Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Statie incarcare PRACHT ALPHA MON...

Cum se completeaza o declaratie d...

TVA de recuperat - Germania

beau mult? voi ce credeti?
 La Multi Ani de Sfantul Andrei!

Proces verbal acasa

Ted (2024 _ ...)

Care e cea mai sigura si buna mas...
 Poze "corupte" pe un memo...

Spațiu intre acoperiș &...

Recomandari casti in-ear - sony?

Aveti buricul bagat sau iesit in ...
 Eroare EGR

Lasagna gata facuta de la Penny

Deblocare (parola) BIOS. Recomand...

Cum obtinem despagubiri de la fur...

3D Design Engine for web..

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

ExiBLUE

ExiBLUE

New Member

• Grup: Members
Vrei 3D?Vrei Flash?Vrei sa vezi ce nu ai mai vazut in RO? Vrei sa te simti rushinat si jenat de cat de slab esti pe design de web sau 3D?Vrei sa iti faci cruce de imaginatia celor de la WWW.SENZATIE.RO ? Vrei sa iti vina sa dai cu picioru in calculator si sa zici ca de maine te apuci de grafica serios?Vrei sa ne injuri un pik ca suntem cei mai buni?Vrei sa te enervezi ca nu poti fura idei desi ai vrea?Vrei sa te simti incomod in scaunul tau?Vrei sa spui ca WWW.SENZATIE.RO este cel mai dracos site de FLASH? Atunci ......"start connection"! :drac:

Attached Files

Thorr

Thorr

Active Member

Eu zic take it easy ...
Asa, doar cateva chestii care mi-au sarit in ochi de la "cel mai dracos site de FLASH":
- prima pagina cu scroll cat cuprinde, iar sistemul de navigare e cam ciudat;
- antialiasing - lipsa, efectul gif-urilor transparente importate in Flash;
- procesorul - 100% ocupat cam tot timpul (animatii cu imagini);
- animatia cu mana care bate darabana - deja-vu oare de unde? 2advanced oare :drac:
Trebuie sa recunosc insa ca e o realizare, dar pana la "cel mai" mai este ...

Later edit: de unde se opresc zgomotele? Mi-au cazut castile de pe urechi, la primul tziuit  :eek:

Pittick

Pittick

DIE HARD!..over and over again

• Grup: Senior Members
tot de antialiasing vroiam sa zic si eu si de CPU usage..... pe XP 1.7 256 DDR sa am 95% cand nuai am nimik deschis..da-o naibii

ca sa nu mai spun ca partea audio la voi e lipsa..sunete taiate aiurea,  zgomote si alte alea..nici macar un fundal nu ati putut sa ii faceti

ExiBLUE

ExiBLUE

New Member

Prima pagina cu "scroll" e un fel pre prezentare cu screeshot-uri din site.Da vad ca nu ai priceput. Sunetu? Vezi ca sunt 7 versiuni de site..:D Unele au "stop all sounds" ...altele nu au sunet delco.Vine curand.Cel unde v-au cazut castile din ureki ..eu a vrut sa fie asha....asa ca i-a toate versiunile la oki inainte de a fi asa revoltat.:D .Animatii pe imagini?Doar atat? Sunt si pe neimaginii...:D Si care-i problema? Crezi ca obiectu din imagine e gasit pe jos?nu e si el modelat? Aici e vorba de design de web.nu de TV.Dar deh copilashi.. Ati vrea sa vedeti HalfLife pe site,da sa nu fie nici : imagine,atialiasing si sa aveti si procesoare slab solicitate.  Oricum,orice critica e spre bine,pt ca ne ajuta sa excelam.  :D Asa ca va multumesc petnru vizita,nu uitati ca apare cate o noua versiune de prezentare in Senzatie.ro pe luna,si va doresc macar sa nastetzi si voi o singura creatie proprie cat de curand cu care sa concurati un pic pe webu romanesc.Acum va las..ca n-am timp de forumuri pe net. :cool:

Attached Files

blueLotus

blueLotus

Member

omule, mai ai mult de invatat. nu zic ca as putea sa fac ceva mai bine ca tine, dar te dai in barci aiurea...
puteai sa zici ca este ceva deosebit dar nu cum ai spus tu: cei mai buni...
mai  f f f f mult de invatat cum de altfel si eu si alti mai avem...

apropo de muzica: daca te vrei original nu mai folosi Dance eJay ;)

Ares

Ares

Active Member

Mi-a placut, dar subscriu la tot ce s-a spus mai sus (mana e idee de pe whoswe.com) si in plus (fara suparare) mi-ar fi placut si mai mult daca nu facea wooferu' ca apucat de streche (cu sunetul ala de care s-a mai spus) si daca webmaster-ul s-ar fi gandit la vizitator...
Eu admir "exercitiile" de design, dar atunci cand exista o preocupare pentru vizitator... ori aici asa ceva lipseste cu desavarsire...
Ca sa nu mai zic de atitudinea lui Exitblue... :(
Pacat mah...

craiuVerde

craiuVerde

Active Member

:damn:  NO COMMENT!  :nah:

Attached Files

• Attached File  ___.jpg   229.22K   5 downloads

ExiBLUE

ExiBLUE

New Member

Noi ramanem cu avansatul, iar voi cu obiectatul!
:D
Ca de obicei pentru firea romanului,el nu vede decat  defectul.
Ori fi si pe ici pe colo,deh..nimeni u e perfect.Dar voi atat vedetzi.Copii,cand veti ajunge macar sa puteti sa inovati sa sa aveti 30% din ce e BUN in  senzatie.ro ,eu o sa va ascult.Dar atat cat timp sunteti niste simpli romani rauvoitori..nu imi pasa.Nu uitati ca situ ala o sa avanseze in noi interfate grafice ce va va vor face si mai  nervoshi.Vizitati-l peste 1 luna si tot asha.
Ideea de la whoswe.com...si care e problema este total diverita.Doar ca este o mana?APuca-te si tu si modeleaz-o si transpune-i in un site.In rest? Senzatie.ro o fi tot imitat? Si si daca ar fi..macar 10 %...ar trebui sa ai indemanare sa o faci. Dar deh...rautacioshilor..De aceea nu progresati.Pentru ca va stapaneste durerea ca capra vecinului inca traieshte...Pe viitor cand cineva raspune in acest forum,cum o face-o el.referitor la senzatie.ro , rog sa lase si un link propriu .Altfel...duceti-va la munca voastra de zi ci zi si barfitziva colegii si sheful in continuare.
HA HA HA.

ExiBLUE

ExiBLUE

New Member

A ..uitasem...porcesoru urca la orice animatie flash...e vina memoriei flash playeru-lui care este foarte prost.Voi oare ati auzit de ANARK ? Daca va fac o animatie de web gen ANARK (dati search pe google si aflati de el) dar in flash...va  asigur ca procesoru vostru crapa. Atunci?cine e de vina?playeru de la macromedia sau cel de la anark ca suporta? Si mai lasati odata incarcarea procesorului mah oamenilor....va arata voua 80-90%,dar asta nu inseamna ca daca deskideti alta aplicatie se intzepeneshte..kiar asa te obsedati de PROC suntetzi? De ce e procesor?sa ti-l protejezi? De ce sa nu ma dezvolt in flash? pentru procesoarele voastre?Ei bine..prefer sa vin cu idei inovatve si animatii complexe si nici nu imi pasa de vizitatoru ce are 15kb/sec si proc AMD.Cine are PC vede.Cine nu..sa caute la home.ro situri.

blueLotus

blueLotus

Member

:Jump: esti aiurea baiatule...
cred ca de fapt procentul corect intr-una din super animatiile tale este de 99% :Alcoholic

iti garantez eu ca daca nu aveai de la punerea threadului aceasta atitudine de superFlasher altele erau posturile noastre...

acum intoarce-te la banii tai, timpul liber (pe care nu sti cu ce sa ti-l ocupi) si la Dance eJay  ...  :D

eu ma intorc  :mad: la munca  :P  ...

craiuVerde

craiuVerde

Active Member

O firma de renume care angaja WebDesigner punea o intrebare la care te invit shi pe tine sa raspunzi:

"Este de ajuns ca o pagina Web sa aiba un layout de calitate? Argumentati!"

Asha ca... RASPUNDETZI (ca vad ca suntetzi mai multzi, vorba aia: "multzi dar ***")!

Thorr

Thorr

Active Member

A ..uitasem...porcesoru urca la orice animatie flash...e vina memoriei flash playeru-lui care este foarte prost.
Si noi vindem biscuiti ... Eu care credem ca din cauza CALCULELOR pe care le face ...

Si mai lasati odata incarcarea procesorului mah oamenilor....va arata voua 80-90%,dar asta nu inseamna ca daca deskideti alta aplicatie se intzepeneshte..kiar asa te obsedati de PROC suntetzi? De ce e procesor?sa ti-l protejezi? De ce sa nu ma dezvolt in flash? pentru procesoarele voastre?Ei bine..prefer sa vin cu idei inovatve si animatii complexe si nici nu imi pasa de vizitatoru ce are 15kb/sec si proc AMD.Cine are PC vede.Cine nu..sa caute la home.ro situri.
Sa vezi tu ce se inghesuie clientii sa ceara site-uri pe care sa le vada doar posesorii de statii grafice. Aici e vorba de WEB DESIGN, nu televiziune, chiar voi ati spus-o.
Termenul profesionalism e o gluma, se pare, pentru "super-bazati" ca voi. Sunt atatea site-uri Flash cu o grafica de te dau pe spate, si merg fara probleme pe sisteme de nivel mediu.
Vedeti la http://www.bestflashanimationsite.com/
Cand lucrezi pentru Web intotdeauna exista o balanta intre calitate si resurse consumate. Dar eu nu-mi permit sa contrazic taticii Flash-ului pe Web  ;)

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate