![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Imagini din concediile / vacantele in strainatate
Last Updated: Jul 21 2011 19:15, Started by
Adi_B
, Aug 10 2006 08:52
·
0

Posted 27 September 2006 - 14:56

Posted 27 September 2006 - 21:49

...completari la Paris si imprejurimi...
Champs Elysees: ![]() ![]() Gradinile si Palatul de Luxembourg: ![]() ![]() Parcul Monceau sau Gradinile Mariei Antoanette: ![]() ![]() Basilica Saint Denis: ![]() ![]() ![]() Valea Loarei: Amboise- ![]() ![]() ![]() ![]() Chenonceau: ![]() ![]() ![]() Castelul Fontainebleau si gradina franceza: ![]() ![]() Gradinile Versailles: ![]() ![]() Attached Files |
Posted 28 September 2006 - 17:01

uite fratilor, ma laud si io ca am fost "afara" .... unde este total o alta lume ![]() va dau site-ul sa va uitati pe el : Camp Kalivas PS : Nu e advertising, ci doar pozele facute in vacanta si prezentate intr-o alta maniera . . . ads-urile de pe pagina sunt pentru a aduce mai multi oameni pe site, astfel, poate anul viitor, mergem din nou, dar mai multi ![]() asteptam si eu o parere despre asta... chiar nu intereseaza pe nimeni aceasta destinatie ? |
Posted 29 September 2006 - 10:19

Păi dacă nu spui unde e, nici măcar în prima pagină de pe site? Pe tine te-a fascinat că ai fost "afară", văd că altceva nu a contat... Singurul lucru care mi se pare interesant e peștera aia...
|
Posted 30 September 2006 - 20:37

Păi dacă nu spui unde e, nici măcar în prima pagină de pe site? Pe tine te-a fascinat că ai fost "afară", văd că altceva nu a contat... Singurul lucru care mi se pare interesant e peștera aia... m-au fascinat multe lucruri ![]()
ce tare, toate, sunteti norocosi, cand o sa mai cresc vreau sa calatoresc prin toata lumea .. ![]() nu stii niciodata de unde sare iepurele ... poate ai noroc si castigi vreo excursie ![]() oricum eu a trebuit sa duc muuulta munca de lamurire cu ai mei sa ma lase in aceasta tabara...
Singurul lucru care mi se pare interesant e peștera aia... Click next pana se schimba subiectul... ![]() |
Posted 02 October 2006 - 11:12

Cracovia - Polonia...
![]() Sorry, revin mai tarziu... Ciudat, dar nu reusesc sa mai adaug poze. Edited by RoVal1972, 02 October 2006 - 11:19. |
Posted 02 October 2006 - 14:45

Posted 02 October 2006 - 15:01

Posted 02 October 2006 - 15:04

Rasarit de soare in Benitses, Corfu ![]() ![]() ![]() nu am nimic de comentat ... extraordinar ..... pur si simplu exceptional ............ de vis .............. concluzie : vacanta anul viitor in corfu ![]() |
Posted 02 October 2006 - 15:09

scuze, nu prea ma descurc cu postarile multiple
Edited by almona, 02 October 2006 - 15:14. |
|
Posted 02 October 2006 - 15:11

![]() ![]() Sivota ![]() pretty nice... but the first one was the best.... prima m-a cucerit ![]() ![]() |
Posted 02 October 2006 - 15:19

Posted 02 October 2006 - 15:23

Ar fi interesant sa basculam raportul poze/text din acest subiect in favoarea pozelor.
|
Posted 02 October 2006 - 15:33

Posted 03 October 2006 - 00:55

Din nou din US...
Incediu in California... ![]() Tocmai ce am revazut Arma mortala... ![]() ![]() Hollywood sign... ![]() Universal Studios ![]() si ... ![]() ![]() Platouri de filmare ![]() ![]() SeaWorld ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Un rechin deasupra... ![]() Un "pestisor" ![]() I love them... ![]() San Francisco Alcatraz ![]() SeaLions pe Pier39 ![]() Tram Powell to Hide ![]() "Simbolic" ![]() Golden Gate pe inserat ![]() |
|
Posted 08 October 2006 - 17:20

![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 25 October 2006 - 16:28

Desi s-au mai trimis poze cu Parisul, imi incerc si eu norocul... cateva de anul trecut, cu fiul meu.
Attached Files |
Posted 31 October 2006 - 18:57

Hai sa pun si eu niste poze.
Nu sunt asa reusite ca restul,dar nu m-a ajutat nici vremea,nici aparatura. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mai am o gramada de poze, dar nu stiu unde am pus cd-urile cu ele ![]() P.S. Pozele sunt cam mari,dar nu stiu cum sa le redimensionez. ![]() Edited by herlino, 31 October 2006 - 19:14. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users