Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Organizatie Non Profit - Prestari...

Relatie cu cineva mai in varsta

TV LG 43UM7100PLB - face figuri l...

De la 12 stau si beau
 De ce te simti rau cand tii "...

Tencuiala+tinci+glett sau DOAR te...

Nu merge Command prompt

Decizia dintre 2.. mousi (gaming)
 Statii filtrtare apa cu osmoza in...

Upgrade stopuri frana de la halog...

Anastasia - Nu ma lasa sa dorm

Partitii Windows 10
 Recomandare achizite bicicleta

Nintendo Switch Oled

Problema calculator

unde pot testa tastaturile mecani...

JS script question ...

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

steelk

steelk

Active Member

• Grup: Members
Se dau:
- 3 tabele
- prima si a 3-a sunt pt navigare, links & stuff
- in cea din mijloc se incarca contentu.

Am un script de JS care la un click pe un link din prima tabela, incarca un continut extern (.html) in tabela din mijloc.

Intrebarea e cum il definitivez .... stiu sigur ca merge asha ceva ca vazusem odata un exemplu pe net ....

Deci io m-am gandit asha ... in tabela din mijloc sa am un frame divContent sa zicem si click pe un link = "java script: loadPageContent(PageName)".... iar in page name sa am numai text si eventual niste
si

.

Acuma problema e ... cum fac io sa incarca continutul unui fisier extern intr-un div ? Ca asha continut intern merge cu: divContent.innerHTML = divSource.innerHTML ....... de fpat adevarata intrebare e: cum fac ca sa incarca un fisier extern in divSource. ...

steelk

steelk

Active Member

• Grup: Members
Gata am gasit. Folosesc un IFRAME ca buffer , incarc in ala .htmlu extern si de acolo cu innerHTML transfer continutu in div

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate