web ads. merita?
Last Updated: Aug 23 2003 22:00, Started by
r3ddr
, Aug 21 2003 15:32
·
0

Posted 21 August 2003 - 15:32

Salut,
Vad site-uri si site-uri, fiecare mai cu foamea'n gat si cu mai multe reclame decat continut. Se merita oare sa le pui pe site? Cam cat se castiga in medie dintr-un banner pt afisare/click? ps. senzatia mea e ca toti sunt cu foamea'n gat :drac: Merci! |
Posted 21 August 2003 - 15:36

In functie de programul pe care-l folosesc nu e neaparat chestie de bani dar si de publicitate... In functie de cate click-uri pleaca de pe site-ul tau, atatea afisari ale banner-ului tau...
Nu e neaparat foame, dar mi se pare civilizat ca in orice domeniu sa incerci (ca webmaster) sa te auto-finantezi... Si 1 banner e mai mult decat bine venit (mai ales la site-uri cu trafic mare, chiar merita) Dar nici eu nu sunt de acord cu site-urile alea tip banner :) care sunt un banner de la inceput la sfarsit :D :D |
Posted 21 August 2003 - 18:39

revenind. care foloseste asta ceva, cam cat ii iese per afisare/click
ok, depinde si cate zillioane de afisari ai... dar vreau sa vad numere :D |
Posted 21 August 2003 - 18:51

Ok, sa o luam asa.
Pentru a avea reclama platita la nr de afisari, trebuie sa vb cu o agentie publicitara si sa ai... AFISARI ! Chestia cu unele servicii "free" care puneau reclame la tine si te plateau per click e o pacaleala de prost gust. Eu recomand pentru site-urile mici Google Ad Sense Vezi http://forum.softnew...ighlight=Google |
Posted 23 August 2003 - 21:55

bun, am citit si la link-ul tau courage, dar, banii cum iti vin? eu spre exemplu nu am card..... banuiesc ca prin asa ceva se fac tranzactiile :D
|
Posted 23 August 2003 - 22:00

Quote Originally posted by Pittick bun, am citit si la link-ul tau courage, dar, banii cum iti vin? eu spre exemplu nu am card..... banuiesc ca prin asa ceva se fac tranzactiile :D TOTUL se petrece prin BANCI. Deci fie card sau nu daca ai un cont in banca iti vin si banii... NU asta e problema ;) |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users