![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Import (temporar) piese auto
Last Updated: Jul 31 2006 12:40, Started by
catharsis3k
, Jul 31 2006 12:40
·
0

Posted 31 July 2006 - 12:40

Stie careva daca mai trebuie sa platesc vama la piese auto aduse din afara DACA masina mea nu este inmatriculata in Romania ?
Parca tin minte ca am citit undeva ca nu ar fi nevoie sa mai achit vama pentru nici o piesa daca masina nu este cu numar de Romania. Ar fi un fel de import temporar. Am facut o comanda destul de serioasa pentru masina si nu prea am chef sa las 500$ doar in vama. Daca cineva stie articolul din lege ca sa pot sa le arat acolo... I'd greatly appreciate it! Mersi |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users