![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Instalare GPS in masina
Last Updated: Aug 07 2006 12:19, Started by
Fubar`
, Jul 26 2006 08:49
·
0

Posted 26 July 2006 - 08:49

am tot sistemul : pocket , gps, harti, cabluri si suport cu ventuza pt pda.
intreabrea este: daca prind suportul pe parbriz , pun pda pe el, nu e nici o problema ca sta in soare in timp ce merg?bate soarele direct pe el, si de asemenea si pe gps.totusi e expus direct la caldura. voi, care aveti , cum ati procedat? plec in EU 24 de zile , deci e destul de mult tinut pe parbriz. plec sapt asta ,asa ca daca ma puteti ajuta ...pls |
Posted 27 July 2006 - 08:05

nu am, dar daca producatorul iti da pana si ventuza pentru a-l prinde de parbriz, inseamna ca nu are nimic.
|
Posted 27 July 2006 - 08:19

Il tin zilnic pe parbriz si n-are nici pe drequ. AI grija totusi cum fixezi ventuza pentru ca al meu a cazut in antena si a scos-o din locas...
|
Posted 06 August 2006 - 21:39

Doar nu lasi PDA-ul in masina la 60 de grade Celsius? Pe langa faptul ca vei deveni tinta hotilor risti sa se strice. Vezi si tu intre ce temperaturi functioneaza aparatul. Nu este ca sistemele OEM de navigatie.
|
Posted 07 August 2006 - 08:22

am tot sistemul : pocket , gps, harti, cabluri si suport cu ventuza pt pda. intreabrea este: daca prind suportul pe parbriz , pun pda pe el, nu e nici o problema ca sta in soare in timp ce merg?bate soarele direct pe el, si de asemenea si pe gps.totusi e expus direct la caldura. voi, care aveti , cum ati procedat? plec in EU 24 de zile , deci e destul de mult tinut pe parbriz. plec sapt asta ,asa ca daca ma puteti ajuta ...pls Doar daca se incinge tare, o sa-ti spuna ca s-a incalzit bateria si ca o s-o deconecteze de la incarcator. Oricum, dupa ce s-a conectat la sateliti prima data, poti sa-l mai pui si in alta parte decat pe parbriz pt ca are semnal... |
Posted 07 August 2006 - 12:17

am tot sistemul : pocket , gps, harti, cabluri si suport cu ventuza pt pda. intreabrea este: daca prind suportul pe parbriz , pun pda pe el, nu e nici o problema ca sta in soare in timp ce merg?bate soarele direct pe el, si de asemenea si pe gps.totusi e expus direct la caldura. voi, care aveti , cum ati procedat? plec in EU 24 de zile , deci e destul de mult tinut pe parbriz. plec sapt asta ,asa ca daca ma puteti ajuta ...pls iti dai seama ca bine nu ii e sa stea la temeperaturi mari pt o perioada lunga.. d-aia mi-am luat suport de ventilatie.. eu am alta pb.. se raceste de la aerul conditionat daca nu inchid gura de ventilatie unde e prins ![]() ![]() |
Posted 07 August 2006 - 12:19

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users