Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Google colab clonare cod sursa si...

Hisense vs Samsung vs LG vs Phill...

USB port 3.1 cu.. probleme.

Donald Tusk este noul premier al ...
 Protectie anti-inghet termostat

Setare laptop Asus

Pestele importat

Accesare Windows 10 fara cont Mic...
 Pret placare baie/bucatarie/hol c...

Cont la Interactive Brokers din 2...

Ce clasa de amplificatoare audio ...

Infiltratii apa sub streasina casei
 Care este diferenta de eficienta ...

Eliminare fișiere duplicat d...

Dezbatere intre cei mai mari infl...

Aditiv pentru adeziv polistiren

Cleopatra Stratan - Ghita

- - - - -
  • Please log in to reply
115 replies to this topic

Dida

Dida

Passion for rings.

• Grup: Senior Members

View Postdumis, on Oct 1 2006, 13:00, said:

e prea inocenta sa poata sa o urasca cineva...
Cei care sunt contra nu o urasc, doar ca nu considera muzica ceea ce canta ea..Sau nu-i apreciaza efortul fiindca are totusi 3 anisori..

yapy

yapy

Member

• Grup: Members

View Posttracky, on Oct 1 2006, 00:56, said:

Dar tu faceai cati bani face ea la varsta de 3 ani ? :)
daca tata avea cate 100.000 de euro pt fiecare videoclip ca ta-su ,faceam si eu bani

Dida

Dida

Passion for rings.

View Postyapy, on Oct 1 2006, 13:42, said:

daca tata avea cate 100.000 de euro pt fiecare videoclip ca ta-su ,faceam si eu bani
Videoclipul conteaza?

yapy

yapy

Member

View PostDida, on Oct 1 2006, 13:56, said:

Videoclipul conteaza?
trebuia sa-ti fi dat seama pana acum ca era doar un exemplu dat

Dida

Dida

Passion for rings.

View Postyapy, on Oct 4 2006, 13:56, said:

trebuia sa-ti fi dat seama pana acum ca era doar un exemplu dat
Ehh, nu intoarce lucrurile acum. @Tracky te-a intrebat daca tu ai face cati bani face ea la 3 ani si ai zis ca da, daca ai avea un buget imens pt videoclipuri... :death: Nu cred ca fetita asta a facut banii pt. ca are un videoclip minunat. Te puteai lega de voce, de talentul ei, de inocenta ei, de faptul ca e atat de micuta si are capacitatea de a retine melodia, versurile etc. Nu videoclipul.. ;)

Clayman

Clayman

InFlamer

Nu-mi place melodia pt simplul fapt ca textul e absolut nepotrivit pt a fi cantat de un copil de 3 ani....Cum sa filozofezi la 3 ani? Cum sa canti despre relatiile intersex specifice vietii de adult la 3 ani? Un papagal ar intelege tot atat daca l-ai invata sa cante melodia...Nu zic ca fata n-are talent, dar asta e exploatare, exact ca la copii aia de se zicea ca cos pantofi sport in Vietnam!

amma

amma

Active Member

dragut pana la exasperare   :D

sigxcpu

sigxcpu

Senior Member

Cei ce condamna/critica pe CS, de fapt critica faptul cineva primeste atata atentie in tara asta (de kkt, dar asta e subinteles). Este o combinatie de invidie, nonconformism adolescentin si lipsa totala de judecata proprie (data de un sistem de valori proprii).
CS nu este neaparat o valoare dpdv muzical, dar este un model pentru partea romantica a fiecarui om, un model pentru fiecare parinte, un model pentru fiecare copil, este ceva diferit fata de jiji, politicieni corupti, fotbal si portia de accidente de masina a fiecarei zile. Daca va urca, va arata ca se ajunge "sus" si prin munca, nu numai prin prostitutie, la propriu sau la figurat.
Multi din cei ce o judeca negativ, nu realizeaza ca, indiferent de motivatia pentru care ea e acolo (s-a tot vorbit de bani), este un copil caruia ii place ceea ce face si NU o face din obligatie. Probabil cei care spun asta nu au habar de ce inseamna un copil si, cu siguranta, au uitat cand au fost ei copii. Regula e simpla: cand NU vrea sa faca ceva, NU face.
Desi repet, vehementa condamnarii ideii de CS, arata comportamentul tipic al adolescentului, cel care e "gica contra" la orice fel de valoare acceptata de majoritate.

Daca ati fi acordat mai multa atentie, ati fi remarcat dictia aproape perfecta, lucru rar intalnit la un copil de aceasta varsta. Pentru majoritatea este nevoie de un dictionar special pentru a traduce ceea ce spun.

Edited by sigxcpu, 06 October 2006 - 23:19.

Dida

Dida

Passion for rings.

View Postsigxcpu, on Oct 7 2006, 00:16, said:

Cei ce condamna/critica pe CS, de fapt critica faptul cineva primeste atata atentie in tara asta (de kkt, dar asta e subinteles). Este o combinatie de invidie, nonconformism adolescentin si lipsa totala de judecata proprie (data de un sistem de valori proprii).
CS nu este neaparat o valoare dpdv muzical, dar este un model pentru partea romantica a fiecarui om, un model pentru fiecare parinte, un model pentru fiecare copil, este ceva diferit fata de jiji, politicieni corupti, fotbal si portia de accidente de masina a fiecarei zile. Daca va urca, va arata ca se ajunge "sus" si prin munca, nu numai prin prostitutie, la propriu sau la figurat.
Multi din cei ce o judeca negativ, nu realizeaza ca, indiferent de motivatia pentru care ea e acolo (s-a tot vorbit de bani), este un copil caruia ii place ceea ce face si NU o face din obligatie. Probabil cei care spun asta nu au habar de ce inseamna un copil si, cu siguranta, au uitat cand au fost ei copii. Regula e simpla: cand NU vrea sa faca ceva, NU face.
Desi repet, vehementa condamnarii ideii de CS, arata comportamentul tipic al adolescentului, cel care e "gica contra" la orice fel de valoare acceptata de majoritate.

Daca ati fi acordat mai multa atentie, ati fi remarcat dictia aproape perfecta, lucru rar intalnit la un copil de aceasta varsta. Pentru majoritatea este nevoie de un dictionar special pentru a traduce ceea ce spun.
:coolspeak: Corect

Nenea Zap

Nenea Zap

Zuperman

View Postsigxcpu, on Oct 7 2006, 00:16, said:

..sau poate pur si simplu nu sunt fete .
Oricum am primit o rugaminte sa trimit mesajul asta mai departe, ca sa ajunga la Cleopatra: " Nu ma mai astepta diseara la portita, mi-am gasit alta gagica. "
SEMNAT: Ghita

zitronianu

zitronianu

Junior Member

De cind am ascultat prima data melodia "Ghita" , mi-a cazut cu tronc . Sint tata de fetita, a mea are aceeasi varsta cu interpreta  si pot sa va spun ca e o reala placere sa imi vad copilul cantand pe melodia Cleopatrei.
Indiferent ce parere aveti despre accentul moldovenesc , versurile sint corect si cu dictie aplicate pe melodie. Se vede ca fetita mosteneste talentul tatalui sau. In plus, nu stiu daca v-ati prins ca -toate- piesele de pe albumul Cleopatrei sint triste , foarte triste, ca de altfel toata muzica lui Pavel Stratan.
Albumul isi merita pozitia de top in clasamente . Iar interpreta a castigat un loc in inima noastra.

reclamagiu

reclamagiu

Senior Member

zau daca ii inteleg p-astia de o critica.
sunt mai bune interpretele cu nume de prenume (Anca, Andreea B, Andreea C, Andreea I, Gigica ex Mandinga - sau cum era) care cnta tot papagaliceste ce le vinde Moga pe mii de parai si filmeaza un videoclip in care sunt goale intr-o cada? alea ce scuze au ca mesteca guma facand playback si ca nu isi scriu singure versurile?

CS e cu 10 trepte mai sus doar prin faptul ca interpreteaza live. iar cine nu a incercat sa cante live habar n-are cate pb se pot ivi. Daca fata asta face live la 3 ani tot respectul meu

Edited by reclamagiu, 10 October 2006 - 10:28.

costelinon

costelinon

Member

Fetita asta-i superba!
Imi creste inima cand o aud sau o vad (in videoclip, fireste).
Asta-i sentimentul care mi-l induce si ar trebui sa ne mandrim ca este de-a noastra, o fetita de romani care a surprins placut cu precocitatea ei, nu numai pe noi, ci si pe multi straini .
Felicitari ei si parintilor ei, ca au cu ce se mandri.

crst_g

crst_g

...

da, in ochii mei cleopatra stratan face cat 1000 de manelisti :P
+ ca versurile sunt foarte tari :)

Graveland

Graveland

Active Member

• Grup: Banned
Ma enerveaza la culme melodia, in special refrenul si accentul ei.

Totusi copilu' e simpatic.

dumis

dumis

Member

View Postcrst_g, on Oct 31 2006, 14:56, said:

da, in ochii mei cleopatra stratan face cat 1000 de manelisti :P
+ ca versurile sunt foarte tari :)
ai dreptate la faza asta....oricum sa nu o compari pe Cleopatra cu manelistii pentru ca manelistii nici nu merita comparati cu nimic....ei exista si doar atat...

hanssick

hanssick

Member

E simpatica foc,dar faza e ca fata performing live :D  si o face bine! :P Melodia e pt cei mici,pt cei care au copii mici. :)

TheRogue

TheRogue

New Member

• Grup: Banned
nu incetez sa ma minunez ...ce oameni sunteti ..criticati un colpil de 3 ani ... ca tacsu ca masa ca ... doamne ..nu santeti sanatosi .... lasa-ti copilul in in pace ..ca nu stiti voi ce e mai bine pentru el ... v-ati gasit sa comentati ..vedeti-va de treaba voastra ..numai la criticat sunteti buni ...doamne ce ma enerveaza genul asta de persoana ....

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate