![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
movie stop
Last Updated: Aug 08 2003 12:23, Started by
studentu
, Aug 07 2003 15:16
·
0

Posted 07 August 2003 - 15:16

Hello!
Am vazut ca sunt mai multe posibilitati de a stopa un mc cu ajutorul unui buton caruia sa i se ataseze codul on (release) { tellTarget("m_clip"){ gotoAndStop(_currentframe) } } sau on (release) { _root.m_clip.stop() } dar daca mc-ul al carei instante contine alte mc-uri care l a randul lor contin alte mc-uri tehnica nu mai merge Stiti vreo metoda prin care un mc poate fi stopat indiferent daca mai contine alte mc-uri? :ciocan: |
Posted 08 August 2003 - 10:38

metoda este urmatoarea: pui in script-ul de pe mc-ul principal o functie care sa contina stopuri pentru toate mc-urile "secundare" shi o alta functie care sa contina playuri pentru acestea... shi cand vrei sa-l opresti/play pe principal doar apelezi fct respectiva. E cea mai eleganta metoda... parerea mea!!!
p.s. e logic ca "tehnica" sa nu mearga... de vreme ce tu ii "spui" flash-ului sa opreasca un mc el va opri DOAR playhead-ul din timeline-ul acestuia nu shi pe cele din timeline-ele mc-urilor "secundare"... (suna cam aiurea, ehhh?) |
Posted 08 August 2003 - 12:23

Merci de sfat!
O sa inecerc varianta spusa de tine si pe care desi nu am incercat-o banuiam ca ar merge Speranta mea care era cam de 1% ar fi vrut un cod care sa mearga indiferent daca in mc-ul principal mai adaug alte si alte mc-uri fara a fi nevoie sa mai modific nimic :eek: Nu e vorba de lene dar pur si smplu m-am gandit ca ar fi vreo posibiliatate in flash mx ca sa pot opri derularea tuturor mc-urilor Sa zicem ca intr-un joc vreau sa am posibilitatea de a-l opri oricand ,ce fac? pentru fiecare nivel unde am alte si alte mc-uri stau de fiecare data sa modific codul Mi se apare cam mare bataie de cap :ciocan: |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users