![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
web ads. merita?
Last Updated: Aug 23 2003 22:00, Started by
r3ddr
, Aug 21 2003 15:32
·
0

Posted 21 August 2003 - 15:32

Salut,
Vad site-uri si site-uri, fiecare mai cu foamea'n gat si cu mai multe reclame decat continut. Se merita oare sa le pui pe site? Cam cat se castiga in medie dintr-un banner pt afisare/click? ps. senzatia mea e ca toti sunt cu foamea'n gat :drac: Merci! |
Posted 21 August 2003 - 15:36

In functie de programul pe care-l folosesc nu e neaparat chestie de bani dar si de publicitate... In functie de cate click-uri pleaca de pe site-ul tau, atatea afisari ale banner-ului tau...
Nu e neaparat foame, dar mi se pare civilizat ca in orice domeniu sa incerci (ca webmaster) sa te auto-finantezi... Si 1 banner e mai mult decat bine venit (mai ales la site-uri cu trafic mare, chiar merita) Dar nici eu nu sunt de acord cu site-urile alea tip banner :) care sunt un banner de la inceput la sfarsit :D :D |
Posted 21 August 2003 - 18:39

revenind. care foloseste asta ceva, cam cat ii iese per afisare/click
ok, depinde si cate zillioane de afisari ai... dar vreau sa vad numere :D |
Posted 21 August 2003 - 18:51

Ok, sa o luam asa.
Pentru a avea reclama platita la nr de afisari, trebuie sa vb cu o agentie publicitara si sa ai... AFISARI ! Chestia cu unele servicii "free" care puneau reclame la tine si te plateau per click e o pacaleala de prost gust. Eu recomand pentru site-urile mici Google Ad Sense Vezi http://forum.softnew...ighlight=Google |
Posted 23 August 2003 - 21:55

bun, am citit si la link-ul tau courage, dar, banii cum iti vin? eu spre exemplu nu am card..... banuiesc ca prin asa ceva se fac tranzactiile :D
|
Posted 23 August 2003 - 22:00

Quote Originally posted by Pittick bun, am citit si la link-ul tau courage, dar, banii cum iti vin? eu spre exemplu nu am card..... banuiesc ca prin asa ceva se fac tranzactiile :D TOTUL se petrece prin BANCI. Deci fie card sau nu daca ai un cont in banca iti vin si banii... NU asta e problema ;) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users