Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei
 E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM
 Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard
 3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...
 

Construieste-ti singur casa

- - - - -
  • Please log in to reply
118 replies to this topic

#19
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
Pai firme de arhitectura sint sute.
Si atunci ce rost are sa mai iau proiectul de la el ?
Ca doar tot firma este.

robmih, sa nu-mi spui mie ca cine isi face o casa in zilele noastre nu vrea sa plateasca o firma s-o construiasca si incearca singur, pai cine e nebun, sint unii care nu pot sa bata un cui.
Cit despre pret, e indoielnic, calculul tau e sumar, la un zid de 14 m intra mult mai mult material, tinind cont ca o caramida de BCA are dimensiunile 25x30x60.
Adica doar pe un rind ar intra 15 caramizi si 1 m cub are cred eu cam 21-22 caramizi.
Daca vrei un deviz real la o casa, am un prieten care are toate cheltuielile contabilizate si iti pot spune cit l-a costat cu tot cu tencuiala, solutii de lipit, saci de faianta.
Eu am dat pe toata gresia si faianta din baie, hol si bucatarie vreo 30 milioane, asta la bloc unde baia are 2 m patrati.
Ar mai fi o posibilitate sa vii tu sa ii faci o camera mai ieftin decit a facut el, si atunci ar fi ceva.

#20
robmih

robmih

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 07.08.2003
Burvi, din pacate, esti informat gresit
O caramida BCA clasica are 24 x 20 x 60 cm
Daca asezi caramida pe latura de 20 cm ar iesi din calcule ca la 1 mc = 5 mp ( ar fi 5 felii de 1x1 m, corect?)
Suprafata peretilor din baie ( baia fiind de 2 x 2) este 2,5(inaltimea) x 8 m desfasurati = 20 mp. La un calcul de 300 000 lei/mp faianta ( deci nu cea mai ieftina)= 6 mil. Daca iei d-aia de 150 000 mp de la Cesarom ( sincer nu mai stiu exact pretul) fa si tu un calcul cat iese. La baie mai scazi suprafata usii si a geamului ( cine are). Daca ai peretii drepti ar trebui sa bagi 4 saci de adeziv adica vreo 500 000 lei cu totul.
4 mp de gresie =1 000 000 lei cu aproximatie !
Bucataria , sa zicem ca are toata suprafata dubla, dar mai scazi geamul, care sigur il are fiecare !
Cu totul, cu aproximatie ar iesi pana la 25 mil. Si asta daca iei faianta si gresie italiana sau de oricare d-afara.
La suprafata bucatariei iesi mai ieftin la adeziv pentru ca in principiu nu sunt atatea colturi si masti de tevi de scurgeri...

Din tot ce am scris cred ca observi ca la documantare nu stau tocmai prost...

#21
robmih

robmih

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 07.08.2003
Si inca ceva !
Proiectul nu-l iei de la mine: eu iti spun, iti arat si te ajut sa-l cumperi la aproape 30 %din pretul local ! Legal !
In toate proiectele camerele au dressing, deci dulapuri ingropate, ceea ce rezulta o economie la mobilier, sifonierele disparand pur si simplu ! Cine are curiozitatea sa vada cat costa un sifonier??? Si cat spatiu ocupa un sifonier, daca stie careva...si cat spatiu pierzi la un sifonier ( cel deasupra lui ma refer)

Si mai este un lucru: varsta ! este direct proportionala cu deschiderea catre un lucru nou !
Tin minte pe taica-meu care imi zice cu o ocazie similara ( ma preocupa un racitor de apa de capacitate mare pe vremea aia...) "Dar nu mai are nimeni in Bucuresti d-asta !" , " Ei si?" - i-am raspuns ! "Tocmai d-aia ma roade sa-l fac, ca daca exista imi era ff usor sa-l copiez !" Si pana la urma l-am facut si merge si acum (dupa 5 ani !) la parametrii preconizati.

Totul este sa vrei cu adevarat !

Iar aceasta oferta este adresata tocmai celor fara posibilitati.

Burvi, cred ca alea 30 mil te-au costat cu tot cu manopera, gresesc? Din astia 30 , cat au costat materialele, de curiozitate !?
Este o traditie printre mesteri ca pretul sa fie cat materialul, desi munca este aceeasi. Zice el "Domnle, daca gresesc ma pui sa o cumpar" dar inainte de asta te pune sa iei 1-2 mp in plus " Sa fie !"

#22
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
Da, asa e cu mesterii sint hoti si am o ura pe ei ...
Un sifonier de dormitor 220x60x250, mi s-a cerut 400 euro cu totul, si mi l-am facut singur si m-a costat 250 euro.
Aici iti dau dreptate, dar eu ma refeream la cei multi, cu bani, care din snobism n-ar pune mina pe nimic...
Dimensiunile la bca le-am luat de la Baduc, unde costa 1580000 metrul cub.

Dar la treaba cu gresia te contrazic, in primul rind, nu sfatuiesc pe nimeni sa-si ia de 150000 pentru ca difera dimensiunile cu pina la 1 mm.
La 10 faiante ai o diferenta de 1 cm si iti iese ca un c...
Eu am pus faianta de 450000 si gresie de 400000, manopera a costat 3 milioane, dar din cauza ca m-am zgircit la bani, am cautat pe unii ieftini, am avut ghinionul sa dau peste niste amatori si mi-au pus-o aiurea.
In holul de 2x2 m au pus 4 saci de adeziv, si cind i-am dat afara si am chemat o firma adevarata, au curatat totul si mi-a intrat material pe jumatate.

Eu nu vreau sa zic ca serviciile tale trebuie ignorate, am doar o obiectie la modul in care expui problema, ii face pe multi sa devina suspiciosi.
Ca faci proiecte mai ieftine, este ok, dar eu proiectele mi le fac singur.
Constructia in practica e mai greu de realizat, asa pe hirtie cred si eu ca e simplu.

#23
robmih

robmih

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 07.08.2003
Burvi, revin cu o precizare...

Nu eu fac acele proiecte... si le cumpara fiecare... eu doar ii arat, il ajut sa-l cumpere de unde stiu ca sunt la jumatate de pret fata de aici.. si in pretul ala intra planurile propriu-zise, schita electrica, alimentarea cu apa, inclusiv o lista de materiale necesare.

In alta ordine de idei, recunosc , poate am avut si o exprimare mai greoaie in expunerea mea... se poate ! Nu sunt asa bun la vorbe ... dar ceea ce as  vrea sa se inteleaga este ideea !

Toata lumea se intreaba cat costa o casa si se opresc la preturile care le primesc de pe la firme. Eu am mers mai departe si am calculat si celelalte variante.
Se platesc taxe, impozite, salarii, si altele in plus...care fac pretul sa creasca de 2-3 -4 ori in plus. Se platesc in fapt armata de creiere spalate ( care sunt cei de la mistrie), ii platesi pe cei ce stiu sa stea cu o schita-n mana, platesti pe bosii de la birouri care stau la aer conditionat cu tel-n mana....Cand incepi sa aduni ai sa vezi ca nu sunt tocmai putini.

Eu sunt de acord ca nu toata lumea ar putea face asa ceva. Dar atunci cand nu ai bani si chiar vrei ceva de la viata, incepi sa gandesti si sa analizezi !
Sunt de acord ca faianta pusa de tine acasa este foarte buna calitativ, dar senzatia mea este ca tot aia de 150k lei este cea mai bine vanduta si asta pentru ca nu isi permit mai mult. Eu tocmai acelora ma adresez, in care recunosc ca ma regasesc si eu.

Din propria-mi experienta am invatat ca daca nu esti mai indraznet ingrosi randurile celor impacati cu soarta lor- si ii includ aici si pe parintii mei ( din pacate)

#24
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
Crede-ma ca in cazul celor care nu-si permit, functioneaza vestitul proverb englezesc : "Sint prea sarac sa-mi cumpar pantaloni ieftini" .

Cei care se zgircesc sint chiar micii gospodari gen Minitehnicus care vor ei sa le faca pe toate, si sint destui pe la noi.

Eu sint de parere ca daca vrei sa faci o treaba sa chemi pe cine se pricepe mai bine, si are si scule si multe altele.
Tu stii cit am dat pe sculele pentru prelucrat Pal ?
Sau cit costa sculele pentru zidarie ?
Masina de taiat faianta, si tot felul de accesorii ?
Si daca si le cumpara cineva, face constructia dupa care ramine cu ele, sau il sfatuiesti sa-si deschida firma ?

Eu am inteles mesajul tau, dar proiecte si instalatii electrice, de scurgere si altele iti faci foarte usor, chiar cu Sierra 3d home deluxe architect.

#25
robmih

robmih

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 07.08.2003
Ok !

Revin cu lamuriri:
- pentru ceea ce propun eu nu trebuiesc scule de zidarie. Nu se umbla cu ciment, mortar decat la fundatie
- absolut totul de poate face cu ciocan, bromasina, o mistrie, boloboc, fierastrau, surubelnite. O scula de taiat faianta este cateva sute de mii lei, in functie de producator. Toate astea se pot cumpara cu 500-600 euro de pe piata, noi , cu garantie. Le poti folosi oriunde dupa aia, oricum intr-o casa trebuiesc permanent.
Daca citesti atent ai sa vezi ca am zis ceva de materiale standardizate.

#26
jotte_ct

jotte_ct

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 551
  • Înscris: 19.06.2003
Ok, am citit thread-ul asta, pare interesant ce spui tu Rob, deci pe scurt cu 17k euro in 3 luni mi-am facut casa. Si mai trag concluzia ca te adresezi celor fara bani!? Ok, acum vine intrebarea mea: unde se va construi casa? Cat va costa terenul? Pentru ca daca omul este "sarac" si cu chiu cu vai scoate banii de casa, daca el are bani si gaseste sa-si cumpere teren numai la 20mile de locul sau de munca... probabil ca costurile de deplasare/masina pe termen lung il vor saraci de tot. Romania inca nu are facilitatile din vest: ai casa la "tara"? nu-i nimic, te sui in masina mergi putin si ajungi la supermarket de unde te aprovizionezi.
Deci nu am vazut nimic legat de costul si pozitia de amplasare a locuintei. Daca imi vei raspunde ca asta este treaba clientului, gresesti, pentru ca in acel moment te vei adresa celor care au bani si nu celor saraci.
Doar parearea mea (2 centi).

#27
robmih

robmih

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 07.08.2003
Fratilor,

pai acum ma luati drept ANL?

eu am zis, si cred ca am fost inteles de majoritatea, ca pot acorda consultanta CUM se poate construi facand mari economii.

Daca deschid un thread cu terenuri, nu mai are sfarsit p-orma.
O suprafata onorabila si cat de cat suficienta ar fi undeva la 500 mp.
Acum, fiecare isi evalueaza potentialul si decide ce si cum...

Daca ma impropietarea Cuza la 1860 si ceva, acum eram in stare sa dau si solutia asta... pana atunci astept urmatoarea improprietarire.
Dar , de cateva saptamani, s-a dat o lege cu acordarea de terenuri pentru tineri. Trebuie sa ajungeti la Consiliile Locale ! E , deocamdata, singura mea sugestie !

#28
Ares

Ares

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,227
  • Înscris: 13.01.2003
Sunteti culmea :)
In primul rand ca parca stabilisem sa nu mai discutam pe thread-uri de la bursa :) si in al doilea rand nu inteleg de unde scepticismul asta...
Omul a venit o idee si vrea sa o vanda. Peste tot in lumea asta civilizata se foloseste consulting-ul. Pe la noi nu prea, pentru ca romanu' e prea capos si le stie el pe toate... :D (deh, stiu din proprie experienta)
@jotte_ct - Unde naiba ai vazut tu oameni saraci in Romania care sa-si faca casa? Poate aia care o fac din chirpici.  Momentan o casa este un lux, mai ales in orasele mari. Poate pe dealuri si campii sa fie alta situatia :D
Nu va suparati pe mine, dar mi-a venit si mie sa dau cu opinia in thread :)

PS. Am vazut ca s-a pomenit de minunea aia de lege pentru tineret... E doar o alta tzeapa a PSD. Daca exista teren se duce numai spre piloshi iar la mine la sector deja mi-au raspuns ca nu au asa ceva... (de acord ca poate situatia sta altfel in tzara, dar in Bucuresti stiu ce vorbesc)

#29
jotte_ct

jotte_ct

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 551
  • Înscris: 19.06.2003
Ok ares, cumpara idea, eu nu am nimic impotriva. Problema ta este alta: eu am intrebat ceva iar tu imi raspunzi cu alta intrebare! Am crezut ca discutam!? Pai ideea de baza nu este ca poti sa-ti construiesti o casa mai ieftin? Bun, pai si cui ne adresam? Celor care au bani? Daca da, atunci am dubii ca unul cu bani isi va construi cu mana lui singurel o casa numai ca sa iasa mai ieftin. Vorba cuiva, poate nici nu stie sa bata un cui. Pe urma, orice idee este o "afacere". Rob aici vrea sa faca o afacere, fi tu sigur ca nu vrea sa te imbogateasca pe tine! Problema lui este ca inca nu stie cum s-o inceapa si daca va merge. Pe urma Rob, scuza-ma daca te-a deranjat intrebarea, dar daca pornesti "afacerea" te asigur ca intrebarea asta o vei primi de la 8 din 10 clienti. Daca le raspunzi si lor cum mi-ai raspuns mie, probabil ca o sa ramai cu un client din 10.
Ares, nu te supara, dar eu traiesc intr-o lume "civilizata". Aici daca mergi la o librarie care vinde numai pixuri si intrebi vanzatorul la ce foloseste ceea ce vinde, vei primi o explicatie detaliata, chiar si un demo. Nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun, si nici nu ma voi stradui. Apoi, pentru cultura ta generala, sa stii ca virgula casele din chirpici bine construite sunt dintre cele mai sanatoase dpdv al sanatatii asigurate pentru cel care traieste inauntru.
Eu am incercat sa fiu constructiv, dar cum cineva spunea aici "peste tot in lumea asta civilizata se foloseste consulting-ul... la noi nu prea ca romanu' e prea capos si le stie el pe toate...", probabil ca ar trebui sa nu ma bag, ca sigur nu ma pricep.
Va doresc o zi buna la toti!

#30
robmih

robmih

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 07.08.2003
@jotte_ct

Uiti un lucru esential atunci cand vorbesti de teren, de fapt asta e si motivul care m-a tinut departe de subiectul asta: LOCATIA

Acest forum il citeste bucuresteanul din Amzei, il citeste giurgiuveanul de la Dunare, il citeste brasoveanul din Poiana, il citeste si varu' Sandel din nu stiu eu ce comuna sau sat.
In toate aceste locatii preturile terenurilor variaza in functie de asezare si facilitati.
Una este pretul in buricul targului si alta este la periferie.

Vrei o solutie care isi poate permite si bunica din pensia ei? cateva sute de ha pe LUNA cu 25 $ tot ! Glumesc, n-o luati in serios !

Pot sa-ti spun ca o surubelnita costa in linii mari cam la fel in toata tara, dar nu pot spune acelasi lucru despre terenuri.
Eu pot sa spun ca ORIUNDE IN ROMANIA se poate construi cu banii astia, este un lucru verificat. Ca sunt diferente intre preturi la materialele de constructii sunt de acord dar ele nu depasesc 10-15% per ansamblul tarii, ma refer strict la materialele de care vorbesc eu, nu ciment, nisip, var, etc. Acum, dupa cum vrea fiecare poate sa-si cumpere teren unde pofteste dar ce pot eu sa spun ca aceasi constructie costa la fel oriunde ai face-o

Nu toti cei care au nevoie de casa are nevoie si de teren.
Sunt situatii in care in aceeasi curte cu parintii se mai poate construi inca o casa.
Sunt terenuri mostenite, redobandite, etc. trebuie sa recunosti ca subiectul asta este foarte stufos.

Insa ce ii leaga pe toti cei carora ma adresez este : nevoia de locuinta

#31
Greuceanu

Greuceanu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,273
  • Înscris: 12.03.2003
ok, robmih am citit tot ceea ce ai scris pina acum. Nu vreau sa fiu malitios, insa trebuie sa fii constient ca te adresezi unei piete in care tepele sint destule. Plus de asta, marea majoritate a membrilor acestui forum au acolo sus la mansarda rotite care se invirt destul de bine. What's the point? Pai, fii putin mai putin eliptic si cu mai multe date concrete. Pina acum, eu, ca cititor al posturilor tale, am inteles cam asa: tu ai o solutie pe care esti dispus sa o vinzi (hai sa-i spunem mai bine o idee) cu 250Euro si asta ma ajuta pe mine sa economisesc nu stiu cit. Eu ar trebui sa iti dau tie banii astia si tu sa imi transferi intr-o forma oarecare cunostintele pe care le-ai adunat.

Scuza-ma, dar parca ceva nu merge. Daca eu vind aceste informatii cu 10 euro?

Ai fi dispus la un contract cu clauze ferme si penalitati dure prin care sa te obligi ca in schimbul sumei cerute de tine constructia propriu-zisa sa nu depaseasca valoarea indicata de tine?

#32
370677271050152

370677271050152

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 554
  • Înscris: 19.05.2002
:OK:
Eu va asigur cu materialul lemnos:
scandura, corni, grinzi, balustrii (stilpisori de balustrada)si divers mobilier din lemn masiv

#33
robmih

robmih

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 07.08.2003
@ greuceanu

:)

Daca vinzi mai departe cu 10 euro, e treaba ta.. nu detin exclusivitatea ideii.
Eu nu sunt decat un observator al realitatii.
In momentul in care iti faci un necesar de materiale ( in baza unui proiect)  pleci prin magazine si aduni preturi, fiecare este in stare sa isi faca un deviz estimativ.
Inca odata spun: eu nu vand o solutie dospita de mine ! Eu arat celorlalti CUM se face.
Daca cineva este interesat, ma intalnesc cu omul, ii explic cum sta treaba. Apoi el SINGUR isi face rost de preturi si imi verifica cele afirmate.
Dupa ce constata SINGUR ca am dreptate, ii pun la dispozitie documentatia TEHNICA adica manuale, carti si Video caseta cu instructiuni.

Deci toata tranzactia se incheie abia in momentul in care omul este convins de ceea ce spun. Iar ceea ce spun eu il poate verifica fara nici o problema la 2-3 depozite de materiale

Inca odata: eu stiu destul de bine piata dar il las pe el sa ma verifice daca am dreptate sau nu.

In aceste conditii nu cred ca este necesar un contract. Este la latitudinea fiecaruia sa mearga sau nu pe sugestiile mele.
Daca i-as face eu casa, atunci s-ar schimba povestea... dar uite ca mi-ai dat o idee buna... promit sa studiez  !

