![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Caut usa
Last Updated: Aug 06 2007 19:40, Started by
bibi
, Aug 04 2006 08:44
·
0

Posted 04 August 2006 - 08:44

Salut
Caut sa imi cumpar o usa metalica pt apartament care sa fie sigura. Parintii mei au o usa tip Mottura care a costat in 2005, 16.000.000 lei. Am gasit pe net o oferta (vezi poza).Problema mea este ca nu am mai auzit de celelate marci. Este cineva pe aici care poate sa imi recomande una din cele 5 marci. Personal sunt mutumit Mottura dar poate exista vreo alta marca mai buna. Pretul maxim pe care il pot da este tot 16.000.000. Mersi Attached FilesEdited by bibi, 04 August 2006 - 08:45. |
Posted 04 August 2006 - 09:31

Bibi, esti barosan.
eu am usa de 5 milioane ![]() Ai valori atat de mari in casa? |
Posted 04 August 2006 - 12:25

Posted 04 August 2006 - 20:59

poti folosi cu toata increderea un produs Maco. am si eu de 7 ani si nici o problema.
|
Posted 04 August 2006 - 21:17

am maco, cu mul-t-lock, cu inchidere in 4 puncte. recomand
|
Posted 07 August 2006 - 10:05

Dragi useri, multumesc pt info.
teo0:Am dat un search inainte de a posta.Mai mult ca sigur ca nu am vazut linkul. Ciao. |
Posted 06 August 2007 - 19:40

SA VA SPUN CEVA SI DIN EXPERIENTA MEA. TOCMAI MI-AM MONTAT O USA MACO CU SISTEM URBIS; M-AM BLOCAT DEJA DE DOUA ORI PE INTERIOR..................FERITI-VA DE SISTEMUL CU BUTON LA BROASCA DE SUS; SUNT DEZASTRU. PENTRU CEI DIN BACAU CARE CUMPARA O USA DE LA DEDEMAN BACAU VA RECOMAND SA EVITATI FIRMA EUROCONTRUST CARE SE OCUPA DE MONTAJE .DUPA CE AU MONTAT USA AM CHEMAT NISTE PRIETENI SPECIALIZATI IN CONSTRUCTII CARE SI-AU PUS MAINILE IN CAP IN MOMENTUL IN CARE AU VAZUT CA UNA DIN MARGINILE RAMELOR USII ERA LA 8 MM DISTANTA DE PERETE IAR CEALALTA LA 2 MM.................... NICI UNUL N-A MAI PUTUT PUNE ORNAMENTELE EXTERIOARE. DACA AVETI PRIETENI IN ZONA ATENTIONATI-I IN LEGATURA CU FIRMA EUROCONTRUST !!!!!!!!!!!!!!!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users