![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Imagini din concediile / vacantele in strainatate
Last Updated: Jul 21 2011 19:15, Started by
Adi_B
, Aug 10 2006 08:52
·
0

Posted 21 September 2006 - 08:44

More to come...
![]() ![]() |
Posted 21 September 2006 - 09:32

ai putea oferi detalii suplimentare. de ex, nu toti stim ca Zillertall este o statiune in Austria
![]() |
Posted 21 September 2006 - 09:57

sa mai pun si eu cateva...
Val D'Aosta, Piemont, Italia vedere de ansamblu ![]() Arnad - satul de piatra ![]() ![]() Fenis ![]() ![]() |
Posted 21 September 2006 - 10:01

Pai de exemplu, cand ma refeream la Zillertall, ma refeream la intreaga vale Zillertall care se termina in Tux unde se afla si unul dintre ghetarii din Austria. Aici se skiaza inclusiv in toiul verii(abia astept sa reusesc sa ajung acolo vara).
Ca localizare, la vreo 50km inainte de Innsbruck. Toata zona, daca imi aduc bine aminte are peste 600km de partii de ski. O sa mai pun cateva poze tot de acolo, dar din alta statiune. Ce alte detalii doriti ? ![]() |
Posted 21 September 2006 - 12:21

Cateva detalii pentru pozele din US.
- Desertul Mojave se traverseaza cand vrei sa mergi in Las Vegas dinspre California. In desertul Mohave se gaseste cel mai mare cimitir de avioane. Se pare ca aici isi duc toate companiile aeriene avioanele vechi.. "Copacul" din poza se cheama Joshua Tree... - "Padurea" de eoliene se regaseste deasemenea intre California si Mohave. In poza se regasesc doar o mica parte din instalatii. N-am vazut in viata mea asa ceva ![]() - In pozele din Las Vegas se regasesc urmatoarele hoteluri : New York-New York, Mirage, Venetian si Paris. Fiecare hotel are o tematica destul de bine dezvoltata... A patra poza, panorama LV ului din turnul hotelului Stratosphere, la 300m deasupra solului. - Pozele din Grand Cannyon, primele de fapt sunt facute la prima ora inainte si imediat dupa rasaritul soarelui. Ultima, o panorama inclusiv raul Colorado. - Hoover Dam este la granita intre Arizona si Nevada, parca, daca nu ma inseala memoria. Destul de impresionant la fatza locului. Si mare ! - Cortul este intr-o zona din Arizona unde se afla inca ceva "colonii" de indieni rataciti. - Lake Powell e un lac superb la capatul Glen Cannyon. In coada lacului, un alt baraj foarte inalt, Glen Cannyon Dam. Asta e un loc in care merita sa ajungi. Si imi doresc sa merg din nou acolo... In orasul Lake Powell am mancat cea mai buna mancare mexicana "posibila" ![]() - Sea World - e cel din San Diego. Show-ul cu balenele ucigase este spectaculor si foarte "ud" daca stai aproape. - L.A. - pe dreapta, se vede intrarea la Chineese Theatre, locul unde se decerneaza Oscar-ul... |
Posted 24 September 2006 - 18:47

Vin si eu cu poze din Santorini. Superb loc. Cum zicea cineva, acolo nu faci altceva decat sa stai si sa privesti.
![]() Imi pare rau ca nu am apucat si apusul acolo..nu mi-a permis excursia, dar poate sare cineva cu poze de la apus. In tot cazul, e un loc in care vrei sa te intorci mereu. Si nu degeaba i se zice Insula Dragostei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Attached Files |
Posted 24 September 2006 - 19:02

Vin si eu cu poze din Santorini. Superb loc. Cum zicea cineva, acolo nu faci altceva decat sa stai si sa privesti. ![]() Imi pare rau ca nu am apucat si apusul acolo..nu mi-a permis excursia, dar poate sare cineva cu poze de la apus. In tot cazul, e un loc in care vrei sa te intorci mereu. Si nu degeaba i se zice Insula Dragostei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super....Poti sa-mi dai mai multe detalii cu privire la ce hotel ai stat sau ai vazut pe acolo (ceva de calitate)...masa la taverna...plimbari cu vaporul..inchirieri...etc. Vreau sa-mi fac o spat de concediu acolo la sfarsitul lui octombrie.... |
Posted 25 September 2006 - 10:28

Super....Poti sa-mi dai mai multe detalii cu privire la ce hotel ai stat sau ai vazut pe acolo (ceva de calitate)...masa la taverna...plimbari cu vaporul..inchirieri...etc. Vreau sa-mi fac o spat de concediu acolo la sfarsitul lui octombrie.... Nu am stat in Santorini, din pacate. Asta si ziceam, ca nu am prins apusul de soare pentru ca eu venisem intr-o scurta croaziera. Am stat in Creta si am zis ca, desi Santorini nu e doar excursie de zi, tot trebuie sa ma duc sa vad, mai imi fac o idee. ![]() Despre hoteluri ce sa iti zic? Sunt multe si dragute, in stilul traditional. Uita-te la o poza si ai sa iti faci o idee cum arata per ansamblu. Masa la taverna...cam scumpa. Noi am fost 5 persoane si am comandat mai mult chestii gen salata si de baut apa si ne-a dus catre 60 si ceva de euro. Dar ca sa stii asa, cam tot de pe acolo e mai scump. Se si explica, cred?! ![]() Enjoy it daca te duci! P.S:in octombrie e super,ca nu e aglomerat, asa zicea ghidul. |
|
Posted 25 September 2006 - 11:34

![]() ![]() ![]() Cite putin din Austria si Germania.... Attached Files |
Posted 26 September 2006 - 07:17

cum e la berchtesgaden? se urca pana la kehlsteinhaus cu autobuzu' (linia aia speciala) sau e musai sa urci pe jos de la un anumit punct? pe roBfeld ai fost? cum se prezinta? cam cat ai stat in zona asta?
|
Posted 26 September 2006 - 07:40

Ca tot veni "vorba" de Grecia... si eu...
Salonic - faleza... ![]() Pe drumul intre Salonic si Platamonas ![]() Meteora... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O panoramica...Traiasca PhotoStich... ![]() Alexandros o Megas ![]() |
Posted 26 September 2006 - 07:57

Si doua trei poze din Cairo... (aici a fost sotzia...)
![]() ![]() ![]() ![]() Attached Files |
Posted 26 September 2006 - 17:00

uite fratilor, ma laud si io ca am fost "afara" .... unde este total o alta lume
![]() va dau site-ul sa va uitati pe el : Camp Kalivas PS : Nu e advertising, ci doar pozele facute in vacanta si prezentate intr-o alta maniera . . . ads-urile de pe pagina sunt pentru a aduce mai multi oameni pe site, astfel, poate anul viitor, mergem din nou, dar mai multi ![]() |
|
Posted 27 September 2006 - 08:14

cum e la berchtesgaden? se urca pana la kehlsteinhaus cu autobuzu' (linia aia speciala) sau e musai sa urci pe jos de la un anumit punct? pe roBfeld ai fost? cum se prezinta? cam cat ai stat in zona asta? Din pacate am fost doar in fuga pe o ploaie rece si insistenta,asa ca am preferat o plimbarica la Konigsee,deci cine stie ce despre zona nu pot spune din sursa directa.Restul timpului l-am petrecut la Salzburg si in imprejurimile acestuia. ![]() Despre zona Austria Germania nu se pot spune decit lucruri foarte bune! |
Posted 27 September 2006 - 12:12

In Barcelona,cel putin una sigur e acolo. Pun si eu niste poze din Barcelona,unele sint facute chiar in concediu. Prima poza e Torre Agbar,un turn unde sint birourile societati de apa din Barcelona,iar celelante sint facute la Palatul Montjuic,la renumita fantana magica,pe care daca treceti pe aici ar fi pacat sa o ratati. Reusite poze, Transilvania! Acum 3 ani cand am fost in Barcelona, Torre Agbar era inca in stadiu de finisare si am fost innebunite ca in orice parte a Barcelonei ne uitam, dadeam cu ochii de el, dar nu stiam ce o sa fie. Mai in gluma, mai in serios, l-am poreclit "falusul Barcelonei" ![]() |
Posted 27 September 2006 - 12:21

Super....Poti sa-mi dai mai multe detalii cu privire la ce hotel ai stat sau ai vazut pe acolo (ceva de calitate)...masa la taverna...plimbari cu vaporul..inchirieri...etc. Vreau sa-mi fac o spat de concediu acolo la sfarsitul lui octombrie.... La inceputul verii vreau sa merg in grecia si m-au acaparat aceste poze. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users