic :rolleyes: )
|
Posted 27 August 2003 - 21:06

da, bun, stiu stiu si eu ca nu trebuie neaparat sa schimbi extensia, daaar.... nu trebe totusi un host cu suport PHP? si mysql daca tot e vb de baze de date... eu cred ca da...
|
Posted 28 August 2003 - 14:27

logic ca trebuie un host cu suport pt php/mysql daaaaaar ( :D ) pt asta exista :
1) forumul 2) hosturi :3x, as, atlastelecom, etc 3) google :ciocan: oricum, daca vrei si poll, try www.hotscripts.com :oK: |
Posted 28 August 2003 - 15:28

Pittick... nu ti se pare LOGIC ca trebuie host cu PHP daca ti-am spus ca trebuie facut scriptul pt poll in PHP ? :rolleyes:
Iar in ceea ce priveste MySQL, iti trebuie NUMAI daca il folosesti.. scriptul de poll ar putea folosi si un db simulat printr-un flat text file... |
Posted 28 August 2003 - 16:17

la faza cu forumul, cand i-am spus-o clientului a strambat din nas .... asa ca aici mi-a icneput cosmarul ca inca nu m-am bagat i nchestii de genul asta, e prima data... pana acuam faceam daor design, continut, animatie... e timpu` sa trec la chestii avansate si m-a luat pe nepregatite....
pstdgt: fii si tu mai bland maestre :cya: |
Posted 28 August 2003 - 16:32

maestre, La major :D
sunt bland, ca doar nu ti-am cerut chestii tehnice, ci doar logice :) |
Posted 28 August 2003 - 16:39

Cauta pe net Sympoll. E o scula misto in php cu care iti poti face poll-uri single-select sau multi-select. Foarte simplu de configurat. Foloseste MySql, deci, trebuie sa il ai instalat.
|
|
Posted 03 September 2003 - 10:55

Daca am inteles bine ceea ce vrei cred ca este exact ce ai nevoie
http://www.sephiroth...oll/page001.php |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users