![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Imagini din concediile / vacantele in strainatate
Last Updated: Jul 21 2011 19:15, Started by
Adi_B
, Aug 10 2006 08:52
·
0

Posted 02 September 2006 - 16:16

De prin Italia, Venezia in special. Nu foarte originale, dar sper sa va placa.
![]() Attached FilesEdited by carpenihil, 02 September 2006 - 16:20. |
Posted 03 September 2006 - 11:14

incerc sa nu ma repet si sa pun poze din orasele care au mai fost.
eu va propun: 1.Valea Loirei - pt castelele sale 2.Figueres- pt salvator dali 3.Salzburg- castelul Hohensalzburg 4.Schaffhausen- Rheinfall- cea mai larga acascada din Europa -- 700 mc/s 5.Alpii elvetieni 6.Eggishorn -Aletschgletscher 7.Ghetarul Rhonului 8.Luzern - leul rapus 9.La Defense, Cimitirul Pere Lachese, si Pantheonul 11.Avignon- Palatul Papal si sur le pont d`avignon 12.Monte Carlo 13.Menton-cea mai romantica statiune de pe coasta Attached Files |
Posted 04 September 2006 - 14:49

Fubar': la un moment dat o sa-ti pun intrebari despre cateva din pozele puse de tine. ma intereseaza, si chiar mult.
pana atunci, sa mai adaug si eu cateva - in nota propusa de tine: Gosau, Dachstein, Austria: ![]() ![]() Liechtensteinklamm, langa Bischofshofen, Salzburg, Austria: ![]() ![]() Grossglockner, Salzburg - Tirolul de sud, Austria - poze de pe drum (aici as putea pune cam 100, insa va las pe voi sa le vedeti pe viu): ![]() ![]() ![]() ![]() la granita dintre elvetia si austria, barajul se numeste Albigna: ![]() ![]() si da, pozele sunt reale, nemodificate ![]() Attached FilesEdited by DeathRipple, 04 September 2006 - 17:40. |
Posted 04 September 2006 - 22:51

linistit.cit pot te ajut cu mare placere.
Fubar': la un moment dat o sa-ti pun intrebari despre cateva din pozele puse de tine. ma intereseaza, si chiar mult. pana atunci, sa mai adaug si eu cateva - in nota propusa de tine: Gosau, Dachstein, Austria: ![]() ![]() Liechtensteinklamm, langa Bischofshofen, Salzburg, Austria: ![]() ![]() Grossglockner, Salzburg - Tirolul de sud, Austria - poze de pe drum (aici as putea pune cam 100, insa va las pe voi sa le vedeti pe viu): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la granita dintre elvetia si austria, barajul se numeste Albigna: ![]() ![]() si da, pozele sunt reale, nemodificate ![]() |
Posted 09 September 2006 - 13:18

noi ne-am intors de la palma de mallorca acum 3 zile si a fost o vacanta de vis, peisaje absolut superbe!! Merita mers acolo!!!
Noi am inchiriat o masina cateva zile si am vizitat aproape toata insula, iata cateva imagini. Attached FilesEdited by leelloo, 09 September 2006 - 13:21. |
Posted 13 September 2006 - 18:50

Posted 14 September 2006 - 08:31

Posted 14 September 2006 - 20:43

Spune-ne, te rog, si unde au fost facute pozele ! Pun si eu niste poze din Barcelona,unele sint facute chiar in concediu. Prima poza e Torre Agbar,un turn unde sint birourile societati de apa din Barcelona,iar celelante sint facute la Palatul Montjuic,la renumita fantana magica,pe care daca treceti pe aici ar fi pacat sa o ratati. Attached Files |
Posted 15 September 2006 - 12:16

Spune-ne, te rog, si unde au fost facute pozele ! Poza aia cu piscina e facuta in Santa Susana, pe Costa Brava. Stiu pentru ca la hotelul din dreapta am stat eu, si vedeam mereu de pe terasa podul de peste acea piscina. Nu mai stiu hotelul dar stiu ca avea un ceas imens pe fatada. Concluzie...da, cum ziceai si Transilvania, pozele sunt din Barcelona, de la fantani. |
|
Posted 16 September 2006 - 16:35

Cateva poze din Rusia
Moskova: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sankt Petersburg: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 17 September 2006 - 11:34

ce statii de metrou ciudate au rusii ...mda... sunt surprinzatoare ca si metroul in sine: ![]() ![]() ![]() |
Posted 20 September 2006 - 12:58

Excelent topic... Abia acum l-am remarcat. O sa pun si eu ceva poze...
Si sper sa puna cat mai multi poze din locuri diferite... |
|
Posted 20 September 2006 - 23:55

![]() Marginea ghetarului / Spre 2600 deasupra norilor / Panorama / din statiune, Vf. Tux / in zapada proaspata de 1/2 m / Attached Files |
Posted 21 September 2006 - 00:16

San Francisco
Pier 39 - sea food / Pier 39 la apus / ![]() ![]() "padure de eoliene" ![]() Desertul Mohave ![]() Las Vegas - noaptea... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoover Dam ![]() ![]() Grand Cannyon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lake Powell ![]() Indians... ![]() L.A. Hollywood Dr. ![]() Sea World ![]() Edited by RoVal1972, 21 September 2006 - 00:19. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users