![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Imagini din concediile / vacantele in strainatate
Last Updated: Jul 21 2011 19:15, Started by
Adi_B
, Aug 10 2006 08:52
·
0

Posted 10 August 2006 - 08:52

Ati fost in concediu / vacanta in strainatate?
Daca da, sunt sigur ca ati facut si multe fotografii! Vrem si noi sa vedem (nu doar sa citim) pe unde ati fost si ce ati vazut! Postati cate imagini vreti, cu conditia sa precizati unde au fost facute si, daca e nevoie, si cateva comentarii! Incep eu: Budapesta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 10 August 2006 - 23:01

parca am mai dat pe undeva linkul dar...so what, inca o data nu strica...Asa ca daca va place burano...ori venetia...
pentru burano: http://www.flickr.co...57594213806525/ pentru venetia: http://www.flickr.co...57594157498642/ Attached Files |
Posted 10 August 2006 - 23:19

paris:
samaritaine ![]() luvrul noaptea ![]() ![]() ziua ![]() champs elysees vazut de pe arcul de triumf. in capat este place de la concorde, un mic parculet, dupa care e luvrul. ![]() place de la concorde cu vedere spre champs elysees (in capat se vede mic arcul de triumf) ![]() sena vazuta din varful turnului eiffel ![]() in spate la notre dame ![]() ![]() primaria parisului ![]() mai am cateva aici, daca intereseaza pe careva. |
Posted 11 August 2006 - 11:38

[quote name='Adi_B' date='Aug 10 2006, 09:52' post='1764168']
Ati fost in concediu / vacanta in strainatate? Daca da, sunt sigur ca ati facut si multe fotografii! Vrem si noi sa vedem (nu doar sa citim) pe unde ati fost si ce ati vazut! Maldive - Kuredu Island Atoluri de corali vedere din hidroavion ![]() ![]() ![]() Insulele vazute din hidroavion ![]() ![]() Plaja mea ![]() ![]() Ploaie de 15 minute ![]() Vedere din fata bungalowlui ![]() Insule vecine ![]() ![]() ![]() O gustare condimentata.... Babuna Bar..... Piscina ![]() ![]() ![]() Kuredu din departare ![]() ![]() O cina pe plaja..... ![]() ![]() Niste prieteni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dimineata ![]() Dupa amiaza ![]() Apus de soare ![]() ![]() ![]() O limba de nisip nesfarsita ![]() ![]() ![]() Edited by Adi_B, 11 August 2006 - 11:56. |
Posted 11 August 2006 - 13:03

Roma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 11 August 2006 - 14:55

carinutza: cat zici ca te-a costat pana in maldive?
ruinele cetatii Aggstein, Wachau, Austria: ![]() ![]() castelul hoechenwerfen, aprox. 40 de km sud de Salzburg, Austria: ![]() ![]() ![]() ![]() Unterberg, aprox 10 km sud se Salzburg, Austria: ![]() ![]() o sa mai revin.... Edited by Adi_B, 11 August 2006 - 15:24. |
Posted 12 August 2006 - 08:36

ANDORRA
La Vella: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arinsal: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 12 August 2006 - 21:58

Am fost vara asta (de altfel prima iesire din tara, spre rusinea mea) la Albena. O sa va arat poze din Balcic, Cap Kaliakra, Atelierul Olarului (undeva in afara Albenei). Sper sa va placa.
Deci, sa incep cu Balcic, pentru ca la Albena am doar poze in care apar eu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 140534:attachment] ![]() ![]() tachment=140538:attachment] ![]() ![]() ![]() ![]() 544:attachment] ![]() ![]() Urmeaza Cap Kaliakra. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 140558:attachment] ![]() Si in final Atelierul Olarului, unde vasele de lut se picteaza pe lutul moale (spre deosebire de traditia noastra - vasele se picteaza dupa ce se usuca in cuptoare la 300-400 grade). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Attached Files |
Posted 13 August 2006 - 21:31

Salut !
Si eu ca muuuulti alti romani vara asta am fost in Grecia . A fost prima iesire , dar mi-a placut mult . Pozele sunt din Halkidiki , Salonic , Muntele Athos . Attached Files |
Posted 13 August 2006 - 22:28

crissa, a 7-a fotografie dupa culoarea apei ar putea fi si-n maldive, iti vine sa te balacesti non-stop! Imi pare rau insa ca-n thesalonik ai vazut totul printre picuri de ploaie...Insa ai omis sa pui si cele promise de la mt. athos, daca ai fost in croaziera pe acolo!!!
|
Posted 13 August 2006 - 23:02

Nu am omis pozele de la Muntele Athos , dar nu stiu ce s-a intamplat nu au intrat desi le-am postat( sa fi fost prea mari?!).
Oricum le mai pun odata ! Da a 7 poza e din Possidi -bratul Kassandra-Halkidiki .Era o groaza de plaja super faina nisip ,apa limpede .....si aproape pustie .O sa mai pun 2 poze cu plaja . Am mai atasat si 3 poze din croaziera din Golful Toroneos , unde din fericire am putut face si baie in larg langa vaporas . ![]() Attached Files |
|
Posted 14 August 2006 - 00:07

Poze din Mallorca:
Plaja de Palma dimineata: ![]() si seara: ![]() Cala D'Or: ![]() Deia: ![]() El Colomer: ![]() ![]() ![]() Cap de Formentor - Farul: ![]() Cala Formentor: ![]() Spre si la: Sa Calobra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Port de Soller: ![]() |
Posted 14 August 2006 - 11:24

scurt de tot, Lisboa, Portocalia:
Manastirea Ieronimilor, Belem, Lisabona: ![]() ![]() ![]() muzeul de calesti, Belem, Lisabona: ![]() Oceanarium, Parcul natiunilor, Lisabona - cel mai mare din europa: ![]() ![]() ![]() Parcul natiunilor, Lisabona: ![]() ![]() ![]() ![]() Palatul Sao Jorge, Lisabona: ![]() ![]() Piata Natiunilor, Lisabona: ![]() ![]() ![]() ![]() later.... Attached Files |
Posted 14 August 2006 - 17:07

jumatate de zi (
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 14 August 2006 - 20:49

Cateva poze din concediul de anul asta din Austria si Elvetia
lacul Silvretta(2036m altitudine) ![]() satul Kappl din vestul Tirolului ![]() St.Moritz vazut de pe varful Piz Nair (3057m) ![]() St.Moritz vazut din funicular ![]() lacul de acumulare Vermunt stausee ![]() satul Ischgl(aici am stat 8 nopti) ![]() lac de acumulare si barajul Kopssee ![]() drum alpin Silvretta hochalpenstrasse ![]() lacul Silvretta(se faceau plimbari cu vaporasul) ![]() magazin de suveniruri in Innsbruck ![]() zona pietonala in Innsbruck ![]() peisaj din Ischgl ![]() centru St.Anton am Arlberg ![]() |
Posted 15 August 2006 - 07:19

mai precis unde e silvretta? pe grossklockner hochalpenstrasse ai fost?
|
|
Posted 15 August 2006 - 10:26

TENERIFE (part 1):
Playa de Las Americas si imprejurimi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() El Teide: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Croaziera pe Atlantic si cativa "localnici" : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users