Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...
 Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11
 securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...

De unde cumparati suspensii / gar...

[UNDE] Reconditionare obiecte lemn
 Infiltratii casa noua

sugestie usa interior

ANAF si plata la selfpay

Imprimanta ciss rezista perioade ...
 

"Viitor cu cap de mort" de Radu Cinamar

- - - - -
  • Please log in to reply
62 replies to this topic

#19
VIFCOR

VIFCOR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 17.08.2006
Se pare ca de fapt sub pretextul prezentarii ,, Descoperii din Bucegi '' intr-o maniera pe intelesul cititorului, autorul a dorit sa prezinte felul in care suntem condusi (manipulati),
cu multitudinea de aspecte colaterale si conexe,cum ar fi aspectele care tin de ,,mind control'',
Este foarte interesanta metoda  ,, Solutia de raspuns la problema ''
crearea unei probleme care sa genereze o reactie si cei care doreau sa manipuleze vin sa ofere solutia de raspuns (care este defapt scopul urmarit de EI), halucinant nu-i asa ?
sunt evidentiate si in documentarul lui David Ike   Revelatiile unei Mari Preotese , gasibil si sub denumirea de ,,Revelations'' - in 2 file.

Acolo cita fictiune o fii ?

Este evident ca un individ informat nu mai este manipulabil in aceasi maniera facila, si poate avea chiar o reactie.  
Conteaza asta ? DA, cu siguranta.
Odata ce am intrat in posesia informatiei subconstientul va directiona reactii de raspuns la situatii, tinind cont de cunostiintele acumulate, adaugand un filtru cind analizezi problemele, un alt unghi (perspectiva).
Asta cred ca este fateta sub care privite cartile, care par SciFi daca nu se au in vedere aceste aspecte
Cu cit avem mai multe cunostinte(informatii) despre modalitatile care ,,guverneaza'' planetar putem avea o idee mai realista fata de bombardamentele mediatice de manipulare in diferite directii.
Mai multe aflate ne fac sa avem o viziune mai apropiata de realitate care sa ne ajute sa progresam spiritual, sa tindem catre un nou stadiu de evolutie
Cu cit ne descoperim in noi insine cu atat spiritul nostru devine mai puternic si mai rezistent, mai putin manevrabili, poate mai buni.
Poate ma inshel (dar eu asta simt), le doresc sa reuseasca celora care macar incearca.
Sunt unele chestiuni latente in noi si cea ce facem acum aici se pare ca e doar primul pas in dobandirea capacitatii de folosire a acestora, capacitati pe care le poti controla dupa indelungi exercitii si antrenamente,
iar cel mai important este ca nu poti progresa pe calea asta daca nu ai aceste porniri in FORUL INTERIOR in vointa proprie, fara acest amanunt incercarile sunt sortite esecului sau mai rau in loc sa ajungi mai bun deviezi in directie opusa (aspect nedorit).

Am convingerea ca sunt destul de multi care citesc aceste forumuri anonim,
( ganditi-va la acest aspect cind formulati un raspuns)
subiectul e tocat marunt de destul de multi

#20
VIFCOR

VIFCOR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 17.08.2006
Posibil samburele de adevar e ASTA
mai mult in fila atasata

Attached Files



#21
altai

altai

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 651
  • Înscris: 04.04.2007

 VIFCOR, on Mar 3 2008, 01:19, said:

Posibil samburele de adevar e ASTA
mai mult in fila atasata

inainte de revolutie, un tip, cojocaru a scris o carte interesanta: enigma de la rapa corbilor.
era la ed. militara cred.

stii ceva de ea? o aveti?

erau chestii oarecum similare cu cele scrise de cinamar
dar cu mult timp inainte

#22
genzo

genzo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 18.09.2006
Da, foarte interesanta carte "Viitor cu  cap de mort", inca o carte produsa la comanda. Propaganda ruseasca , de la o posta.  Sti cum suna cartea asta : "Atentie romani guvernul vostru comploteaza cu americanii! " Se creaza o problema dar la care nu se da solutia. Pai solutia vine de la sine, nu esti cu americanii, ai alternativa in est. Un cuvintel nu se sufla in cartea asta despre rusi. Baieti buni, nu-i asa? Si mai sunt si alte carti asa zise esoterice care fac furori chipurile in occident. Uite nenororcitii astia de capitalisto-americano-masoni ce de nemernicii fac. Nu ma entuziasmeaza masonii. Dar pana  la a ajunge sa spui ca masonii sunt raul planetei e cale lunga. Si nici americanii, ca l-o iau rusii inainte cu mult. Capitol incheiat. Dasvidania tovarisci!

#23
Mihai_R

Mihai_R

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 06.10.2008
Cartile lui Radu CINAMAR m-au surprins rapid prin teoriile metafizice sau filozofice descrise drept aspecte elevate ale vietii umane si nu numai. Este clar ca autorul e o persoana ce-si pune diferite intrebari existentiale in legatura cu destinul individual si social al fiintei umane. Aceste intrebari provocatoare sunt comune oricarui om ce priveste viata dincolo de perceptia celor citorva simturi organice. De asemenea, raspunsurile acestor intrebari se regasesc in diversele religíi si filozofii proprii diferitelor timpuri si zone geografice.

Autorul isi postuleaza propriile teorii drept axiome incontestabile, dar fara a oferi vreun temei solid, accesibil, vreo ipostaza reala, palpabila si repetabila, vreo metoda de initiere sau orice alta baza reala si imediata de la care pornind sa se poata demonstra veridicitatea teoriilor sale. Mai mult, daca aceasta dovada ar fi existat la un moment dat, prin jocul conjunctural ea a fost distrusa fizic, lasind in urma ei … nimic. Consider aceasta situatie, nu confortabila ci puerila, amintindu-mi ca ceea ce se afirma fara argument se poate infirma fara argument.

Daca Erich von Daniken isi intemeiaza teoriile plecind de la niste realitati oricind verificabile, oferind niste concluzii mai mult sau mai putin speculative, Radu CINAMAR pleaca de la niste ipoteze proprii complet virtuale si deja speculative, imposibil de verificat, si prin urmare teoriile sale risca sa fie percepute drept fabulatii.

Totusi, renuntind la demonstrarea veridicitatii afirmatiilor lui Radu CINAMAR, trebuie retinute citeva aspecte de interes imediat legate de societatea romaneasca: degradarea vietii spirituale, imbatrinirea populatiei, fuga tineretului in strainatate, insalubra clasa politica, traiul de subzistenta al multor romani. Fara a ma refugia in planuri ezoterice, mistice sau oculte, voi incerca sa gasesc o explicatie simpla si reala, insotita de cite o solutie concreta pentru fiecare dintre aceste probleme. Va las pe voi sa decideti in continuare daca logica mea este de bun simt.

Degradarea vietii spirituale – este cauzata de transformarea societatii romanesti intr-o simpla piata de desfacere a produselor tehnologice externe. In aceste conditii, populatiei ii revine principalul drept (a se citi obligatie) de a cumpara si consuma … orice i se ofera. Iar pentru aceasta nu este nevoie de spirit, etica, morala … fapt pentru care aceste aspecte sociale sint din ce in ce mai abandonate. In termeni economici, nimeni mu mai investeste in aceasta directie. Acum ne aflam in stadiul de deformare a eticii umane, urmind ca in viitor sa ne confruntam cu o lipsa de moralitate (crestineasca) rezultata dintr-o noua grila de valori sociale, in principal de natura materiala. Nu ca situatia ar fi pur romaneasca sau proprie doar timpurilor noastre … O solutie simpla si eficienta este alocarea de fonduri materiale sectorului educativ cu scopul de a revigora moralitatea de tip crestina (care, chiar ignorind religía, denota cel mai puternic caracter uman si altruist). Pe scurt, copiii trebuie indrumati spre etica si morala daca vrem ca adultii ce vor deveni sa fie educati si civilizati. Acest aspect nu implica anularea completa a pietei de desfacere din Romania, ci doar o modeleaza dupa o populatie elevata spiritual.

Imbatrinirea populatie actuale, fuga tineretului in strainatate, precum si nivelul scazut de trai al multor romani sunt evident aspecte inrudite. Cauza de suprafata: imposibilitatea tineretului de a-si asigura un aspect elementar ale vietii, si anume achizitia unei locuinte, necesara intemeierii unei familii in conditii minime de decenta. Solutie: subventionarea reala a acordarii de locuinte tinerilor precum si protectie sociala reala a familiei. Odata rezolvat acest aspect social, multi tineri vor decide sa ramina in tara si sa-si imbunatateasca traiul aici, ridicind in acelasi timp si nivelul de trai social la nivel national. Retoric vorbind, daca printre emigrantii romani se afla si marea majoritate a tinerilor educati, decenti si civilizati, atunci cine mai ramine pe teritoriul Romaniei … si iata cum ajungem si la ultimul (dar un cel din urma) aspect negativ al societatii autohtone:

Calitatea proasta a clasei politice e cauzata in principal de lipsa implicarii serioase a societatii civile, deja vlaguita intelectual si incorsetata legislativ. Solutia este reformarea legislatiei in favoarea stimularii activitatii civice a societatii, care sa aiba posibilitatea interventiilor mai frecvente si mai eficiente la nivelul conducerii statale, de cite ori reprezentantii acesteia deviaza de la atributiile lor constitutionale.

Cu siguranta pe aceste subiecte se poate discuta aproape la nesfirsit, insa un progres real se va inregistra atunci cind discutiile se vor concretiza in actiuni benefice. Iar in final tin sa va amintesc remarca pertinenta si inteleapta a lui Edmund Burke: pentru ca raul sa invinga este suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic …

#24
DIE1

DIE1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 30.07.2008
Părerea mea este că domnul Cinamar - dacă acesta este adevăratul său nume - reia multe din temele abordate de Pavel Coruț. Domnul Cinamar - spre deosebire de Pavel Coruț și Ileana Stan - nu spune nimic referitor la originea extraterestră a oamenilor, deși sugerează chestia asta, foarte evaziv. Pe teritoriul României s-au descoperit multe artefacte de valoare. Probabil, Centrala din Bucegi - dacă se află chiar în acest munte, lucru dubitabil - reprezintă un adăpost antiatomic construit de Strămoșii noștri la debutul colonizării acestei planete, acum câteva sute de milioane ani.
Excelent descrie, în schimb, planurile Grupului Bilderberg de animalizare a terranilor și pentru aceasta scriitorul merită felicitări. Deplorabil descris incidentul cu "zeița albastră". D-l Cinamar ar trebui să învețe deosebirea între reaitate și o hologramă. D-ra Ileana Stan i-a explicat în romanul dânsei "Spionaj inițiatic în misterele masonice" cum se pot crea holograme și cum se pot prezenta unii oameni - iluminați, deh - drept șerpi ori "zei" naivilor.

#25
Mascota

Mascota

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 06.08.2007
dragii  mei  stiu  k nick-ul de la  acest post nu prea  inspira  incredere  dar  v-as   ruga sa  credeti  ca  de  fapt tot  ce  este  prezentat de Dm. Radu Cinamar  in cartile sale este  total de incredere si merita  citit  macar ca un adevar care daca luat  in "piept" poate deschide mintea  foarte multor oameni.... lasati asadar teoria  conspiratie la o parte si scrierile domnului Corut si cititi ca asa  mai invatam ceva !   cu  o  oarecare  tragere de inima  pot sa  spun ca  Sala Proiectiilor exista  ! Dece  spun asta ?  Pentru  ca  dupa  ce  am  citit   toate  cartile  autorului am alcatuit un  oarecare   traseu elementar  si am  pornit impreuna  cu  un prieten  cu masina  la   drum!  pe  majoritatea  drumurilor pe  care  le-am  incercat  ne-am  trezit  cu  posturi alea  armatei  care  ne   spuneau  ca  nu avem  voie sa  inaintam din  motive de  securitate  nationala si  care  spre uimihrea  noastra  ne-au cerut sa  ne identificam de  fiecare data ! .....  am indraznit sa  ocolim si  o  luom  la   pas   prin  padure  si era  sa  fim  impuscati de armata care  ne-a  gasit  tarandu-ne  prin  padure  mai ceva  ca  in   filme ...  inainte  sa   fim ridicati si  "condusi" cu arma la  masina si indotiti pe  drum  pana  in  CAPITALA de  UN OFITER INARMAT am reusit sa  observem  niste   vehicule   daca   le  pot numii asa   cam de   dimensiunile  unui  cart mult  mai  inalt  si foarte  aerodinamic  care  pluteau pur  si   simplu asemananduse intocmai  cu descrierea  domnului Cinamar in  cel de-al 3-lea  volum al sau !  asa ca  din  punctul  meu de  vedere  cartile domnunui Cinamar  sunt  Adevarul gol golut!    si  ca  sa  mai raspund  la inca o intreare si am  refer la  faptul ca asceste  carti au ajuns pe  piata .....  ganditiva  doar  ca  cineva a  stiu  ca  vor  fi privite  exact asa  cum sunt  acum  ca  pe  ceva SF.....   Va salut !

#26
DIE1

DIE1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 30.07.2008
Evident că e ceva adevărat în romanele domnului Cinamar. La debutul colonizării acestei planete, Strămoșii noștri și-au construit adăposturi antiatomice intramontane dotate cu tot confortul și o tehnologie infinit superioară celei actuale. E un secret a la Polichinelle pentru ofițerii de informații. A venit vremea să-l aflați și Dvs, cititorii lui Cinamar, Coruț și Stan. Anterior colonizării Terrei - citez din Ileana Stan - exploratorii astrali humanoizi și-au stabilit o Bază pe Marte, pe atunci locuibilă. Pe teritoriul României există un asemenea adăpost antiatomic construit de ei. D-l Cinamar a evitat să pună punctul pe"i", de teama Clubului Bilderberg, entre nous fie vorba, o entitate îmbucurător de nesemnificativă.
Adăposturi antiatomice intramontane există pe toată suprafața planetei. Construite de Străbunii noștri, care nu descindeau din maimuța Lucy, nici din heruvimii biblici. O eventuală revelare a acestor adevăruri incontestabile ar putea duce la înmormântarea religiilor și finalizarea conflictului desuet de non-fratricid din Orient.

#27
charme

charme

    the same

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,432
  • Înscris: 14.09.2008

 VIFCOR, on Feb 27 2008, 03:08, said:

De ce nu folosim decit 10% din capacitatea cerebelului?

tu sau ala de la care iei cu copy/paste textele astea interminabile stiti macar ce-i cerebelu' si la ce foloseste el?  :lol:

#28
DIE1

DIE1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 30.07.2008
Grație creierului ne putem numi oameni, superiori animalelor .

#29
charme

charme

    the same

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,432
  • Înscris: 14.09.2008

 DIE1, on Nov 9 2008, 20:08, said:

Grație creierului ne putem numi oameni, superiori animalelor .

aia care-l au. in schimb cei pe care-i(/pe care va) conduce cerebelu'...  :console:

sa inteleg deci ca animalele n-au creier? nici macar pane?  :D

Edited by charme, 10 November 2008 - 21:09.


#30
probe069

probe069

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 15.03.2009

 Mascota, on Nov 9 2008, 17:21, said:

dragii  mei  stiu  k nick-ul de la  acest post nu prea  inspira  incredere  dar  v-as   ruga sa  credeti  ca  de  fapt tot  ce  este  prezentat de Dm. Radu Cinamar  in cartile sale este  total de incredere si merita  citit  macar ca un adevar care daca luat  in "piept" poate deschide mintea  foarte multor oameni.... lasati asadar teoria  conspiratie la o parte si scrierile domnului Corut si cititi ca asa  mai invatam ceva !   cu  o  oarecare  tragere de inima  pot sa  spun ca  Sala Proiectiilor exista  ! Dece  spun asta ?  Pentru  ca  dupa  ce  am  citit   toate  cartile  autorului am alcatuit un  oarecare   traseu elementar  si am  pornit impreuna  cu  un prieten  cu masina  la   drum!  pe  majoritatea  drumurilor pe  care  le-am  incercat  ne-am  trezit  cu  posturi alea  armatei  care  ne   spuneau  ca  nu avem  voie sa  inaintam din  motive de  securitate  nationala si  care  spre uimihrea  noastra  ne-au cerut sa  ne identificam de  fiecare data ! .....  am indraznit sa  ocolim si  o  luom  la   pas   prin  padure  si era  sa  fim  impuscati de armata care  ne-a  gasit  tarandu-ne  prin  padure  mai ceva  ca  in   filme ...  inainte  sa   fim ridicati si  "condusi" cu arma la  masina si indotiti pe  drum  pana  in  CAPITALA de  UN OFITER INARMAT am reusit sa  observem  niste   vehicule   daca   le  pot numii asa   cam de   dimensiunile  unui  cart mult  mai  inalt  si foarte  aerodinamic  care  pluteau pur  si   simplu asemananduse intocmai  cu descrierea  domnului Cinamar in  cel de-al 3-lea  volum al sau !  asa ca  din  punctul  meu de  vedere  cartile domnunui Cinamar  sunt  Adevarul gol golut!    si  ca  sa  mai raspund  la inca o intreare si am  refer la  faptul ca asceste  carti au ajuns pe  piata .....  ganditiva  doar  ca  cineva a  stiu  ca  vor  fi privite  exact asa  cum sunt  acum  ca  pe  ceva SF.....   Va salut !


Subscriu la ce a zis Mascota.

In plus:

Legat de "Viitor cu cap de mort": este ora 5 dimineata si acum am terminat sa o citesc. Evident ca am intrat rapid pe google sa vad ce spun "zarurile". Subiectul evident extrem de controversat. Unii spun ca e teoria conspiratiei, altii sunt de acord cu cele spuse partial, etc... dar interesant e ca toata treaba asta este la noi in ROMANIA, in Bucegi(adica nu in Australia sau oriunde altundeva departe!). Adica nu necesita prea mare efort sa verifici...

Ce e clar ca in momentul in care se pot face drumetii(primavara-vara)voi merge impreuna cu alti prieteni in zona. De ce nu? Cand e atat de simplu. In acest caz chiar te poti convinge daca e adevarat sau nu. Si oricum vara tot timpul facem drumetii prin munti. Acum chiar avem o tinta clara! Sa mergem cat mai multi.

Ce este trist este ca s-a ajuns la un nivel de dezbinare intre oamenii incat nimeni nu mai crede in nimeni si nimic. Totul este pus la indoiala. Astazi s-a ajuns doar la: MUNCA, MANCARE, SOMN. ATAT.  Este exact ceea ce se vrea pentru instituirea Noi Ordini Mondiale.

Oameni buni, cred ca ar fi mult mai in avantajul vostru/nostru sa cautam adevarul in loc sa cautam argumente contra la orice posibila deschidere a ochilor.

V-am salutat.

P.S. V-am atasat si "Viitor cu cap de mort" in format electronic, exact asa cum l-am citit si eu...

Attached Files



#31
clara_spiele

clara_spiele

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,523
  • Înscris: 04.02.2008
Probe069, e sapte fix si am reusit intr-un final glorios sa citesc Viitor cu cap de mort. Danke! Talentat scriitorul, combina teoriile filosofice elevate cu fabulatia. Nu ca m-as omori dupa americani si (pseudo)elita lor, dar tot n-am inteles ce vroiau in Romania. Ce mare secret initiatic si scut energetic se afla in Muntii Bucegi? Ce anume proteja si de cine? Un scut pentru comoditate in gandire nu exista? Sau e mai simplu sa stai cu fundul la calculator si sa te plangi de mama conspiratiei? Te rog sa nu ma intelegi gresit! Nu pun la indoiala faptul ca exista o conspiratie, dar mi se pare principial incorect sa arunci vina pe altii pentru lenea, nesimtirea, meschinaria, fudulia ta personala. Prin modul asta de a privi teoria conspiratiei, risti sa nu te mai vezi pe tine, sa neglijezi a-ti corecta comportamentul personal. Cu alte cuvinte: Iete vinovatul neamule! Noi suntem virgini, blanzi ca oile, corecti, ne aparam saracia, nevoile si neamul, iar clubul Bilderberg, intruchipat de ticalosul de Massini, ne impiedica sa gandim, sa facem bine, sa ne ajutam semenul aflat in nevoie, sa ne respectam parintii, sa nu ne ucidem copiii, sa ne muncim campul, sa nu furam, sa ne respectam partenerii de afaceri etc. Sesizezi ridiculul? De-aia romanii sunt ticalosi, hidra mondiala, bat-o vina, este responsabila pentru toate blestematiile! Ptiu drace! Nu staim eu de ce candidul, bunul, corectul, inteligentul, harnicul roman nu mai face nimic.
Amice, iarta-ma, dar educatia mea ma determina sa-mi vad erorile mele, neajunsurile, nesimtirea mea proprie, nesinceritatea si sa mi le corectez. Cine ma stie de pe Poiana isi da seama ca nu cad in fund dupa SUA, insa cel mai tare urasc sa nu fac nimic, sa ma ascund in spatele unui calculator si sa-mi vars frustrarile vis-a-vis de nenorocitii de americani (nu zic ca nu sunt). Insa prefer sa fac ceva, sa actionez intr-un fel. Vaietatul pe net nu face decat sa paralizeze orice actiune. 9-15 ore stai la birou, te incadrezi in sistem ca un soldatel perfect, cumperi Coca Cola, ingrasi profitul companiilor de telefonie mobila si al altor multinationale, iar dupa program, sau chiar la munca :P , iti versi naduful pe sistemul ticalosit. Nu stiu cum sa ma fac inteleasa, dar asta nu face decat sa anihileze orice fel de reactie posibila. Daca doresti sa lupti, fa ceva, misca ceva real, nu virtual: pune un ban pentru nenorocitii sortii, pune leustean in gradina, in balcon (sic!), fa o sera unde toti si-au construit palate, o retea comerciala, respecta contractele si nu da teapa in contracte! Ideea e sa faci, nu sa te lamentezi ca asa si pe dincolo.

#32
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
nu pot sa cred, nu, NU, NU POT SA CRED. atitia ticniti exista pe lume si eu umblu printre ei fara sa stiu? :scared:

#33
probe069

probe069

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 15.03.2009

 clara_spiele, on Mar 15 2009, 08:34, said:

Probe069, e sapte fix si am reusit intr-un final glorios sa citesc Viitor cu cap de mort. Danke! Talentat scriitorul, combina teoriile filosofice elevate cu fabulatia. Nu ca m-as omori dupa americani si (pseudo)elita lor, dar tot n-am inteles ce vroiau in Romania. Ce mare secret initiatic si scut energetic se afla in Muntii Bucegi? Ce anume proteja si de cine? Un scut pentru comoditate in gandire nu exista? Sau e mai simplu sa stai cu fundul la calculator si sa te plangi de mama conspiratiei? Te rog sa nu ma intelegi gresit! Nu pun la indoiala faptul ca exista o conspiratie, dar mi se pare principial incorect sa arunci vina pe altii pentru lenea, nesimtirea, meschinaria, fudulia ta personala. Prin modul asta de a privi teoria conspiratiei, risti sa nu te mai vezi pe tine, sa neglijezi a-ti corecta comportamentul personal. Cu alte cuvinte: Iete vinovatul neamule! Noi suntem virgini, blanzi ca oile, corecti, ne aparam saracia, nevoile si neamul, iar clubul Bilderberg, intruchipat de ticalosul de Massini, ne impiedica sa gandim, sa facem bine, sa ne ajutam semenul aflat in nevoie, sa ne respectam parintii, sa nu ne ucidem copiii, sa ne muncim campul, sa nu furam, sa ne respectam partenerii de afaceri etc. Sesizezi ridiculul? De-aia romanii sunt ticalosi, hidra mondiala, bat-o vina, este responsabila pentru toate blestematiile! Ptiu drace! Nu staim eu de ce candidul, bunul, corectul, inteligentul, harnicul roman nu mai face nimic.
Amice, iarta-ma, dar educatia mea ma determina sa-mi vad erorile mele, neajunsurile, nesimtirea mea proprie, nesinceritatea si sa mi le corectez. Cine ma stie de pe Poiana isi da seama ca nu cad in fund dupa SUA, insa cel mai tare urasc sa nu fac nimic, sa ma ascund in spatele unui calculator si sa-mi vars frustrarile vis-a-vis de nenorocitii de americani (nu zic ca nu sunt). Insa prefer sa fac ceva, sa actionez intr-un fel. Vaietatul pe net nu face decat sa paralizeze orice actiune. 9-15 ore stai la birou, te incadrezi in sistem ca un soldatel perfect, cumperi Coca Cola, ingrasi profitul companiilor de telefonie mobila si al altor multinationale, iar dupa program, sau chiar la munca :P , iti versi naduful pe sistemul ticalosit. Nu stiu cum sa ma fac inteleasa, dar asta nu face decat sa anihileze orice fel de reactie posibila. Daca doresti sa lupti, fa ceva, misca ceva real, nu virtual: pune un ban pentru nenorocitii sortii, pune leustean in gradina, in balcon (sic!), fa o sera unde toti si-au construit palate, o retea comerciala, respecta contractele si nu da teapa in contracte! Ideea e sa faci, nu sa te lamentezi ca asa si pe dincolo.


:) Culmea e ca eu chiar am o sera acolo unde altii vor sa isi faca palate. Am cateva indeletniciri ca si mici afaceri proprii precum panourile solare de apa calda, constructii si imobiliare(toate la un nivel mic dar satisfacator pentru mine). Acum incerc sa pornesc un proiect cu case din piatra si lemn(lucruri ieftine si naturale de oameni mult uitate) si aprovizionarea energiei electrice prin panouri solare care sa nu ajunga la costuri astronomice(asta ca sa ii fac in ciuda "crizei" economico-fianciar-imobiliara provocata tot de marii masoni sau moguli pentru a-si extinde imperiile achizitionand totul la preturi de nimic).---- Oricum toate preturile la imobiliare erau exagerate nejustificat si trebuia sa se ajunga la o ajustare normala a lucrurilor, doar ca acum vor castiga si mai mult cei cu multi bani...

Nu exista nimic in viata din ce iti propui si sa nu iti reuseasca daca acel lucru ti-l doresti din toata fiinta ta. Sanse de reusita majore sunt daca chiar crezi ca lucrul pe care il faci(comercial vorbind) este intr-adevar REAL UTIL beneficiarului si nu doar reclama/tzeapa. Daca scopul este doar banul...ceva e putred.

Btw: nu imi place Cola(imi place sucul de portocale stoarse de mine ;) ), iar armata nu am facut-o dintr-un principiu simplu(deci nu sunt soldatzel:) ): Nu exista justificare pentru crima! Cred in schimb ca nu mai functioneaza selectia naturala si asta e nasol. De aici si rezultatul: multi cretini printre noi, fara judecata, care din pacate ne mai si conduc. Asta pentru ca oamenii dezbinati, dezinformati, manipulati etc permit acest lucru. Pentru ca accepta tot ce li se da si nu prea mai au timp de "plimbari" prin Bucegi.

Asa ca in timpul meu liber ma pot delecta oricand cu o "plimbare" prin Bucegi, daca ma-ntelegi. Nu am facut un scop in viata din a descifra eu singur misterele lumii dar un lucru e sigur: Adevarul iese la suprafata mai devreme sau mai tarziu, el fiind oricum relativ.   "Binele invinge... Toate femeile din lume stie ca binele invinge!" :) asta ca sa ii citez pe unii de la un post de radio preferat ;)


P.S. Trebuia sa iti raspund in felul in care am facut-o pentru ca judeci oamenii. Asa cum m-ai judecat si pe mine. De aia nu imi plac mie forumurile. Lipsa ARGUMENTE! Eu nu am zis ca e adevarat sau nu, ci doar ca voi merge sa vad daca cel putin e o zona protejata de armata in prima faza. Si apropos: nu poti schimba oamenii criticandu-i, judecandu-i ci doar educandu-i! Asta e. Ma rog auto-educatia a functionat la mine. Nu m-am lasat educat de sistem decat pana intr-un punct.

#34
francmason32

francmason32

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 24.11.2005

 Mascota, on Nov 9 2008, 07:21, said:

dragii  mei  stiu  k nick-ul de la  acest post nu prea  inspira  incredere  dar  v-as   ruga sa  credeti  ca  de  fapt tot  ce  este  prezentat de Dm. Radu Cinamar  in cartile sale este  total de incredere si merita  citit  macar ca un adevar care daca luat  in "piept" poate deschide mintea  foarte multor oameni.... lasati asadar teoria  conspiratie la o parte si scrierile domnului Corut si cititi ca asa  mai invatam ceva !   cu  o  oarecare  tragere de inima  pot sa  spun ca  Sala Proiectiilor exista  ! Dece  spun asta ?  Pentru  ca  dupa  ce  am  citit   toate  cartile  autorului am alcatuit un  oarecare   traseu elementar  si am  pornit impreuna  cu  un prieten  cu masina  la   drum!  pe  majoritatea  drumurilor pe  care  le-am  incercat  ne-am  trezit  cu  posturi alea  armatei  care  ne   spuneau  ca  nu avem  voie sa  inaintam din  motive de  securitate  nationala si  care  spre uimihrea  noastra  ne-au cerut sa  ne identificam de  fiecare data ! .....  am indraznit sa  ocolim si  o  luom  la   pas   prin  padure  si era  sa  fim  impuscati de armata care  ne-a  gasit  tarandu-ne  prin  padure  mai ceva  ca  in   filme ...  inainte  sa   fim ridicati si  "condusi" cu arma la  masina si indotiti pe  drum  pana  in  CAPITALA de  UN OFITER INARMAT am reusit sa  observem  niste   vehicule   daca   le  pot numii asa   cam de   dimensiunile  unui  cart mult  mai  inalt  si foarte  aerodinamic  care  pluteau pur  si   simplu asemananduse intocmai  cu descrierea  domnului Cinamar in  cel de-al 3-lea  volum al sau !  asa ca  din  punctul  meu de  vedere  cartile domnunui Cinamar  sunt  Adevarul gol golut!    si  ca  sa  mai raspund  la inca o intreare si am  refer la  faptul ca asceste  carti au ajuns pe  piata .....  ganditiva  doar  ca  cineva a  stiu  ca  vor  fi privite  exact asa  cum sunt  acum  ca  pe  ceva SF.....   Va salut !

Daca afirmi ca ai fost acolo, spune locatia exacta, ca sa te putem verifica:)

#35
clara_spiele

clara_spiele

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,523
  • Înscris: 04.02.2008

 Mascota, on Nov 9 2008, 16:21, said:

dragii  mei  stiu  k nick-ul de la  acest post nu prea  inspira  incredere  dar  v-as   ruga sa  credeti  ca  de  fapt tot  ce  este  prezentat de Dm. Radu Cinamar  in cartile sale este  total de incredere si merita  citit  macar ca un adevar care daca luat  in "piept" poate deschide mintea  foarte multor oameni.... lasati asadar teoria  conspiratie la o parte si scrierile domnului Corut si cititi ca asa  mai invatam ceva !   cu  o  oarecare  tragere de inima  pot sa  spun ca  Sala Proiectiilor exista  ! Dece  spun asta ?  Pentru  ca  dupa  ce  am  citit   toate  cartile  autorului am alcatuit un  oarecare   traseu elementar  si am  pornit impreuna  cu  un prieten  cu masina  la   drum!  pe  majoritatea  drumurilor pe  care  le-am  incercat  ne-am  trezit  cu  posturi alea  armatei care  ne   spuneau  ca  nu avem  voie sa  inaintam din  motive de  securitate  nationala si  care  spre uimihrea  noastra  ne-au cerut sa  ne identificam de  fiecare data ! .....  am indraznit sa  ocolim si  o luom  la   pas   prin  padure  si era  sa  fim  impuscati de armata care  ne-a  gasit  tarandu-ne  prin  padure  mai ceva  ca  in   filme ...  inainte  sa   fim ridicati si  "condusi" cu arma la  masina si indotiti pe  drum  pana  in  CAPITALA de  UN OFITER INARMAT am reusit sa  observem  niste   vehicule   daca   le  pot numii asa   cam de   dimensiunile  unui  cart mult  mai  inalt  si foarte  aerodinamic  care  pluteau pur  si   simplu asemananduse intocmai  cu descrierea  domnului Cinamar in  cel de-al 3-lea  volum al sau !  asa ca  din  punctul  meu de  vedere  cartile domnunui Cinamar  sunt  Adevarul gol golut!    si  ca  sa  mai raspund  la inca o intreare si am  refer la  faptul ca asceste  carti au ajuns pe  piata .....  ganditiva doar  ca  cineva a  stiu  ca  vor  fi privite  exact asa  cum sunt  acum  ca  pe  ceva SF.....   Va salut !
Da, mai frate, ADEVARUL GOL GOLUT. N-am nimic de adaugat.



PS Pazea, sa nu care cumva sa folosesti virgula! Intri automat in categoria bubulilor.

Edited by clara_spiele, 18 March 2009 - 02:20.


#36
SkeTches

SkeTches

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 785
  • Înscris: 17.04.2008
M-ati facut curios cu cartea asta :) O sa o cumpar in curand ... Orice da sperante intr-un viitor mai bun este de bun augur :) (chiar daca pot fii doar povesti )

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate