![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
PF sau Firma ?
Last Updated: Aug 30 2006 21:30, Started by
TheFlaber
, Jul 30 2006 15:43
·
0

Posted 30 July 2006 - 15:43

Cum e mai bine sa imi fac PF sau FIRMA ?
Doresc sa imi fac o retea de cartier, acum e de 10 clienti , dar sper sa fie cam de 100 ... Care modalitate (PF sau FIRMA) e mai ieftina, fara multea acte ... Si daca se poate sa imi spuneti exact ce trebuie sa fac si unde sa ma duc. .. cineva care are o retea de cartier si stie... Si cam cat ma costa... Multumesc ! Edited by TheFlaber, 30 July 2006 - 15:43. |
Posted 30 August 2006 - 21:12

Cum e mai bine sa imi fac PF sau FIRMA ? Doresc sa imi fac o retea de cartier, acum e de 10 clienti , dar sper sa fie cam de 100 ... Care modalitate (PF sau FIRMA) e mai ieftina, fara multea acte ... Si daca se poate sa imi spuneti exact ce trebuie sa fac si unde sa ma duc. .. cineva care are o retea de cartier si stie... Si cam cat ma costa... Multumesc ! O data cu integrarea in UE or sa dispara retelele cablate cu fir. In locul acestora or sa apara retelele de calc. wireless. |
Posted 30 August 2006 - 21:20

Cum e mai bine sa imi fac PF sau FIRMA ? Doresc sa imi fac o retea de cartier, acum e de 10 clienti , dar sper sa fie cam de 100 ... Care modalitate (PF sau FIRMA) e mai ieftina, fara multea acte ... Si daca se poate sa imi spuneti exact ce trebuie sa fac si unde sa ma duc. .. cineva care are o retea de cartier si stie... Si cam cat ma costa... Multumesc ! Nu se leaga nimeni de tine. ![]() |
Posted 30 August 2006 - 21:30

Hm daca tot vrei sa faci ceva pune mana si fa din prima wireless, cei drept costa mai mult dar dati seama daca intri acum o sa ai de castigat mult mai multi clienti, si in plus de asta cu wireless poti conecta orice calc din oras !binenteles cu antele de amisie in puncte strategice.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users