![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cer Sfatul Cunoscatorilor
Last Updated: Aug 23 2006 06:50, Started by
nutumdp
, Aug 08 2006 12:05
·
0

Posted 08 August 2006 - 12:05

Salut. As dori sa imi extind afacerea prin introducerea unui magazin de telefoane, as dori sa stiu daca cunoasteti ce acte imi trebuiesc pentru asa ceva. (Nu prea as vrea sa fiu dealer la nici o companie de comunicatii). Deci vreau ca comercializez telefoane(noi si second-hand).
|
Posted 09 August 2006 - 00:19

am si eu o intrebare: cu pot fi dealer la unul din operatorii de telefonie mobila de pe piata???
m-ar interesa in mod special cosmote... ![]() |
Posted 09 August 2006 - 08:06

Am pus aceasta intrebare pentru ca am pe cineva care se ocupa cu asa ceva, iam zis ca creau sa fac si eu asa ceva dar raspunsul a fost urmator:"Pentru a vinde tel. Nokia imi trebuie autorizatie de la Nokia, pentru a vinde tel/ Motorola imi trebuie autorizatie de la Motorola, si asa mai departe.!. Eram sigur ca trebuia autorizatie de la Registrul Comertului dar de aceste autorizatii care sprun e asta stiti ceva?.
Daca nu ma fac dealer de Cosmote si gata. Chiar vreau si eu sa aflu detalii pentru cum sa te faci dealer. |
Posted 09 August 2006 - 08:11

nutumdp, on Aug 9 2006, 09:06, said: Am pus aceasta intrebare pentru ca am pe cineva care se ocupa cu asa ceva, iam zis ca creau sa fac si eu asa ceva dar raspunsul a fost urmator:"Pentru a vinde tel. Nokia imi trebuie autorizatie de la Nokia, pentru a vinde tel/ Motorola imi trebuie autorizatie de la Motorola, si asa mai departe.!. Eram sigur ca trebuia autorizatie de la Registrul Comertului dar de aceste autorizatii care sprun e asta stiti ceva?. Daca nu ma fac dealer de Cosmote si gata. Chiar vreau si eu sa aflu detalii pentru cum sa te faci dealer. |
Posted 09 August 2006 - 08:36

Ca sa te faci dealer cosmote, trebuie sa iei legatura cu DCM-ul din zona ta. (DCM - Dealer Channel Manager)
|
Posted 09 August 2006 - 10:22

Mersi mult pentru infosmatii,am intrebat mai intai decat sa ma acuc de treaba si sa ma trezesc cu "baietii veseli" peste mine. La noi in Romania orice este posibil.
|
Posted 14 August 2006 - 07:00

Astept si alte pareri.
Acum daca ma poate si pemine cineva informa care sunt avantajele pentru a fi dealer la o companiie de telecomunicatii! Edited by nutumdp, 14 August 2006 - 07:03. |
Posted 22 August 2006 - 17:47

Posted 23 August 2006 - 00:11

1. ca sa-ti deschizi magazin de telefoane -doar telefoane in primul rand iti trebuie si cateva avize din partea producatorilor -pt ca telefonele necesita service si intrebare se pune cine iti va face serviceul -mentionez ca HAT romania (samsung) Sagem romania au service-uri proprii
2.ca sa devii dealer -aici e mai complicat -marii operatori Vodafone si Orange si-au restrans numarul de dealeri cu care lucreaza pe masura ce isi deschid magazine proprii -nu stiu daca e o afacere de vitor asta -dar daca totusi vrei sa te faci dealer este bine sa stii ca nu poti intra decat sub umbrela unuia din cei 3-4 dealeri cu care lucreaza in momentul asta Vodafone sau Orange -pot sa-ti zic ca nu o sa ai din prima dreptul sa faci abonamente (de acolo vin banii) si o sate ocupi numai de partea de cartele legat de cosmote -s-ar putea sa ai sanse mai mari dar parerea mea este ca nu o sa faca mare branza in romania -si in plus clientii pe care ii ai nu sunt suficienti cat sa-ti asigure un profit major -adica in cazul marilor operatori beneficiezi si de numarul existent de clienti si de puterea brandului-am un tovaras pe Memo in cluj care a avut magazin vodafone si acum are cosmote si imi zicea ca ii pare foarte rau de prostia facuta ... |
Posted 23 August 2006 - 00:12

am uitat daca vrei sa devii dealer pot sa-ti zic ca gasesti info detaliate pe siteurile vodafone si orange la comote nu stiu
![]() |
|
Posted 23 August 2006 - 06:50

papillon, on Aug 23 2006, 01:11, said: am un tovaras pe Memo in cluj care a avut magazin vodafone si acum are cosmote si imi zicea ca ii pare foarte rau de prostia facuta ... Cred ca stiu magazinul. ![]() Daca nu ma insel, inca vinde si cartele Vodafone, desi e dealer Cosmote. In orice caz, are o oferta fff subtire de telefoane. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users