![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Router TEW 432BRP
Last Updated: Oct 24 2009 10:29, Started by
di eGO
, Jul 27 2006 14:55
·
0

Posted 15 October 2009 - 15:30

Din punct de vedere setari nu par a fi probleme...
Poate nu ar strica un log HijackThis postat pe aria Devirusare sa verifici un pic partea cu virusii... Bafta! |
Posted 17 October 2009 - 14:35

Inca nu am facut log-ul, insa am reusit sa fac sa functioneze pe laptop internetul cu Shared Key. Dar aceeasi situatie. Internetul inca cade. Deci presupun ca nu este nici o problema la tipul parolei sau la laptop/PC, ci este de la router. Voi face in seara aceasta daca am timp sau maine acel log, insa internetul cade in acelasi timp pe ambele calculatoare, deci nu cred ca este vreo problema de virusi.
|
Posted 17 October 2009 - 15:39

Incearca sa micsorezi MTU.
De la 1492 in jos. Ce versiune constructiva ai? A,B sau C? |
Posted 17 October 2009 - 19:16

Am micsorat MTU la 1280 acum o ora, si a picat internetul doar de 2 ori daca nu ma insel. Ceea ce practic este un record. Nu sunt sigur in privinta versiunii, dar cred ca este B, pt. ca pe spatele routerului scrie B1.
|
Posted 17 October 2009 - 19:55

In atasament ai ultimul firmware pentru TEW 452BRP versiunea B1.
Verifica ce firmware ai in router. Daca ai un firmware mai vechi poti face un upgrade la noul firmware. ![]() Este bine sa folosesti IE cind intri in GUI. Trendnet-urile fac uneori "fiže" la unele setari. Ma lovisem de problema asta la un 432BRP. Nu se putea seta ora decit din IE. |
Posted 24 October 2009 - 10:29

Mi-am luat zilele astea un router trendnet tew-432brp si nu pot sa-l instalez, nu il gasesc in windows 7 de nici o culoare....am net de la o retea de cartier , de la ilink, deci am ip static. help pls...ma chinuiesc de 3 zile sa-i dau d cap si nu reusesc.mi-a scos peri albi.Poate exista careva care sa aiba rabdare sa-mi explice cum pot sa-l instalez pas cu pas...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users