#34
jotte_ct

jotte_ct

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 551
  • Înscris: 19.06.2003
Oh my God... te rog trezeste-te Rob... cand ai mentionat chestia cu "caseta video" gata mi-a (re)venit sentimentul de "deja-vu". Nu te supara - si aici sper sa gresesc - dar America este plina de astfel de "oferte". Peste tot, in posta, la telefon, pe email. Numai sa intinzi mana si sa le iei, sau sa spui cuiva in gluma ca esti interesat - gata nu mai scapi de ei. Ba mai mult, unii merg pana acolo de-ti ofera si "garantia" ca iti primesti banii inapoi in cazul in care le dovedesti ca nu au avut dreptate! . Greuceanu a pus punctul pe "i". Stiam eu ca acolo ajung numai prostiile si nu lucrurile bune - din pacate :(  Si in general tinta este catre persoanele care au acumulat cate ceva cu chiu cu vai si sunt dornici sa-si implineasca visul (casa in cazul asta). Ei sunt mai labili, mai creduli si spera ca le-a pus D-zeu mana pe cap, sau ma rog, ca o sa le-o puna in curand. Dupa cum stiu eu ca au "evoluat" lucrurile astea pe aici, probabil cam este timpul sa apara si acolo, nu? Intârzierea datorata distantei... :) Poate ar trebui sa ma intrebi pe mine ce-i la moda aici si ce ar "merge"?
Dar lasand gluma la o parte, sa stii ca nu vreau sa te jignesc sau sa te simti jignit. Parerea mea este ca daca intr-adevar ai verificat si idea aia este asha de grozava, ar trebui sa mergi la cateva companii de constructii si sa incerci sa te incârdeshti cu ei... adica sa vorbesti cu "seful" si sa-i spui ca cu idea ta, ei vor putea sa vanda cu xx% mai putin pe piata, ca atare le vor creste vanzarile si orice manager cu putina experienta nu ar spune nu la o astfel de propunere, cel putin unul caruia i se roteste o rotitza in cutiutza. Aici itzi tin pumnii.
Daca incerci sa faci ceva cam cum era chestia aia care am vazut-o de curand (cateva luni bune) pe aici: pentru o suma modica (intre 19...39$) vei primi un pachet cu o caseta video, softul aferent si cu instructiuni complete cum poti sa salvezi DVD-uri pe CD-ROM la aceiasi calitate, numai avand un computer si un CD-RW - banii inapoi garantat. Tu cu minime cunostinte de computere, chiar crezi ca asta este ceva true? Ca si cum ti-as spune eu acum ca-ti vand o caseta video unde te invat cum sa bagi un elefant intr-un Trabant!? Peste tot ma "leg" de caseta video si sa-ti si spun de unde vine: in SUA prin lege este interzis sa vinzi ceva atat timp cat clientul practic nu primeste nimic ad labam, si asta din cauza scamelor de imbogatire piramidala pe internet. Ca sa fie si mai creduli, au bagat si chestia sta cu banii inapoi garantat (de obicei intr-un termen de 30 zile in caz ca nu esti multumit - dar atentie, trebuie sa dovedesti ca NU esti multumit.. samd, ma rog, nu cred ca vei avea timpul si banii sa te lupti aici sa primesti inapoi 20$ de la o companie obscura...). Stiu ca acolo nu este "aici"... dar de ce sa nu vina numai lucruri bune, ca doar suntem prea saraci ca sa cumparam ceva ieftin...
Imi pare rau ca am "vorbit" atat de mult, nu vreau sa-ti "scufund corabiile" Rob, dar ai grija si iti doresc succes; nu este nevoie sa-mi reply la mesaj... numai ca daca dl. Greuceanu are dreptate si este o scama, ai gresit ca ai venit cu ea aici. Eu m-am saturat de scamari pana peste cap :)

#35
robmih

robmih

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 07.08.2003
@jotte_ct , fara suparare, ai neamuri bulgare? Numai ei sunt suciti asa...

Mai omule, este chiar atat greu sa intelegi ca nu vand casete? Ci doar folosesc niste mijloace de a-i arata omului CUM se face?
In momentul in care am sa fac o casa ca asta o s-o folosesc pe post de demo. dar chiar si atunci am sa filmez pas cu pas toate etapele si am sa le prezint...


In opinia ta ar trebui sa folosim si acum porumbeii pentru mesaje? Intre timp s-a invetat si posta, stii , de cateva sute de ani...

Folosesc, dupa cum cred ca a inteles toata lumea, TOATE mijloacele moderne : carti , video, calculator...
Sunt doar mijloace de informare. Atat !

Si apoi, dupa cum am scris dar te incapatanezi sa nu vezi, toata tranzactia se incheie dupa ce omul este convins de posibilitatile de realizare.
Eu nu-i trimit contracost nimic si nu astept 30 zile sa treaca ca sa nu ii mai dau banii inapoi. Pur si simplu el plateste DUPA ce a inteles cum stau lucrurile.
Evident ca abia atunci ii pun la dispozitie documenatia tehnica, adica abia atunci el va pricepe cate cuie trebuiesc batute la un perete, la ce distanta, etc...

Nu m-am suparat, drept este ca acest thread este ca o repetitie pentru mine, ma ajuta sa inteleg cum pot pune problema diversi oameni. In ciuda parerilor sceptice, eu nu am decat de invatat. Si pentru asta , sincer, va multumesc !

#36
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
Eu am intuit inca de la inceput ca e vorba de o oferta gen cele americane.
Robmih, te-as intreba eu ce se intimpla daca dupa ce imi spui secretul, eu verific piata si constat ca daca urmez metoda ta, ies mai scump decit daca folosesc metoda traditionala ?
A zis bine cineva ca ar trebui sa faci un contract, eu iti dau 250 euro, tu imi platesti despagubiri daca nu iese ca tine.
Ce zici ?

Te rog sa nu incepi iar ca ma inveti cum sa fac, si imi vorbesti frumos, si imi arati casete.
Eu iti dau tie bani sa cistig ceva nu sa aud cuvinte frumoase...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate