Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Viteza Download

PROGRAM COMPRIMARE VIDEO SIMPLU,G...

Reparatie termostat Rehau H 230

La multi ani @Cojocel!
 Recomandari Baby monitor Wi-Fi!

GENER8ION, 070 Shake - Neo Surf (...

Trusa unghii profesionala

La ce sa ma astept la urmatoarele...
 Sunt dese/normale ofertele de van...

Comanda online geaca

Îmbracaminte anti frecare

Caut o piesa muzicala
 Ce reprezinta Free Dos?

Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...

Cleopatra Stratan - Ghita

- - - - -
  • Please log in to reply
115 replies to this topic

v3lsatis

v3lsatis

【HD】

• Grup: Senior Members
spre deosebire de tatal ei, caruia i s-a format gura dupa sticla si nu poate vorbi, ea pronunta cuvintele foarte bine.
bravo ei !
si  :finger: morandi, akcent, blondy, s.a.m.d.

add

add

Senior Member

a fost ieri pe acasa si e prea isteata pentru varsta ei, stie sa scrie,  a explicat cum intelege ea versurile cantecului ala care-l canta cu tasu...  poate e bagata prea devreme in biznis, dar clar are capacitati mult peste varsta ei.

adishior

adishior

Junior Member

• Grup: Members
Nu merge nimeni la concert astazi???

Dupa parerea mea, daca o sa continue in ritmul asta fata va avea foarte mare succes, e fetita foarte isteata si foarte frumoasa. Cu siguranta va avea tatal ei grija sa ii calauzeasca pasii in lumea asta a showbisului. Multa bafta!

icynoangel

icynoangel

Active Member

ronline83, on Aug 18 2006, 20:03, said:

Eternul nemultumit...ia si asculta muzica romaneasca ca daca ai cap poti sa alegi cateva trupe foarte bune. Dar dupa lista enuntata se pare ca mai ai de recuperat.

Ai putea sa enumeri acele trupe "foarte bune" dupa parerea ta?

Edited by icynoangel, 21 August 2006 - 08:58.

GreuHip

GreuHip

Member

E super dulce fetita si dragalasa din cale afara, cred ca doar unii adolescenti frustrati nu pot aprecia acest mic ingeras, insa sa speram ca-si vor schimba opiniile cand se vor maturiza.

Edited by GreuHip, 21 August 2006 - 09:10.

crz

crz

Senior Member

add, on Aug 19 2006, 12:00, said:

a fost ieri pe acasa si e prea isteata pentru varsta ei, stie sa scrie,  a explicat cum intelege ea versurile cantecului ala care-l canta cu tasu...  poate e bagata prea devreme in biznis, dar clar are capacitati mult peste varsta ei.
De acord. Este o fetita super-geniala.

Sa-mi explice si mie cineva ce castiga ea dintr-un concert sustinut la 3 ani.  :huh:

Oare nu e mai bine sa fie indrumata catre o modalitate de a-si dezvolta capacitatile intelectuale in loc sa cante niste melodii compuse de tatal ei, in loc sa spuna papagaliceste niste texte pe care le-a invatat dinainte?

PS:

Nu sunt nici adolescent, nici frustrat. Doar putin socat...

tibi928

tibi928

New Member

Fetita e clar talentata. Nu cred c-a fost scoasa in fata pentru un ban in plus. Si nu m-as avanta sa-i prevad un viitor stralucit in muzica. Nu e obligata sa confirme - are 3 ani, si la varsta asta iti place sa te joci. Chiar si de-a muzica. Pentru cei care vor sa asculte online melodia ei, si sa-i vada videoclipul, e aici.

Edited by xella, 29 August 2006 - 10:54.

Ramona22

Ramona22

New Member

E tare rau pustoaica!

Konte

Konte

Member

• Grup: Banned
Dap, o fredoneaza tota lumea... faine versuri mai ales aia cu "plecat dupa hranitza". O canta un copil, sunt versuri pt un copil

GreuHip

GreuHip

Member

crz, on Aug 22 2006, 15:29, said:

De acord. Este o fetita super-geniala.

Sa-mi explice si mie cineva ce castiga ea dintr-un concert sustinut la 3 ani.  :huh:

Oare nu e mai bine sa fie indrumata catre o modalitate de a-si dezvolta capacitatile intelectuale in loc sa cante niste melodii compuse de tatal ei, in loc sa spuna papagaliceste niste texte pe care le-a invatat dinainte?
PS:

Nu sunt nici adolescent, nici frustrat. Doar putin socat...

e foarte greu ca un copil sa tina un concert de doua ore
daca nu o face din placere se plictiseste repede si nu o sa mai urce pe scena
fetita isi urmeaza harul, nu o poti obliga sa faca ceva ce nu-i place din cauza ca tu crezi ca e mai bine asa
-sunt oameni mai putini inteligenti ce au o viata implinita si fericita

randiama

randiama

New Member

fetita e o dulceata orice ati zice,e foarte bine ca este asa desteapta si oricum melodia este ca pentru o fata de varsta ei

AIWAMAN

AIWAMAN

Moderator

cretacic, on Aug 12 2006, 01:04, said:

ma apuca rasul dar si revolta cand ii aud pe unii spunand ca melodia asta e minunata, superba sau mai stiu eu cum...atunci, dragilor, melodii gen "every breath you take", with or without you" sau "it must have been love" cum sunt?   comparam jegurile astea moldovenesti sau romanesti, gen stratan, banica junior si multi altii cu muzica adevarata??  fratilor, e vorba de muzica!  wake up!   aceasta fetita a lui stratan are realmente voce, insa numai simplul accent moldovenesc ma irita, iar videoclipul nu are legatura cu o fetita de 3 ani, ce sa mai spun de versuri...
se face o mare si penibila confuzie intre muzica, versuri, talent si carisma...fetita cleopatra, pe langa penibilul numelui, pare a avea talent si e draguta, cel putin in clip, deci are carisma, insa muzica e de joasa calitate iar versurile sunt ofensatoare pentru un minim bun gust.
01. fata are 3 ani si vorbeste destul de clar as putea spune chiar mult mai bine decat multi dintre noi
02. spectacolul ei a fost filmat pt GB.(e cel mai mic artist ce a sustinut singura un live
03. de ce compari mere cu pere? Roxete cu Stefan banica Jr? Loool uite cine vorbea de penibilitate!
04. versuri penibile? ce versuri ai fi dorit pentru 3 ani?Tu la 3 ani...cum erai!?
05. NU UITA un lucru ARE 3 ANI si pt 3ani echipa ce a lucrat la realizarea videoclipului....a ramas masca privind cu cata placere colaboreaza fata lui Stratan cu ei!

Ma intereseaza daca a zarit cineva CDul si pe unde...ca incerc mereu prin benzinarii la mine in zona(unde l-am gasit si pe Pavel) si degeaba:(

dutisor

dutisor

Junior Member

Este incredibil cum incearca moldovenii astia sa scoata bani din orice !
Las la o parte talentul fetitei, dar v-ati gandit cat de mult este chinuita ea ?
Pe cand o acuzatie de la stapanire pentru "rele tratamente aplicate minorilor" ?

shobi

shobi

dabăl iu ti ef?

Basarab, on Aug 18 2006, 16:52, said:

ARE poante bune. Ii face taicaso melodiile si versurile.
Ea le canta ca papagalul.
cam asta fac toti "artistii" romani care nu-s in stare sa-si compuna singuri melodiile ... (no offense xella)

oricum, eu zic ca are mare potential ... si se vede ca stie cu cantatu, dupa cum tine ritmul melodiei & so on :)

si in primul rand, melodia asta te face sa zambesti ... nu la asta se rezuma totul ? la transmiterea unei anumite stari ?

GABBO

GABBO

Senior Member

Imi aminteste de Jordy (cine mai stie melodia Dur dur d'etre bebe?).

Eu cred ca ar trebui ca copila aia sa fie lasata sa creasca, are ea timp sa cante.

ciprianv

ciprianv

Member

tracky, on Jul 27 2006, 22:54, said:

Personal cred ca e foarte frumoasa melodia si se vede ca e fetita lui Pavel Stratan :D
O ascult aproape in fiecare zi

sus

sus

Junior Member

pe 17 septembrie Cleopatra va canta la Chisinau

p.s. clipu Ghita

vj_Heaven

vj_Heaven

Senior Member

Fata e super isteata.. sound-ul e ok dar vocea ei cam strica melodiile :D S-a cam grabit Stratan sa-si faca plodu artist/vedeta. :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate