Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

"Viitor cu cap de mort" de Radu Cinamar

- - - - -
  • Please log in to reply
62 replies to this topic

#37
clara_spiele

clara_spiele

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,523
  • Înscris: 04.02.2008

View Postfrancmason32, on Mar 16 2009, 01:44, said:

Daca afirmi ca ai fost acolo, spune locatia exacta, ca sa te putem verifica:)
Propun o cercetare la fata locului. La vara, sau anul viitor. Ce ziceti? Francmason32, suntem onorati sa preiei conducerea expeditei.

#38
probe069

probe069

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 15.03.2009
Mascota, unii dintre noi chiar vrem sa ajungem pe acolo sa vedem despre ce este vorba. Ne poti da indicatii sau ti-a interzis ofiterul?:) Sper ca nu e doar vorba de tine... Da si tu ceva indicii, o ruta, un traseu, ceva acolo.

#39
DIE1

DIE1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 30.07.2008
Locația reală a Kogaionului Geto-Dac este total diferită. Nu se află în Bucegi, ci în Hășmaș. Antecesorii noștri ultracivilizați au construit, anterior devastatorului război nuclear preistoric, anumite adăposturi antiatomice în intimitatea unor masive montane, la două treimi de vârf și o treime de bază. La un asemenea adăpost antiatomic intramontan se referă Radu Cinamar.

Edited by DIE1, 30 March 2009 - 20:15.


#40
cucux

cucux

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 06.02.2008

View PostDIE1, on Nov 9 2008, 17:50, said:

Evident că e ceva adevărat în romanele domnului Cinamar. L... pe"i", de teama Clubului Bilderberg, entre nous fie vorba, o entitate îmbucurător de nesemnificativă.
...ent.

DIE1

As putea sa te contrazic cu "entitate îmbucurător de nesemnificativă". Daca urmaresti clubul Bildenberg si celebrele lor intalniri o data la 4 ani ai putea sa observi ca membrii grupului sunt atent selectionti din oameni putenici (cartele bancare, sefi de state), adica persoane care au cele mai mari influente politice si nu numai. Ai putea sa observi ca aceste intalniri sunt in cel mai mare secret si exista o adevarata armata pentru a-i apara. Acestia sunt cei care schimba guverne, fac razboaie, atentate, dicteaza tot ceea ce misca in domeniul bancar ... ne dicteaza existenta. Iti ecomand cu caldura aceste filme:

SECRETELE INTERZISE ALE PAMANTULUI - The Big Picture - - subtitrare RO
http://video.google....3...31761&hl=ro

RAZBOI FACUT CU USURINTA - subtitrare RO
http://video.google....632570337395685

ZEITGEIST ADDENDUM - subtitrare RO
http://video.google....cumentar ROMANA

Grabiti-va sa le vizionati.
Toate filmele cu tenta politica dispar foarte repede.

Acesta a disparut:
ZEITGEIST THE MOVIE - Ediția Finală - subtitrare RO
http://video.google....cumentar ROMANA

DE CE?
Pentru ca nu se vrea ca populatia sa fie informata.
Cum spunea si:

View PostVIFCOR, on Feb 29 2008, 03:44, said:

Este evident ca un individ informat nu mai este manipulabil in aceasi maniera facila, si poate avea chiar o reactie.

Pentru cei interesati zeitgeist se poate descarca de la adresa http://www.lukasig.com/
Sper sa nu imi iau sanctiuni pentru atatea link-uri.

Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi.
PASTE FERICIT !!!
Catalin

Edited by cucux, 15 April 2009 - 09:02.


#41
radu_cu

radu_cu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 09.01.2009
Acum am reusit si eu sa aflu despre aceasta carte care mi se pare foarte interesanta.Am mai citit carti de acest gen si intr-un anumit fel sunt de acord cu ele.As fi curios daca cei care au zis ca vor merge in zona au si facut-o si daca da ce au aflat.

si am intrat pe site-ul dat de tine dar cand vreau sa iau The movie sunt scos de pe net

#42
GigiBelele

GigiBelele

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 29.06.2009
Cam de 1 luna de zile ma tot framinta data de 21 Decembrtie 2012 si tot cautand si sapand pe net am dat de cartea mentionata.
In Iulie vin in Romania si am decis sa dau o raita prin Bucegi sa vedem daca exista macar un simbure de adevar in cartea asta si daca Mascota e asha tare pe pozitie :)

Daca mai e cineva doritor sa ma insoteasca , lasa un mesaj aici pe forum sa vedem cum ne organizam :) Putem sa o luam asha ca o iesire de weekend. O sa caut intre timp si ceva aparatura cu care o sa pot sa dovedesc ceea ce vad si aud.

Astept mesaje.

#43
Toma_omul

Toma_omul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.08.2009

View PostMascota, on 9th November 2008, 17:21, said:

dragii  mei  stiu  k nick-ul de la  acest post nu prea  inspira  incredere  dar  v-as   ruga sa  credeti  ca  de  fapt tot  ce  este  prezentat de Dm. Radu Cinamar  in cartile sale este  total de incredere si merita  citit  macar ca un adevar care daca luat  in "piept" poate deschide mintea  foarte multor oameni.... lasati asadar teoria  conspiratie la o parte si scrierile domnului Corut si cititi ca asa  mai invatam ceva !   cu  o  oarecare  tragere de inima  pot sa  spun ca  Sala Proiectiilor exista  ! Dece  spun asta ?  Pentru  ca  dupa  ce  am  citit   toate  cartile  autorului am alcatuit un  oarecare   traseu elementar  si am  pornit impreuna  cu  un prieten  cu masina  la   drum!  pe  majoritatea  drumurilor pe  care  le-am  incercat  ne-am  trezit  cu  posturi alea  armatei  care  ne   spuneau  ca  nu avem  voie sa  inaintam din  motive de  securitate  nationala si  care  spre uimihrea  noastra  ne-au cerut sa  ne identificam de  fiecare data ! .....  am indraznit sa  ocolim si  o  luom  la   pas   prin  padure  si era  sa  fim  impuscati de armata care  ne-a  gasit  tarandu-ne  prin  padure  mai ceva  ca  in   filme ...  inainte  sa   fim ridicati si  "condusi" cu arma la  masina si indotiti pe  drum  pana  in  CAPITALA de  UN OFITER INARMAT am reusit sa  observem  niste   vehicule   daca   le  pot numii asa   cam de   dimensiunile  unui  cart mult  mai  inalt  si foarte  aerodinamic  care  pluteau pur  si   simplu asemananduse intocmai  cu descrierea  domnului Cinamar in  cel de-al 3-lea  volum al sau !  asa ca  din  punctul  meu de  vedere  cartile domnunui Cinamar  sunt  Adevarul gol golut!    si  ca  sa  mai raspund  la inca o intreare si am  refer la  faptul ca asceste  carti au ajuns pe  piata .....  ganditiva  doar  ca  cineva a  stiu  ca  vor  fi privite  exact asa  cum sunt  acum  ca  pe  ceva SF.....   Va salut !


Faptul ca nick_ul tau nu inspira incredere nu-i bai ......afara de faptul ca esti un nobady rogi lumea sa creada ....Ce sa creada ? Unde ai plecat la drum cu prietenul tau si ai dat de armata ? Pe ce traseu? Da Nea Caisa date exacte - verificabile ...altfel bati campii .Sunt de sub Sfinx- am stat in statia de salvamont 2 ani fara intrerupere- nici o legenda asemanatoare pana la aparitia speculatiilor . Cutremure la ore exacte ? minciuni (am luat la intrebari toate cunostintele din Busteni -Sinaia -Azuga) . Armata > Da Tata .EXISTA
la cota 2000 sinaia un releu denumit pe vremuri Garda Soarelui. aparatura radar normala si 6-8 soldati + un tehnician care le pazesc .Plus la Costila idem .ATAT iar aia te opresc doar daca te apropii de antenele lor si daca incerci sa le intri in perimetru . Asa ca spune ceva real .Zona .-Traseu. si nu-i bai mergem si verificam si noi .In rest numai balarii 2002-2003 ??? Nu au urcat efective sus in munte nici cu telecabina nici pe drumul de masina ....adica ..oamenii muntelui nu vad nimik si ...stiti voi.....terminati cu prostiile .
Toma Necredinciosul .

P.S cand o sa dati date verificabile ..ok in rest propaganda......................

#44
cornel001

cornel001

    Scapat de la balamuc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,261
  • Înscris: 30.07.2005
" Singurul aspect pe care mi-1 putea dezvălui era că cele trei tunele se îndreaptă pe mii de kilometri în trei zone diferite ale planetei. Tunelul din stânga are celălalt punct de legătură în Egipt, într-un ansamblu secret și încă nedescoperit care se află sub nisip, între Sfinx și Marea Piramidă de pe platoul Gizeh, lângă Cairo." Radu Cinamar-Viitor cu cap de mort

http://www.descopera...midele-egiptene
Un imens complex de pesteri se afla sub piramidele egiptene ((inca?) neconfirmat, dar ca idee..)

Edited by cornel001, 19 August 2009 - 01:52.


#45
Dari@

Dari@

    Hoașcă pur si simplu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,733
  • Înscris: 18.06.2007
voi chiar credeti in povestile astea cu tunele and stuff? :)  da, la o varsta citeam de toate, credeam in de toate si probabil cand am mai crescut la minte si cand s-au adunat destule lecturi pentru ca sa incep sa pot discerne intre maculatura, fictiune si realitate am incetat sa mai cred orice.

parerea mea este ca ceea ce scrie R.Cinamar e fictiune. atat.

#46
SkeTches

SkeTches

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 785
  • Înscris: 17.04.2008
Daca s-ar fi facut cu adevarat acea descoperire , Romania ar fi dus-o acum mult mai bine si asta mai ales datorita santajului pe care l-am fi facut americanilor pentru a nu dezvalui "secretul" .
Se repeta de multe ori aceasi idee : "Masoneria vrea sa puna stapanire pe intreaga lume" , care devine parca mesaj subliminal .
Cu alte cuvinte , o carte interesanta ce poate cuprinde un sambure de adevar (si asta mai ales datorita aparitiei parintelui Arsenie Boca ) , insa atat si nimic altceva (parerea mea ) .

#47
radu_cu

radu_cu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 09.01.2009
Intrebare catre toti cei care au scris pe acest topic.UNDE POT GASI CARTI ONLINE,PENTRU DOWNLOAD, SCRISE DE CATRE PAVEL CORUT SI RADU CINAMAR

#48
yaklantza

yaklantza

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 07.03.2007

View PostToma_omul, on 18th August 2009, 12:16, said:

Faptul ca nick_ul tau nu inspira incredere nu-i bai ......afara de faptul ca esti un nobady rogi lumea sa creada ....Ce sa creada ? Unde ai plecat la drum cu prietenul tau si ai dat de armata ? Pe ce traseu? Da Nea Caisa date exacte - verificabile ...altfel bati campii .Sunt de sub Sfinx- am stat in statia de salvamont 2 ani fara intrerupere- nici o legenda asemanatoare pana la aparitia speculatiilor . Cutremure la ore exacte ? minciuni (am luat la intrebari toate cunostintele din Busteni -Sinaia -Azuga) . Armata > Da Tata .EXISTA
la cota 2000 sinaia un releu denumit pe vremuri Garda Soarelui. aparatura radar normala si 6-8 soldati + un tehnician care le pazesc .Plus la Costila idem .ATAT iar aia te opresc doar daca te apropii de antenele lor si daca incerci sa le intri in perimetru . Asa ca spune ceva real .Zona .-Traseu. si nu-i bai mergem si verificam si noi .In rest numai balarii 2002-2003 ??? Nu au urcat efective sus in munte nici cu telecabina nici pe drumul de masina ....adica ..oamenii muntelui nu vad nimik si ...stiti voi.....terminati cu prostiile .
Toma Necredinciosul .

P.S cand o sa dati date verificabile ..ok in rest propaganda......................


Sunt foarte curios de aceste amanunte ! Ai pus foarte bine problema si iti multumim pentru asta . Cred ca suntem foarte aproape si totusi foarte departe .
Daca ne unim fortele putem sa aflam daca guvernul nostru ne ascunde ceva sau nu.

In plus in cartile urmatoare chiar Cezar Brad spune ca se fac verificari regulate ale forumurilor sa vada care este reactia omanenilor si in special a tinerilor , ceea ce ma conduce ca si a aceasta conversatie de pe un forum respectat sa fie des verificata.

Cezar daca ne receptionezi asteptam o carte mult mai practica de la Radu , profetiile ne spun de 2012 si saltul virabtional (cuantic/ spiritual), s-a mentionat in cele 4 carti ca este o anumita ciclicitate , as dori sa o confirmi si cea avem noi de facut oamenii de rand.

Oamenilor nu le mai este frica  ! Au atins limita inferioara de saracie , foame , cultura!

PS: Ieri a avut loc in capitala o reuniune la care a participat si Ovidiu Cosbuc (neptoul lui George) cu tema "Salt Cuantic". Lucrurile nu sunt intamplatoare , trebuie doar sa fii atent.

Stima si respect.

#49
PrafDeStea

PrafDeStea

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 17.06.2010
Si suntem deja la mijlocul lui 2010, si nimeni nu face publica aceasta stire despre descoperirea din Bucegi. Tot ce stim este doar contextul ocultat al cartilor lui Cinamar.
Semnul de intrebare este prea mare, nici nu mai merita pus, dar pe de alta parte, ma intreb de ce marimea lui nu ne-a scos inca ochii...

Ceva din aceste carti imi sacaie inima si mintea... Este vorba despre acele tuneluri, si despre legaturile dintre noi, Irak si Tibet.
Toata lumea stie ce s-a intamplat in acele 2 tari. Motivele, daca nu se stiu, se inteleg cu fiecare zi tot mai mult.
Intrebarea este... urmam noi? Sau suntem deja colonie americana?

Si mai este ceva care imi staruie in minte sacaitor... Oare dispozitivul din Antarctica sa-si joace rolul in proiectul Blue Beam?
Pare numai bun pentru o proiectie holografica la scara planetara...

Doamne, ocroteste-i pe romani...

View Postcucux, on 15th April 2009, 09:53, said:

DIE1

As putea sa te contrazic cu "entitate îmbucurător de nesemnificativă". Daca urmaresti clubul Bildenberg si celebrele lor intalniri o data la 4 ani ai putea sa observi ca membrii grupului sunt atent selectionti din oameni putenici (cartele bancare, sefi de state), adica persoane care au cele mai mari influente politice si nu numai. Ai putea sa observi ca aceste intalniri sunt in cel mai mare secret si exista o adevarata armata pentru a-i apara. Acestia sunt cei care schimba guverne, fac razboaie, atentate, dicteaza tot ceea ce misca in domeniul bancar ... ne dicteaza existenta. Iti ecomand cu caldura aceste filme:

SECRETELE INTERZISE ALE PAMANTULUI - The Big Picture - - subtitrare RO
http://video.google....3...31761&hl=ro

RAZBOI FACUT CU USURINTA - subtitrare RO
http://video.google....632570337395685

ZEITGEIST ADDENDUM - subtitrare RO
http://video.google....cumentar ROMANA

Grabiti-va sa le vizionati.
Toate filmele cu tenta politica dispar foarte repede.

Acesta a disparut:
ZEITGEIST THE MOVIE - Ediția Finală - subtitrare RO
http://video.google....cumentar ROMANA

DE CE?
Pentru ca nu se vrea ca populatia sa fie informata.
Cum spunea si:


Pentru cei interesati zeitgeist se poate descarca de la adresa http://www.lukasig.com/
Sper sa nu imi iau sanctiuni pentru atatea link-uri.

Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi.
PASTE FERICIT !!!
Catalin


http://thepiratebay.org/user/Volbura

#50
termoplus

termoplus

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 136
  • Înscris: 27.05.2010

View PostDIE1, on 7th October 2008, 14:19, said:

Părerea mea este că domnul Cinamar - dacă acesta este adevăratul său nume - reia multe din temele abordate de Pavel Coruț. Domnul Cinamar -
Deci sunt cam de acelasi nivel.Piciorul broastei.

View Postradu_cu, on 22nd May 2009, 14:22, said:

si am intrat pe site-ul dat de tine dar cand vreau sa iau The movie sunt scos de pe net
te scot masonii bre,ai grija. -_-

#51
ukeokecsuku

ukeokecsuku

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 18.10.2010

View Postgnrmarius, on 8th February 2008, 01:51, said:

E adevarat mie-n suta ce scrie in cartea asta, nu va faceti griji!
Asta dupa un calcul simplu , inseamna 10% ....insuficient...

#52
kyky5

kyky5

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 28.10.2005

View PostPrafDeStea, on 17th June 2010, 15:47, said:

Si suntem deja la mijlocul lui 2010, si nimeni nu face publica aceasta stire despre descoperirea din Bucegi. Tot ce stim este doar contextul ocultat al cartilor lui Cinamar.
Semnul de intrebare este prea mare, nici nu mai merita pus, dar pe de alta parte, ma intreb de ce marimea lui nu ne-a scos inca ochii...

Ceva din aceste carti imi sacaie inima si mintea... Este vorba despre acele tuneluri, si despre legaturile dintre noi, Irak si Tibet.
Toata lumea stie ce s-a intamplat in acele 2 tari. Motivele, daca nu se stiu, se inteleg cu fiecare zi tot mai mult.
Intrebarea este... urmam noi? Sau suntem deja colonie americana?

Si mai este ceva care imi staruie in minte sacaitor... Oare dispozitivul din Antarctica sa-si joace rolul in proiectul Blue Beam?
Pare numai bun pentru o proiectie holografica la scara planetara...

Doamne, ocroteste-i pe romani...




http://thepiratebay.org/user/Volbura

Multumim pentru link! :thumbup:

#53
cutepoison1994

cutepoison1994

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 390
  • Înscris: 02.09.2010
Doar ce am terminat de citit "Viitor cu cap de mort" [am dat comanda si la partea a doua]...sincer sa fiu tot ce e prezentat in cartea aceea mi se pare destul de mult de digerat, prima parte in care se vorbeste mai mult despre masonerie si ramificatiile ei adanci in politica mi se pare credibila, insa mai spre sfarsit, cand se vorbeste de descoperiea din Bucegi, totul pare mult prea fictiv.Ar trebui sa dai dovada de o ignoranta colosala sa nu crezi cat de cat in conspiratii, in organizatii secrete, chiar in extraterestrii, insa ceea ce e prezentat in carte este , cum am mai spus, greu de crezut.
In orice caz, o parte din lucrui le consider adevarate - cum ar fi dezvoltarea fiintei umane pe plan spiritual si masoneria, mai ales partea in care ne este aratat cum cetatenii de rand sunt, treptat, transformati in niste roboti, rezumand-se doar la activitati cotidiene : munca, somn, scoala, TV, internet, s.a - cum oamenii devin sclavi propiilor vicii, unele mai grave decat altele, astfel omul se degradeaza din punct de vedere spiritual - de asemenea , ni se arata cat de usor manevreaza masonii tara noastra [si multe altele] , promovand numai oameni cu caracter slab, parveniti, etc - tot timpul m-am intrebat cum de nu se exploateaza toate resursele tarii , mai ales agricultura, ganditi-va ca avem una din cele mai bogate tari - paduri, munte, mare, terenuri agricole, zone turistice, si totusi suntem o tara foarte saraca - e evident ca se fura, dar nu ar fi in avantajul celor ce o fac sa aiba mai multe surse de furt?

Astept opinii.

Edited by cutepoison1994, 10 April 2011 - 21:53.


#54
pozitiv

pozitiv

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 23.01.2010

View PostToma_omul, on 18th August 2009, 12:16, said:

Faptul ca nick_ul tau nu inspira incredere nu-i bai ......afara de faptul ca esti un nobady rogi lumea sa creada ....Ce sa creada ? Unde ai plecat la drum cu prietenul tau si ai dat de armata ? Pe ce traseu? Da Nea Caisa date exacte - verificabile ...altfel bati campii .Sunt de sub Sfinx- am stat in statia de salvamont 2 ani fara intrerupere- nici o legenda asemanatoare pana la aparitia speculatiilor . Cutremure la ore exacte ? minciuni (am luat la intrebari toate cunostintele din Busteni -Sinaia -Azuga) . Armata > Da Tata .EXISTA
la cota 2000 sinaia un releu denumit pe vremuri Garda Soarelui. aparatura radar normala si 6-8 soldati + un tehnician care le pazesc .Plus la Costila idem .ATAT iar aia te opresc doar daca te apropii de antenele lor si daca incerci sa le intri in perimetru . Asa ca spune ceva real .Zona .-Traseu. si nu-i bai mergem si verificam si noi .In rest numai balarii 2002-2003 ??? Nu au urcat efective sus in munte nici cu telecabina nici pe drumul de masina ....adica ..oamenii muntelui nu vad nimik si ...stiti voi.....terminati cu prostiile .
Toma Necredinciosul .

P.S cand o sa dati date verificabile ..ok in rest propaganda......................

Lasa-ne prietene ... S-A AFLAT ca e adevarat tot ce scrie in cartile lui Cinamar. Si la fel si ce scrie asta care a fost oprit de armata.
Nu ne zici mai bine ce esti tu asa de vehement impotriva celor care spun adevarul?
Care e problema ta?

View Postcutepoison1994, on 10th April 2011, 21:51, said:

Doar ce am terminat de citit "Viitor cu cap de mort" [am dat comanda si la partea a doua]...sincer sa fiu tot ce e prezentat in cartea aceea mi se pare destul de mult de digerat, prima parte in care se vorbeste mai mult despre masonerie si ramificatiile ei adanci in politica mi se pare credibila, insa mai spre sfarsit, cand se vorbeste de descoperiea din Bucegi, totul pare mult prea fictiv.Ar trebui sa dai dovada de o ignoranta colosala sa nu crezi cat de cat in conspiratii, in organizatii secrete, chiar in extraterestrii, insa ceea ce e prezentat in carte este , cum am mai spus, greu de crezut.
In orice caz, o parte din lucrui le consider adevarate - cum ar fi dezvoltarea fiintei umane pe plan spiritual si masoneria, mai ales partea in care ne este aratat cum cetatenii de rand sunt, treptat, transformati in niste roboti, rezumand-se doar la activitati cotidiene : munca, somn, scoala, TV, internet, s.a - cum oamenii devin sclavi propiilor vicii, unele mai grave decat altele, astfel omul se degradeaza din punct de vedere spiritual - de asemenea , ni se arata cat de usor manevreaza masonii tara noastra [si multe altele] , promovand numai oameni cu caracter slab, parveniti, etc - tot timpul m-am intrebat cum de nu se exploateaza toate resursele tarii , mai ales agricultura, ganditi-va ca avem una din cele mai bogate tari - paduri, munte, mare, terenuri agricole, zone turistice, si totusi suntem o tara foarte saraca - e evident ca se fura, dar nu ar fi in avantajul celor ce o fac sa aiba mai multe surse de furt?

Astept opinii.

Ai scris ca astepti opinii, uite opinia mea:
Nu sunt "masoni" ... sunt reptilieni (!). Da, sunt alta specie, nu sunt oameni. Daca nu crezi, vezi pe Youtube filmele cu reptilians, reptilian.
Salut

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate