Cleopatra Stratan - Ghita
Last Updated: Nov 20 2006 18:23, Started by
tracky
, Jul 27 2006 21:54
·
0

Posted 07 September 2006 - 01:55

Posted 07 September 2006 - 03:58

Ce faci ghita cu viata ta? Nu veni cu mana goala. ARE poante bune. Ii face taicaso melodiile si versurile. Ea le canta ca papagalul. Nene Basarabe, daca la 3 ani fata asta isi compunea singurica melodiile si versurile, aia de la GB ii ridicau statuie. Oare stii ce inseamna un copil la 3 ani de ai asemenea pretentii?
Observ cu surprindere ca sunt multi care cred ca este ceva bun, ceva demn de laudat... ![]() Mie mi se pare ca toata initiativa asta nu aduce nimic bun in afara de bani. Este o afacere din care au de castigat numai si numai parintii/celelalte parti implicate in acest proiect. Un copil de 3 ani nu are capacitatea de a discerne intre ceea ce ii place lui si ceea ce ii spun parintii ca ii place. Deasemenea, nu mi se pare a fi o voce extraordinara (pentru ca la 3 ani toti copiii au aproximativ aceeasi voce...eu cantam in cor in clasa a 5, iar intr-a 8 rageam ca un magar), este evident ca ea nu compune nimic, etc.. Nu stie sa citeasca, deci a fost invatata papagaliceste tot cantecul. Parca a fost Pavel Stratan cu Cleopatra la o emisiune de culturalizare de pe la PRO TV (Teo), iar grija celei mici era sa ajunga la joaca, nicidecum concertul. Prin urmare, eu nu vad decat o afacere demna de toata scarba posibila din lume prin care este rapita copilaria unei fetite de 3 ani si datorita careia Pavel Stratan pierde orice urma de respect din partea mea si a altora ca mine. ![]() ![]() ![]() Banii dezumanizeaza...din ce in ce mai multa lume... ![]() Da-mi voie sa zambesc, fiica mea are 1 an si aproape 2 luni si stie cu exactitate ceea ce ii place si ce nu. Sa iti povestesc despre fiul meu de 5 ani? Capacitatea de a invata a unui copil la o varsta mica este uluitoare. Baiatelul meu stie pe de rost o gramada de povesti aproape la virgula. De exemplu, daca ii citesc o poveste pe care el o stie deja, iar in timpul lecturii schimb un cuvant sau citesc aiurea, are grija sa ma corecteze. Cine are copii stie ce vorbesc, nu spun ca al meu e un geniu, majoritatea prietenilor fiului meu sunt capabili sa faca acelasi lucru. Insa au 4-5 ani. Deci deja batrani ... |
Posted 08 September 2006 - 23:49

De acord. Este o fetita super-geniala. Oare nu e mai bine sa fie indrumata catre o modalitate de a-si dezvolta capacitatile intelectuale in loc sa cante niste melodii compuse de tatal ei, in loc sa spuna papagaliceste niste texte pe care le-a invatat dinainte? Nu sunt nici adolescent, nici frustrat. Doar putin socat... ![]() Este super pustoaica,la fel si melodia,iar clipul e de nota 11! ![]() Ascult aproape zilnic melodiile ei cu mare placere. Pentru ca are talent si face cu placere ceea ce face,nimeni si nimic nu ar trebui sa o opreasca. Cleo poate fi un exemplu pentru alti copii si cred ca va deveni. ![]() Edited by catalinmariescu, 08 September 2006 - 23:52. |
Posted 11 September 2006 - 14:42

de cateva zile am un playlist de 19 melodii...12 a cleopatrei si 7 diverse
![]() |
Posted 11 September 2006 - 14:45

Posted 18 September 2006 - 18:53

din punctul meu de vedere e scumpica foc.o admir pt faptul ca desi e micuta poate face un concert de 2 ore live nu ca altii
![]() ![]() |
Posted 29 September 2006 - 13:51

|
Posted 30 September 2006 - 19:05

Imi place zuzu-zuzu
![]() Iar afara ... Pe o frunza ...isi intreaba ... Buburuza ..buburuzu .. De-o mai poate s-o amuze .. El desigur ii raspunde :ZUZU-ZUZU... ![]() Edited by Dida, 30 September 2006 - 19:51. |
Posted 30 September 2006 - 19:37

orice ar face la varsta ei e imposibil sa n-o placi, e o scumpa!
![]() |
Posted 30 September 2006 - 19:51

Posted 30 September 2006 - 22:29

wake the fuck up people!!!!!
in romania a ajuns sa faca bani un copil de 3 ani care n-are nici o treaba au intrebat-o aia despre ce e vorba in cantec si nu stia nimic mai stiu si eu ca pe la 3 ani invatasem iarna de cosbuc da nu aveam habar despre ce era vorba acelasi lucru doar ca asta e televizata cat despre melodie....mai bine ascult discografia haddaway |
|
Posted 30 September 2006 - 23:56

wake the fuck up people!!!!! in romania a ajuns sa faca bani un copil de 3 ani care n-are nici o treaba au intrebat-o aia despre ce e vorba in cantec si nu stia nimic mai stiu si eu ca pe la 3 ani invatasem iarna de cosbuc da nu aveam habar despre ce era vorba acelasi lucru doar ca asta e televizata cat despre melodie....mai bine ascult discografia haddaway ![]() |
Posted 01 October 2006 - 11:34

wake the fuck up people!!!!! in romania a ajuns sa faca bani un copil de 3 ani care n-are nici o treaba au intrebat-o aia despre ce e vorba in cantec si nu stia nimic mai stiu si eu ca pe la 3 ani invatasem iarna de cosbuc da nu aveam habar despre ce era vorba acelasi lucru doar ca asta e televizata cat despre melodie....mai bine ascult discografia haddaway |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users