Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

SPICE PLATINUM

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
mario77

mario77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 02.08.2005
Salutare!
Am o placa Skystar 2 D. pana acum o saptamana receptionam fara probleme acest post tv.
Acum nu receptonez nimic. E posibil sa se fi schimat ceva in codare?
Daca da, ce sugestii aveti???
:notangel:

#2
LR

LR

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,706
  • Înscris: 27.02.2002
Spice Platinum este disponibil pt. abonatii TPS incepand din 20.06.2006 numai pe frecventa 10911V SR: 27500 FEC: 3/4 si numai intre orele 23.00 - 05.00 CET >> atentie ca ai nevoie de AES key updatat <<

#3
a21alex

a21alex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,030
  • Înscris: 22.08.2005
Eu il prindeam cu un Kaon ....... Acum e dus .... la fel TPS-urile pana mai ieri (acum vreo 2 saptamani) + Multivision-urile pe care le prindeam .

#4
LR

LR

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,706
  • Înscris: 27.02.2002

Quote

Eu il prindeam cu un Kaon ....... Acum e dus .... la fel TPS-urile pana mai ieri (acum vreo 2 saptamani) + Multivision-urile pe care le prindeam .

Din pacate s-a cam dus tot ce se putea vedea cat de cat de calitate :(. Oricum Spice Platinum schimba AES-ul in draci (mai ceva ca Multivision-ul) si sincer nu mai merita efortul ;).

#5
a21alex

a21alex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,030
  • Înscris: 22.08.2005
Alternative ?
Inafara de XXL ........  !

#6
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,172
  • Înscris: 05.05.2003
Super1 dar acolo nu sunt femei frumoase... ma rog, gusturile nu se discuta

#7
LR

LR

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,706
  • Înscris: 27.02.2002

Quote

Alternative ?
Inafara de XXL ........ !

Singura alternativa (daca Kaon-ul are firmware cu suport de cryptoworks) este Arqiva (Ex. KINGSTON MEDIA) Sirius 5E - 11211H SR: 27500 FEC: 5/6 unde poti decodifica Hulster TV si Blue Hulster. In rest nu mai ai sanse de nimic care sa merite atentia :(

#8
mario77

mario77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 02.08.2005
ok
dar ptr skystar 2 ce alternative gasesc?
desigur, doar ptr testare....
merci

#9
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,172
  • Înscris: 05.05.2003
Scrie mai sus... SS2 cu ultimul S2emu si softcam si ai: ''Sirius 5E - 11211H SR: 27500 FEC: 5/6  Hulster TV si Blue Hulster''

#10
justmee

justmee

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 09.07.2006
stie cineva de unde se pot downloada IN TIMP UTIL cheile pentru TPS ??? :cursing:

#11
a21alex

a21alex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,030
  • Înscris: 22.08.2005
Pe SoftPedia nu vei vedea asa ceva dar e posibil ca pe rdi-sat.com/f2/  sa gasesti ceva .

Edited by a21alex, 09 July 2006 - 15:56.


#12
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,172
  • Înscris: 05.05.2003
Si degeaba le gasesti, daca preluarea nu se face real time (conectat la net)... doar nu o sa schimbi zilnic cheile, din 10 in 10 minute!

#13
justmee

justmee

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 09.07.2006
nu exista softuri care au implementat autoupdate ? banuiesc ca si aceste chei AES se calculeaza pe baza unui algoritm eventual folosind management key-uri cum era pe vremuri la eurocrypt de ex.?? nu stie nime de asa ceva ?

#14
parosu

parosu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 12.08.2006
cum pot sa prind si eu spice platinium daca am la digi tv pachetul standard de programe

#15
amadeus79

amadeus79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,660
  • Înscris: 26.07.2004

View Postparosu, on Aug 12 2006, 19:19, said:

cum pot sa prind si eu spice platinium daca am la digi tv pachetul standard de programe

cumperi si pachetul extra ... de la digi ...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate