Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Organizare PC - parole, idei/note...

RATB

programare statie icom f15

Patroni exasperati de angajati ca...
 Laptop oferta

Crestere a taxelor de la 1 ianuar...

Recomandare receiver AV

Cand va deveni tehnologia 5G majo...
 Fals pozitiv ?

Masina sprijinita pe 2 roti

Rant MediaGalaxy și alții

Capriori direct pe centura
 Probleme Huepar P04CG !

Easun SMV 8KV vs Growatt SPF 6000ES

FOSSIL vs FOSSLI Romania

Glande salivare infundate

movie stop

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

studentu

studentu

Junior Member

• Grup: Members
Hello!

Am  vazut ca sunt mai multe posibilitati de a stopa un mc cu ajutorul unui buton caruia sa i se ataseze codul
on (release) {
tellTarget("m_clip"){
gotoAndStop(_currentframe)
}
}
sau

on (release) {
_root.m_clip.stop()
}

dar daca mc-ul al carei instante contine alte mc-uri care l a randul lor contin alte mc-uri tehnica nu mai merge

Stiti vreo metoda prin care un mc poate fi stopat indiferent daca mai contine alte mc-uri? :ciocan:

craiuVerde

craiuVerde

Active Member

metoda este urmatoarea: pui in script-ul de pe mc-ul principal o functie care sa contina stopuri pentru toate mc-urile "secundare" shi o alta functie care sa contina playuri pentru acestea... shi cand vrei sa-l opresti/play pe principal doar apelezi fct respectiva. E cea mai eleganta metoda... parerea mea!!!

p.s. e logic ca "tehnica" sa nu mearga... de vreme ce tu ii "spui" flash-ului sa opreasca un mc el va opri DOAR playhead-ul din timeline-ul acestuia nu shi pe cele din timeline-ele mc-urilor "secundare"... (suna cam aiurea, ehhh?)

studentu

studentu

Junior Member

Merci de sfat!
O sa inecerc varianta spusa de tine si pe care desi nu am incercat-o banuiam ca ar merge

Speranta mea care era cam de 1% ar fi vrut un cod care sa mearga indiferent daca in mc-ul principal mai adaug alte si alte mc-uri fara a fi nevoie sa mai modific nimic :eek:

Nu e vorba de lene dar pur si smplu m-am gandit ca ar fi vreo posibiliatate in flash mx ca sa pot opri derularea tuturor mc-urilor
Sa zicem ca intr-un joc vreau sa am posibilitatea de a-l opri oricand ,ce fac?  pentru fiecare nivel unde am alte si alte mc-uri stau de fiecare data sa modific codul
Mi se apare cam mare bataie de cap :ciocan:

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate