![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
DFS pe un domeniu - e normal asa?
Last Updated: Aug 19 2003 15:17, Started by
cezar
, Aug 19 2003 12:41
·
0

Posted 19 August 2003 - 12:41

Ipoteza:
retea cu server win 2000 - un domeniu am in toata reteaua 7 foldere share-uite ( 5 pe srver si 2 pe wkstation). Am creat un dfs root care memoreaza toateaceste linkuri doua din folderele aflate pe server si cele doua pe wks au acelasi tip de restricii: userul X are full(atat shering cat si scurity) everyone nu are nimic Exercitiu: ma loghez cu userul X. intrul in folderul DFS. toate link-urile functioneaza bine(read, write, execute..) ma loghez ca un alt user. accesez folderul DFS. Mi se cere un nume de utilizator si o parola. le folosesc pe cele ale userului x. intru in DFS folder. Toate link-urile catre foldere ce se afla pe server merg ok. cele aflate pe wks pot fi doar vizualizate( nu si accesate) intrebari: 1. este normal sa fie asa? 2. am observat ca, in cazul al doilea, dupa ce m-am logat odata cu numele si parola utilizatorului x, aceste sunt ,memorate pana la urmatorul logoff.. Cum pot face ca acest lucru sa nu se intample. ( in momentul in care vreau sa accesez folderul DSF inca o data in aceeasi sesiune de lucru sa imi ceara iarasi parola) |
Posted 19 August 2003 - 13:05

e chestie de drepturi (resurse sharate + NTFS) si de propagarea / time-to-expire pentru credentials in retea ...
in principiu, pentru cazul 2 nu prea ai ce face ... trebuie resetate credentials ... o sa ma uit ... revin mai pe seara daca ceeva ... |
Posted 19 August 2003 - 13:11

1. care este mesajul de eroare cand accesezi link-urile de pe wks ?
2. in momentul in care se face un cached network credentials nu potzi decat sa te reloghezi |
Posted 19 August 2003 - 15:17

revin cu precizari pentru punctul 2:
sa presupunem ca te-ai logat cu user1, accesezi serverdfsroot, itzi cere login credential shi introduci user2 + parola. daca vrei sa faci clear credential in acest caz trebuie sa dai intr-un command prompt "net use serverdfsroot /delete" :) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users