![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Papagali Vorbitori
Last Updated: Dec 28 2013 14:28, Started by
Zer0
, Jul 22 2006 22:16
·
0

Posted 19 February 2007 - 22:55

o poza mai veche Apropos de ce ziceati voi ca fetitele nu vorbesc, am o colega la munca al carei perusel este fetita si vorbeste foarte corect, de ex: Cipisor fi cuminte, spiridusule ( spiridusul fiind un tub de sprai :D ), nu ciupi, sa fi cuminte puisor si multe, multe altele. Cred ca este exceptia care confirma regula. |
Posted 20 February 2007 - 00:42

Ce fatza are musetel al tau :)))))Glumeam ...astept filmuletul D
|
Posted 20 February 2007 - 00:44

E frumos din 2 culori. parerea mea ca cei mai frumosi perusi sunt ori dintr-o culoare tot sau 2 maxim. Cei albi moartea mea. Caut si eu o Nimfa Alba Complet, dar nu gasesc nici daca rog frumos :)) <_<
|
Posted 20 February 2007 - 13:20

Este suuuuuuuuuuuuperb! Apropos de ce ziceati voi ca fetitele nu vorbesc, am o colega la munca al carei perusel este fetita si vorbeste foarte corect, de ex: Cipisor fi cuminte, spiridusule ( spiridusul fiind un tub de sprai :D ), nu ciupi, sa fi cuminte puisor si multe, multe altele. Cred ca este exceptia care confirma regula. Vorbesc si fetitele dar mai putin decat baietii(zic asta din experienta mea).Si eu am avut o fetita candva,si zicea 2-3 cuvinte. :) Am avut si baiat care nu vorbea.Cred depinde de firea fiecaruia.Oricum sant simpatici toti ,chiar daca vorbesc sau nu! :coolspeak: |
Posted 21 February 2007 - 14:30

Vand carte Nimfa:
[ http://img520.imageshack.us/img520/1408/copertabunazb5.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Mai jos aveti fiecare titlu din carte: DESCRIERE GENERALA COLIVIILE VOLIERELE CE TREBUIE SA STITI ILUMINAREA TEMPERATURA OPTIMA AERISIREA NUTRITIA CUM SA ASIGURATI NIMFEI O DIETA ECHILIBRATA CARBOHIDRATII PROTEINELE LIPIDELE VITAMINELE MINERALELE APA TIPURI DE SEMINTE MICI TRUCURI DE ALIMENTARE CUM MENTINEM SANATATEA NIMFELOR SELECTIA SI INSPECTAREA PASARILOR LOTUL DE NIMFE PENTRU INMULTIRE TIPURI DE CUIBURI IMPERECHEREA NIMFELOR CAUZELE ESECULUI IMPERECHERII SI INFERTILITATEA NIMFELOR PERIOADA DE IMPERECHERE CONDITIILE IMPERECHERII ALEGEREA SI INTRODUCEREA PERECHILOR INCUBATIA OUALOR CRESTEREA SI DEZVOLTAREA PUILOR DE CE NU SUNT CLOCITE OUALE OUA - PROBLEMA GENETICA - NOTIUNI DE GENETICA SELECTIA NATURALA MEDIUL AMBIANT NUTRITIA ESENTIALUL DESPRE GENE SI CROMOZOMI CUM SE PRODUC MUTATIILE PERICOLELE DIN CASA TEHNICI DE DRESAJ PENTRU NIMFE Este explicat foarte amanuntzit. email: [email protected] ATENTIE: Acesta nu este ID Yahoo Messenger este doar email) Care doreste cartea astept email. Cartea costa 2$. Este o carte electronica. |
Posted 21 February 2007 - 18:49

Eu am un perus caruia i-am taiat aripile atunci cand l-am luat deoarece se suia pe biblioteca si trebuia sa ma catar dupa el:(.Acum este destul de sociabil si mananca orice.A inceput sa imite fluieratul acela cu care agata baietii(stiti voi...cand fluiera un baiat dupa o fata).Iar acum....de cate ori vrea sa iasa din colivie si nu i se da drumul incepe si fluiera in felul acela... :rolleyes:
|
Posted 21 February 2007 - 22:34

Posted 21 February 2007 - 22:36

acum incerc sa pun un filmulet cu musetel al meu pe youtube dupa ce reusesc va dau linkul !!! |
Posted 21 February 2007 - 23:06

fain. parca a zis mama, atata am intels din tot cea zis. Oricum e super :D
|
Posted 22 February 2007 - 13:43

a zis pupa mama baiatu', baiatu, baiatu! e adorabil, sa te bucuri de el! l-am ascultat de nu stiu cate ori :lol:
|
|
Posted 22 February 2007 - 19:10

dap :D acuma dupa ami multe ascultari :D iti dai seama ce vb el acolo..oricum e frumos :D :rolleyes:
|
Posted 22 February 2007 - 22:28

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/v8_agZfMhHo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] sper sa il auziti pe musetel al meu, sa imi spuneti va rog daca reusiti sa il ascultati si daca da ce zice !!!!!!!! Sa te bucuri de el! Si la mai multe cuvinte! :coolspeak: |
Posted 23 February 2007 - 22:59

Cam cate cuvinte stie in total ? :nonobad: Ma bucur ca v-a placut o sa incer ca mai pun filmulete Attached Files |
Posted 23 February 2007 - 23:17

Posted 23 February 2007 - 23:46

ce colorit frumos are :peacefingers: :peacefingers:
|
|
Posted 25 February 2007 - 18:02

ce colorit frumos are :peacefingers: :peacefingers: inca un vers de la musi [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/I-aIcx9oWTg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users