![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Imagini din concediile / vacantele in strainatate
Last Updated: Jul 21 2011 19:15, Started by
Adi_B
, Aug 10 2006 08:52
·
0

Posted 15 August 2006 - 10:36

Skiathos, saptamana trecuta: http://www.flickr.co...57594236319854/
|
Posted 15 August 2006 - 10:56

Posted 15 August 2006 - 11:42

Vacanta in Croatia-iunie 2006
Rovinj ![]() Porec ![]() Apus de soare din Porec ![]() Vrbnik,Insula Krk,Croatia ![]() ![]() Malinska,Insula Krk,Croatia ![]() Parcul National Plitvice,Croatia ![]() ![]() chment=141507:attachment] ![]() ![]() ![]() ![]() Excursie la Venetia ![]() ![]() 1485:attachment] Puntea Suspinelor ![]() Bazilica San Marco ![]() Palatul Dogilor ![]() Attached Files |
Posted 15 August 2006 - 11:49

carinutza: cat zici ca te-a costat pana in maldive? ruinele cetatii Aggstein, Wachau, Austria: ![]() ![]() castelul hoechenwerfen, aprox. 40 de km sud de Salzburg, Austria: ![]() ![]() ![]() Unterberg, aprox 10 km sud se Salzburg, Austria: ![]() ![]() o sa mai revin.... Una peste alta m-a costat vreo 3500euro (2 pers)......dar pozele tale cam cat fac ![]() |
Posted 15 August 2006 - 11:59

Salut ! Si eu ca muuuulti alti romani vara asta am fost in Grecia . A fost prima iesire , dar mi-a placut mult . Pozele sunt din Halkidiki , Salonic , Muntele Athos . Buna crissa tonio aproape ca are dreptate....dar eu sunt mult mai nostalgica privind poza nr 5. In ceea ce priveste Golful Toroneos.... ![]() ![]() |
Posted 15 August 2006 - 12:02

Posted 15 August 2006 - 12:03

Vacanta in Croatia-iunie 2006 Rovinj ![]() Porec ![]() Apus de soare din Porec ![]() Vrbnik,Insula Krk,Croatia ![]() ![]() Malinska,Insula Krk,Croatia ![]() Parcul National Plitvice,Croatia ![]() ![]() chment=141507:attachment] ![]() ![]() ![]() ![]() Excursie la Venetia ![]() ![]() 1485:attachment] Puntea Suspinelor ![]() Bazilica San Marco ![]() Palatul Dogilor ![]() Vivien Parcul national este ![]() |
Posted 15 August 2006 - 12:11

Una peste alta m-a costat vreo 3500euro (2 pers)......dar pozele tale cam cat fac ![]() pozele sunt evident, mult mai multe, insa am incercat sa atrag atentia asupra unor obiective turistice care nu sunt asa mediatizate pe aici. este interesant ca atunci cand mergi intr-o zona sa citesti in prealabil cate ceva despre ea. povestea ti-o va spune si ghidul, iar in cazul austriei sunt atat de multe de povestit incat la un moment dat ti se pare prea mult. recomand o vizita la ruinele cetatii aggstein - nu sunt prea multi cei care urca acolo - parte fiindca nu stiu, parte fiindca zona este si asa plina de obiective turistice. ce se poate vedea la aggstein este oarecum relevant pentru ceea ce inseamna austria si cum stiu ei sa faca turism. castelul hoechenwerfen merita vazut fie si numai pentru demonstratia de soimi, vulturi si acvile care are loc in curtea acestuia. daca v-ar interesa sunetul produs de soimul care taie aerul in urmarirea prazii, daca vreti sa vedeti condorul, acolo este locul unde trebuie sa mergeti. pentru tine, inca doua poze... ![]() ![]() probabil in cateva saptamani voi mai pune ceva poze p-aici, vineri plec din nou... Edited by DeathRipple, 15 August 2006 - 12:17. |
Posted 15 August 2006 - 14:41

pt VIVIEN 08:spune-mi te rog,in Croatia ai fost la plaja,ai ales o statiune anume sau ai avut excursie.Ma intereseaza mai multe detalii in cazul in care ai avut sejur pe litoral.merci[color=#CC66CC]
![]() |
Posted 15 August 2006 - 17:23

pt VIVIEN 08:spune-mi te rog,in Croatia ai fost la plaja,ai ales o statiune anume sau ai avut excursie.Ma intereseaza mai multe detalii in cazul in care ai avut sejur pe litoral.merci[color=#CC66CC] ![]() Am fost si la plaja dar ne-am si plimbat mult. Nu am mers numai pt.plaja ci si pt. a vizita cit mai mult.Mi-am fixat de acasa obiectivele si rezervarile le-am facut pe net-dar poti gasi la fel de usor si la fata locului. Am stat 5 zile la Rovinj,de unde am facut si excursia cu vaporul la Venetia, 4 zile pe insula Krk si o zi la Plitvice.La Plitvice am gasit cazarea la fata locului. Pe insula Krk am facut mai multa plaja,am vizitat-o pe toata si unde era mai frumos ne opream si pt. baie.Pe Krk, deosebit de frumos e Vrbnik. Mai multe informatii daca vrei iti dau pe topicul cu Croatia. |
Posted 15 August 2006 - 20:05

multumesc. ai putea sa-mi spui cam cate ore faci pe grossglockner? tot drumul are 38 de km,dar trebuie sa-ti rezervi cel putin 5-6 ore ca sa vezi peisajele.Sa o iei spre stanca Franz Josephhohe(e o bifurcatie cu indicatoare) si vei ajunge pe langa un lac de acumulare (superb)la o parcare cu 4 nivele acoperita(gratuita),cu toaleta mirosind a florarie si toate astea la circa 2000m altitudine.De aici poti vedea varful Grossglockner (3798m). Poti cobori pe ghetarul Pasterze cu un funicular(sau pe jos) si cu ghid se poate merge pe el. Totul e sa ai vreme frumoasa.Taxa este de 26 euro/masina. uite si cateva poze. ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by BOGDAN DSN, 15 August 2006 - 20:09. |
|
Posted 15 August 2006 - 20:16

Buna crissa tonio aproape ca are dreptate....dar eu sunt mult mai nostalgica privind poza nr 5. In ceea ce priveste Golful Toroneos.... ![]() ![]() Da Carinutza ,asa am si facut dupa ce am facut cateva poze si mi-am facut curaj....nu ma impac prea bine cu inotul....dar a meritat ! ![]() |
Posted 15 August 2006 - 20:46

Am fost si la plaja dar ne-am si plimbat mult. Nu am mers numai pt.plaja ci si pt. a vizita cit mai mult.Mi-am fixat de acasa obiectivele si rezervarile le-am facut pe net-dar poti gasi la fel de usor si la fata locului. Am stat 5 zile la Rovinj,de unde am facut si excursia cu vaporul la Venetia, 4 zile pe insula Krk si o zi la Plitvice.La Plitvice am gasit cazarea la fata locului. Pe insula Krk am facut mai multa plaja,am vizitat-o pe toata si unde era mai frumos ne opream si pt. baie.Pe Krk, deosebit de frumos e Vrbnik. Mai multe informatii daca vrei iti dau pe topicul cu Croatia. |
Posted 15 August 2006 - 23:19

chiar te rog,atunci cand ai sa poti ok????deci astept detalii pe topicul cu Croatia,da??ma intereseaza inclusiv pretul final al concediului,etc ... Am scris multe despre vacanta mea in Croatia pe un alt forum.Iti trimit adresa pe privat ca nu cred ca am voie sa o scriu aici. Dupa ce citesti de acolo,daca mai ai intrebari iti raspund cu placere. |
Posted 16 August 2006 - 07:07

tot drumul are 38 de km,dar trebuie sa-ti rezervi cel putin 5-6 ore ca sa vezi peisajele.Sa o iei spre stanca Franz Josephhohe(e o bifurcatie cu indicatoare) si vei ajunge pe langa un lac de acumulare (superb)la o parcare cu 4 nivele acoperita(gratuita),cu toaleta mirosind a florarie si toate astea la circa 2000m altitudine.De aici poti vedea varful Grossglockner (3798m). Poti cobori pe ghetarul Pasterze cu un funicular(sau pe jos) si cu ghid se poate merge pe el. Totul e sa ai vreme frumoasa.Taxa este de 26 euro/masina. mersi mult. pe site-ul lor am vazut harta si chiar voiam sa intreb de bifurcatia respectiva, care duce pana in apropiere de limba unui ghetar, dar mi-ai luat-o inainte. si eu sper la vreme buna. ma gandeam ca pot da o fuga si pana la berchtesgaden in aceeasi zi, dar se pare c-o las pentru data viitoare. voi reveni cu poze si impresii. |
Posted 25 August 2006 - 12:19

cand ajung acasa postez poze din corfu si din thassos prin grecia
![]() adica peste cateva ore ![]() |
Posted 29 August 2006 - 16:02

Poze din Antalya - Turcia, hotel Delphin Palace, din Lara
Attached Files |
|
Posted 29 August 2006 - 16:14

Alte poze, a fost realmente minunat, e pacat sa nu va bucurati si voi de imagini...
Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users