![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
NOILE NORME UE
Last Updated: Aug 09 2006 08:42, Started by
cariati9
, Aug 07 2006 11:39
·
0

Posted 07 August 2006 - 11:39

As dori sa-mi deschid o papetarie.Ma poate ajuta cineva cu informatii cu privire la noile norme UE privind infiintarea de astfel de mici societati(avize, autorizatii etc)?repet, conform noilor prerogstive ale Uniunii.merci!
|
Posted 07 August 2006 - 11:43

Am intrat in UE deja?
Nu cred ca te vor ajuta normele UE in RO.... |
Posted 07 August 2006 - 11:47

Am intrat in UE deja? Nu cred ca te vor ajuta normele UE in RO.... ma rog ...revenim la subiect normele UE trebuiesc implementate si in Romania. De ce? pentru ca dupa 2007 se vor retrage toate autorizatiile si noile autorizari nu se vor da numai daca vei indeplini normele UE .... cat despre papatarie nu stiu ce sa zic ..nu cred ca sunt norme extrem de drastice ... mai greu este pentru cei care fac productie si produse alimentare , in aceste situatii se cer investitii majore pentru a crea un flux tehnologic Edited by freshness, 07 August 2006 - 11:51. |
Posted 07 August 2006 - 13:41

Quote As dori sa-mi deschid o papetarie.Ma poate ajuta cineva cu informatii cu privire la noile norme UE privind infiintarea de astfel de mici societati(avize, autorizatii etc)?repet, conform noilor prerogstive ale Uniunii.merci! Apeleaza la o firma de consultanta (cu un onorariu pe masura, de la 1000 de euro - cam asta e pretul in piata). Sunt multe documente si pe forum nu cred ca ai sa gasesti tot ce te intereseaza. |
Posted 09 August 2006 - 08:32

scuza-ma ca-ti spun dar esti .... ma rog ...revenim la subiect normele UE trebuiesc implementate si in Romania. De ce? pentru ca dupa 2007 se vor retrage toate autorizatiile si noile autorizari nu se vor da numai daca vei indeplini normele UE .... cat despre papatarie nu stiu ce sa zic ..nu cred ca sunt norme extrem de drastice ... mai greu este pentru cei care fac productie si produse alimentare , in aceste situatii se cer investitii majore pentru a crea un flux tehnologic Ia zi, prospatura, cum sunt? Ce te face pe tine sa crezi ca in 2007 veti adera la UE? Si daca tot esti asa de bine informat(a), ia zi care sunt normele/standardele de autorizare la deschiderea unei "papaterii" Da-ne un text de lege concret, arata-ne un protocol semnat DUPA aderare....noua astora care suntem.... |
Posted 09 August 2006 - 08:42

Ia zi, prospatura, cum sunt? Ce te face pe tine sa crezi ca in 2007 veti adera la UE? Si daca tot esti asa de bine informat(a), ia zi care sunt normele/standardele de autorizare la deschiderea unei "papaterii" Da-ne un text de lege concret, arata-ne un protocol semnat DUPA aderare....noua astora care suntem.... nu am norme pentru ca nu sunt firma de consultanta si nu ma lovesc direct de problemele astea cat despre faptul ca nu ajutra normele UE in Ro te inseli amarnic....o data intrat in UE daca nu respecti normele vei fi inchis...ca doar si cei din UE vor o piata de desfacere in plus.... cat despre ''papatarie'' a fost o greseala de tastare ...asa ca nu te agita prea tare ca nu merita |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users